annem babamı aldatıyor ve bunu yeni öğrendim 2 gün oldu olmadı ama 98 saat geçmiş gibi zaman akmıyor. Anneme söyledim telefondan yazdım bütün detayları bilidiğimi bugün o adamla otelde buluştuğunu bildiğimi söyledim inkar etmesini çok isterdim ama etmedi Yüz yüze konuşmamız gerektiğini söyledi Hayatımda hiç bir büyüğüme küfğr etmedim ama o anda annrme hadi ordan git Çok yaşa yazdım evet biraz haddimi açtım ama babam çok iyi bir insan ve babamı canından çok severim çok iyi bir baba Annemle bu aralar iyi oldukları söylenemez ama bu annemin onu aldatabileceği anlamına gelmez
yüz yüze konuşmak beni geriyor ama konuşmada babamdan boşanmasını söyleyeceğim yoksa bu durumu babama anlatmakla tehdit edeceğim sizce bunu yapmalı mıyım ve anneme böyle yapmakta doğru mu davrandım?
Güncellemeler
+1 yıl
Annemle konustum universite sinavi oldugu icin benle bu konuyu konusmamis babam annemin sevgilisini bilmiyor ama 2 haftaya bosanicaklarini soyledi
hayır sormadım çünkü sürekli telefonda bana yüzyüze konuşalım dedi bende s1kt1r gşt 9eber dedim ve kapattım biraz ileri gitmiş olabilirim ama evli bir kadına göre sevgilisi ile olan konuşmaları çok kötü
evet haklısın ama annem boşanıcak mı onu bike bilmiyorum eğer ki boşanmazsa ben babama baştan anlatıcam boşandıktan sonra da anlatırım illa bilicek yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Annen bunu yapmakla sana ve babana doğru mu davrandı da peki sen kendini sorguluyosun haklısın sonuna kadar
Cok ıyı bı baba nasıl bı es olduguna sen karar veremezsın
aldatmak her sekılde yanlıs yapılmaması gereken bıseyı yapmıs annen hatalı
ama bunun sorumlulugunu alacaksan soyle babana sonucları dusundugunden de kotu olabılır
babalığına karar verebilirim ama eş konusunda haklısın
Annenin yaptığı doğru değil ama karşına al sakince bir dinle derim. Detayları bilmediğimiz için burada konuşmamız eksik olur.
Annen utandı mı seninle konusurken?
yazdığım çoğu şeye cevap veremedi açıkcası şok mu oldu utandı mı bende anlayamadım
Neden aldattigini sordun mu
hayır sormadım çünkü sürekli telefonda bana yüzyüze konuşalım dedi bende s1kt1r gşt 9eber dedim ve kapattım biraz ileri gitmiş olabilirim ama evli bir kadına göre sevgilisi ile olan konuşmaları çok kötü
Babana söyleme ama annenin ona devam etmemesini sağla
48 yaşında bir kadın nasıl aldatır ya. Hey allahım
Zor bir karar. Baban nasıl biri? Anlatman durumunda ne tepki verir sence?
açıkcası bu duruna sinirlenir ama el kaldırmaz eğer ki şu yaşıma kadar tanıdıysam gerçekten sevgi dolu merhametli biridir babam
Öyleyse bence bunu babanin bilmesi gerekir. Her şeyden habersiz boşanmak yerine annenin neler yaptığını bilerek boşanması bence daha doğru
evet haklısın ama annem boşanıcak mı onu bike bilmiyorum eğer ki boşanmazsa ben babama baştan anlatıcam boşandıktan sonra da anlatırım illa bilicek yani
Ha öyleyse sorun yok. Peki bu aldatma hakkında bildiğin detaylar neler? Sadece cinsel aldatma mı yoksa sevgililer mi
sevgililer yaklaşık 3-4 hafta olmuş galiba adam farklı bir şehirde yaşıyor ama ailesi burada ı yüzden ayda bir buraya geliyormuş
Bu detayları nasıl öğrendin ki
Ve adam kaç civarı
annemin telefonundan biri aradı yanlışlıkla açtım adam aşkım falan diyordu hemen kapadım beş gün sonra ise telefonu kurcaladım
adam annemden küçük duruyor
Fb filan mı sevgili mı? Karıştırırken ne olduklarını sezdin ağırlıklı?
Evet bence
Bence direk babana anlatmalısın.