Kızlarla çok içli ve dışlı samimi. Ben böyle erkeğe tahammül edemiyorum. Kız arkadaşının borcu olsa ona yardım etmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca o kadar vakit ayırıyor ki onlara beni unutuyor. Mesela gece eve geç saatte geliyor birazcık konuşalım diyorum uykum var uyusam diyor. Ama kızla gece beraber story paylaşıyor. Yani kızı eve bırakınca arabayı bir kenara çekip müzik dinliyorlar. Zaten kızın da samimi olmadığı erkek yok ak. Tabii kızda mini etekli ve croplu ya hangi erkek böyle kızlara hayır diyebilir ki
Tabi doğru yaptın valla benim sevgilim böylr yapcak gebertirim onu bu erkeklerden hayır gelmez bacım üzülen sen olursun o yüzden en doğru kararı vermişsin
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üstelik kızın hangi semtte oturduğunu sorduğumda geçiştirdi ne bileyim işte oralarda bir yerde dedi.
Kizlarla cok samimi olan erkekten hayir gelmez, benim bi erkek kankam vardi bizim kiz grubuyla takilirdik hep tek erkek oydu, sevgilisi de vardi. Kiz sorun etmezdi cunku duzgun insanlariz falan diye tanismistik hatta. Ama mesela bi ortamda kizlari keserdi bize derdi su iyimis diye, baya baya suzerdi, biz de olum sus falan diye kizardik. Kizla hala sevgililer ama ben olsam ayrilidrim
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen vallahi ben de bu tür şeylere gelemem. Üstelik kız ne bileyim adab kurallarına aykırı davranışlar sergiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabi doğru yaptın valla benim sevgilim böylr yapcak gebertirim onu bu erkeklerden hayır gelmez bacım üzülen sen olursun o yüzden en doğru kararı vermişsin
Üstelik kızın hangi semtte oturduğunu sorduğumda geçiştirdi ne bileyim işte oralarda bir yerde dedi.
Kızın hangi semtte oturduğunu dahi biliyor He koşarak kaç bundan
Çünkü onların iş yerinde çalışıyor ve eve bırakıyor. Eskiden onlar yanında olduğu halde mesaj yazan erkek sonra konuşalım demeye başladı. 😡
Kizlarla cok samimi olan erkekten hayir gelmez, benim bi erkek kankam vardi bizim kiz grubuyla takilirdik hep tek erkek oydu, sevgilisi de vardi. Kiz sorun etmezdi cunku duzgun insanlariz falan diye tanismistik hatta. Ama mesela bi ortamda kizlari keserdi bize derdi su iyimis diye, baya baya suzerdi, biz de olum sus falan diye kizardik. Kizla hala sevgililer ama ben olsam ayrilidrim
Aynen vallahi ben de bu tür şeylere gelemem. Üstelik kız ne bileyim adab kurallarına aykırı davranışlar sergiliyor
Karşı cins arkadaşa eğilimi olandan hayır gelmez eninde sonunda olan olacaktır.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Zaten kızın da samimi olmadığı erkek yok
Kızlarla bu kadar samimi olan erkekten uzak duracaksın ya gerçekten en iyisini yapmışsın ayrıl gitsin.
Ayrıldım da numaramı silmiyor
Numaranı değişirsin ya
Mesaj atıp silmesini söylesem olur mu
Olur
Evlimiydiniz
Flört
Flört ve aynı evdemi kaliyordunuz
Aynı semt ama ayrı evlerde
Bu adamin böyle davranmasi sana deger vermediğini gösterir
İyi yapmışsın doğru olanı yapmışsın
Ama sözde seni çok seviyorum seni ailemle tanıştırmak istiyorum diyordu
Köprüyü geçene kadar çok insan öyle der birşeyler yaşadınız mı
Çok öpüyordu dudağa bile geçmeye çalışırdı ben iterdim
O zaman demekki istedigini alamadi senden 😁 başkasına yöneldi birini bulamadigi zamanda sana geri döner merak etme
Bakalım dediğin gibi mi çünkü numaramı silmedi
Eee başka napıyosun nasıl gidiyor bakalım bari sohbet edelim sende istersen eğer
geç bile kalmışsın
Çünkü onların iş yerinde çalışıyor ve eve bırakıyor. Eskiden onlar yanında olduğu halde mesaj yazan erkek sonra konuşalım demeye başladı. 🤢
böyle erkekler için bi tabir kullanılır bilirsin
Biliyorum 🤢🤢
Bilemiyorumm Altan