Doğru mu yaptim?

Arkadaşlar ben bir kiza çok fena baglanmistim kızda bizim mahalledeki dükkanda çalışıyordu ama sadece 3 aylık gelmişti sonra memleketine geri donceki ben bu kıza çok bağlandım her gün sırf mahallede bisiklet sürüyordum resmen top oynamak için çıkıyordum kızı kesiyordum çok güzeldi sonra bu bı gece 3 gibi bir gün benim storyime yanıt verdi sabaha kadar konuştuk o ara istanbuldaydi ama nasip olmadi görüşmek biz neyiz diye sorular soruyordu beni sevdiğini söylüyordu çok iyi anlastigimizi soyluyordu taa ki bu son güne kadar konuştuk sonra bana dedi ki ben sana aşıgım dedi benimle çıkar mısın dedi bende kabul ettim sonra bana dediki ya ben şaka yapmistim sonra ben ordan sonra pek yazmamıştım zaten bundan 6 7 ay geçti ben buna fake hesaptan hala sevdiğim için yazmıştım kim olduğumu soruyordu fake hesabın bende en sonda söyledim sonra baya konuştuk çıkma teklifi etti bu sonra bana 2 ay sevgili olduk bu habire benle konuşmak istiyor benimde hem sınav haftama denk geldi hemde kendi capimda küçük bı projeyi yapiyordum bu son 1 hafta habire biz çok uzağız ben belki bidaha gelemem oraya bidaha görüşemeyiz zaten benle konusmuyorsun dedi bende bunun üstüne düşündüm sadece görüldü atıyordum hiç bişey yazmadım 3 gün sonra engel attım iyi yapmış miyim

Doğru mu yaptim?