Doğru mu yaptım?

Faceden biriyle tanıştım birkaç günde birbirimize çok ısındık ve aramızda cinsel şeyler geçti tabi ama ben bu kişinin yüzünü bile göremedim ne yüzünü ne de cinsel sohbet sırasında şeyini göremedim illa konuşalım sesli gosterecem dedi bana inanmıyor tabi bazı konularda ameliyatlar geçirdim sonda taktılar ıslanma halinde altıma kaçiriyorum 5 sn tuvalete gitsem nereye gittin diyor lavaboya diyorum inanmıyor ve benden dekolteli göğüslerinin belli olduğu aynı zamanda yüzümün de gözüktüğü bir video istedi karşı gelince karşı gelme demeye başladı sözümü dinle demeye başladı guvenemedim bugün de son kez yine aynı şeyi yapınca inanmayinca bana tamam dedim üzülüyorum sen böyle yapınca dedim ayrılalım dedi tamam dedim ben seni hayallerimde sevdim dedim uzatma dedi bitirelim dedi en son cümleleri de bana saygın yok oluyor yalan söylediğim halde inanmıyor bana. Mutlu olmanı isterim dedim suçlu olmadığım halde özür diledim isteme defol dedi agladim ses attim umursamadı bir de açık resim atman önemli değil diyordu niye böyle oldu bilmiyorum hiç inandiramadim kendimi

Güncellemeler
+1 yıl
En sonunda öğrendim ki bana güveni olmadığı için atmiyormus resmini ve korkarım diyor ne dersin buna
Doğru mu yaptım?