Ayrılmak doğru karar mı?

1 yıllık bir ilişkim yaklaşık 2 gün önce bitti. Bitiren benim. Süreç boyunca onun için yapmadığım düşünmediğim şey kalmadı. İşte çalışırken çalıştığı iş ağır geliyor diye ailemi devreye sokup iş mi aramadım. İşteki yemekleri beğenmezdi üniversite okurken ara tatilde geldiğim süreçte nerdeyse her molasında evden yemek hazırlar işyerine götürürdüm. İlişkimiz boyunca umursamaz tavırları mesajlarıma ara ara da olsa görüldü atmalar geç bakmalar vs. Uyardım bir yere kadar idare ederim dedim yine yaptı. Son tartışmamızda mesajıma 5 saat boyunca bakmadı kasıtlı olarak. Arkadaşıma mesaj attırıyorum ona bakıyor benim mesaja bakmıyor. orada benim için bu ilişki bitmişti. Aradım sordum neden bakmadın diye "o an bakasım gelmedi, bakmak istemedim" tarzı cevap aldım. Kapattım yüzüne ve ara verdim yaklaşık 1 hafta. Aramıza 170 km var yaklaşık çıktı geldi yanıma ailesinden habersiz ve ilk defa yaptı bunu şehir dışına ilk defa çıktı yani. Ama benim kırılan güvenim hislerim gitti yani. En sonunda bitirdim.

Ayrılmak doğru karar mı?