Arkadaşlar 29 30 yaşlarında bir kadınım ben. Kendi işimi yapiyorum. 1.5 senelik bir ilişkim vardı. Evlilik kararı almıştık bir süre önce ailemle tanıştırmaya çalıştım ancak ailem kesinlikle bu işe onay vermediler. Türlü sebepler sundular. Son 5 aydır ailemle mücadele ediyorduk son dönemlerde ailem biraz geri plana çekilince ilişkimizi gözden geçirme fırsatı buldum ve bu süreçte sevgilimin bazı şeylerde gereğinden fazla kıskançlık ettiğini gözlemledim. İlişkimizin ilk zamanlarındada bunlar vardı. Örnek vermem gerekirse spor salonuna gitmemi istemiyordu. İnstagram şifremi almıştı ve sürekli takip edenleri silip normal erkek arkadaşlrımdan gelen mesajlara girip görüldü atıyordu. Bir gün voleybol oynamak için dışarı çıktık ablam ben arkadaşlarım falan yabancılarla nasıl voleybol oynarsın diye kızdı. Ertesi gün kız arkadaşımla konsere gittim diye laf etti etek giydim diye laf etti ve daha nicesi. Bana aşırı geliyor bu kadar tahammül edemiyorum dedim ve ayrıldım. şu an bana vicdan yaptırdığı için de olabilir bilmiyorum ama arada derede kaldım. Acaba yalnış bi karar mı verdim. Zaten ailemin olumsuz olması da ister istemez etkiliyor o da böyle yapınca acaba gerçekten ailemin dediği gibi ilerde manevi açıdan sefalet yaşar mıyım. Yoksa olumsuzluktan etkilendiğim için böyle şeyleri gözümde büyütmüş müyüm?
Güncellemeler
+1 yıl
🤦🏽♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar