Yaklaşık 9 yıllık evliyim. iyisiyle kötüsüyle elbet bizimde kusurlarimiz tartismalarimiz oldu ama bir şekilde hep alttan alan durum düzelten ben oldum. esimle aramda baya yaş farkı var. Kendisi 51 yaşında Ama olgun olması gereken o iken bu ilişkide sanki 18 yaşında erkek çocuğu egliyorum gibi geliyor artik. Bu kararı almamda ki konu da su şekil. bundan 1.5 yıl önce annem rahatsizlandi. Memelekete gidip ilgilenmem gerekti o arada eşim evimizde kalıp çalışmaya devam etti. Bir müddet kaldıktan sonra döndüm ve fark ettim ki eşim bir erkek arkadaş edinmiş baya da samimiler. İlk başta asla karşı çıkmadım. Hatta 3 kişi programlar yaptık. Esim işteyken (hep işi gece 12 de biter) bu arkadaşı arıyor bilet alamadığını beceremdigini söyleyip gelip eşimi alıp evine götürmüş orada işi hallederken icmisler. Esim eve geldi içki kokuyor. ictin mi dedim hayır dedi çıkınca tabi ki yalan söylemesi ve gittiğini arayıp söylemediği için tartıştık baya. Ben yalandan dolayı ayrılmak istediğimi söyledim bana yalvardı. Engelledigini o arkadaşını bir daha gorusmeyecegini vs söyledi. korktugu için yalan söylediğini vs söyledi. bir kere daha şans verdim. Bir daha o adamla gorusmemesi şartı ile çünkü eşim ben gelemem eve gitmem lazım dediğinde ısrar edip ara karını mesai var de demiş. Esimde arayıp tabi ki mesai var demedi bana ama aklınca saklayabilecegini düşündü. Neyse geçen gün gene görüştüklerini öğrendim adam arayıp duruyor. Nasil gene arıyor diye sordum mesaj atmış da birşeyde yardım istemiş. engelle dedim konuyu kapattım. Gecen pazar günü , eşim bana o arkadaşından için klima alacağını söyledi uygun fiyatlı. tartistik. klimayi alma ve engelle şunu dedim. ve baya kavga ettik. aklinca inat yapıp gidip o klimayı aldı bir de içki içip geldi. ictin mi dedim yok dedi ama müthiş kokuyor. Hala daha bir de kendi haklı hareketleri yapıyor evde kapı carpmalar vs. İçki içen içer beni ilgilendirmez. ama bir arkadaş içki içmek uğruna yalan soyletiyorsa buna teşvik ediyorsa istememek hakkım diye düşünüyorum. Ha tabi ki en büyük suç ta eşimde. Karsidaki istediği kadar yalana teşvik etsin söylemeyen söylemez onu da biliyorum. Bir de bu adamın eşinden ayrı imam nikahlı bir eşi daha var. Bir de bu yüzden istemiyorum. Dun seni içkiye alistirdi bu gün de aynı kendi gibi eşinden ikinci eşi saklamaya alistirir diyorum. Sonuc olarak ayrılmaya karar verdim. Bu konuda ayrılmam enteresan mi? Kaç yıldır ilk kez bu adamla görüşme dedim.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zarar veriuosa tabiki gorusmesin sen kendin ve onun icin ostiyosun ama seninki biraz algisi dusuk bi tip sanirim mantiklisini yapmissin
Bakın şöyle anlatmam daha mantıklı. esim ben tanıdığım da da içki içiyordu ama yıl başından yıl başına bir adet bira. bir gittim geldim anneme şakır şakır içki içiyor. ben annemdeyken sürekli ya onun evinde ya bizim evde buluşup icmisler. Aman gene dışarıda icmesin dedim evde içmesine göz yumdum ve bu içki olayı gün geçtikçe artti. hafta bir gün 1 bira iken haftanın her günü 2 biraya hatta viskilere çıktı. ve eşim içince saçma sapan davranıyor çok çarpıyor. o adamla görüşmeye devam ederse sonu yok
Agziyylada içmeyi bilmeyen biri :))) kesinlikle haklisin
Bir kere de bu arkadaşı arayıp bizi bara çağırdı. rahatsizdim.(o üç kişi plan yaptığımız dönem) eşim gelemeyecegimizi benim rahatsız olduğumu söyleyip kapattı. iki dk sonra bir daha aradı. bu sefer eşini birak gel diyor eşime. zaten o zaman ben bu adamla ilgili görüşlerim değişti. esim bu telefonla bir bana baktı gideyim mi der gibi. gidersen gece bara eve gelme ona git dedim
Canim sen boşan birde horoz kes harbi kurtuluyosun bence :))
Ortada kalacak haberi yok. Bir de ailesi çok mutasip. Bu konuyu öğrendiklerinde asla gorusmeyeceklerdir
Sen elinden geleni yapmissin bence o artik kendi haline yansin bence
Sanırım öyle olacak. Ben artık dayanamadığı mi fark ediyorum. arkadaslarim bile dışarıdan gördükleri halime nesen gitmiş ne oldu sana diyorlar. Kac. yasinda adam yol göstermekten arkasında durmaktan bıktım. bende bana yol gosteren , arkamda dağ gibi hissedebilecegim bir adam istiyorum. herseyi yönetmekten çok sıkıldım. bir kere başı boş bıraktım ve başıma bu geldi
Sen istedigin kadar yonetmeye calistikca sen yaslanip. pskolojini bozuyosum hic gerek yok bence sal gitsin dicem salmissin zaten :))
Eşiniz o arkadaşı ile sadece icki icmedigine yemin ederim ama kanitlayamam
O yüzden doğru karar. Çocuk var mi peki
Doğrusunu yapıyorsun, hele sondaki imam nikahlı içkili ortamda insana neler yaptırır bilemiyorum.
Yani ben mantıksız ya da uçuk hayallerde ve ihtimallerde değilim değil mi
Kesinlikle değil. Ayrıca bencillikte yapmıyorsun. İçin ferah olsun. Sen gerekli tüm uyarıları yapmışsın ama adam çocuk gibi davranıyor hala. Eğer duruşu dik olsaydı sen bunu terk etmezdin.
Biz eşimle ikimizde okumusluk seviyesi olarak yüksek mesleklere sahip insanlarız. yqni açıkçası ben daha yüksek bir mevkiye sahip meslekteyim. İkimizin de arkadaş çevresi tabi ki var ve görüşürüz de. asla eşimin arkadaşları ile görüşmesine karismadim. baliga da gitti, cafeye de gitti ,, gezi planları da yaptı asla ağzımi açmadım. Fakat en başından beri ikimize de yanlız arkadaşla bara gitme meselesi terstir. Gidersek hep ikimiz gittik. Ve eşim içince sapıtıyor ben bunu nasıl bara yanlız gondereyim
Dediğim gibi konuşacak çok bişey kalmamış, siz üzerinize düşen görevi yapmışsınız.
Çok teşekkür ederim
Önemli değil, bunu buradaki insanlara sorarak acaba yapacak başka bir şey var mıydı diye araştırmak bile art niyetli olmadığınızın göstergesi. Güzel bir yaşam dileğiyle.
Çok teşekkür ederim.
Doğru bir karar
Teşekkürler
Rica ederim