Doğru yapmış mıyım?

Arkadaşlar sevdiğim çocuk gelmedi dün nasıl olduğunu sordum falan iyim sağol sen falan neyse derken bende birkaç şey daha yazmıştım. Gelmeyince merak ettim diye görüldü attı yarım saat sonra yazdım dediki pardon arkadaşımla konuşuyordum. Dedim ki kusura bakma bölmek istemezdim. O da yok estağfurullah öyle demek istemedim sonunda da neyse yazdı. Ben de görüldü attım çıktım
Güncellemeler
+1 yıl
Dün en yakın arkadaşım ona yazdı , haberim yoktu sonradan oldu , durumum iyi olmadığını ve az da olsa bana adım atmasını söylemek için. Bende merak ettim girdim hesaba. Yazmıştı kankamın adına ben yazdım. Dedim ki sonuçta sen onun sevdiği insansın herkese olduğu gibi sana rahat davranamaz herkes böyledir dedim. O da yazmış ki ee benimde gidip normal konuşmamı mı bekliyorsun. Bende dedim ki ama sen ona karşı aynı duyguları beslemiyorsun ve seni herkese karşı samimi görmüştür ondan dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
O da " bana da herkes duygusunu söylemiyor beslemesem bile onun beslediğini bilerek hiç bile olmamış gibi nasıl konuşayım" dedi. Şimdi şair burada ne demek istiyor. Yani bana karşı bir sey hissetmiyor mu öyle mi?
Doğru yapmış mıyım?
Cevapla