Arkadaşlar sevgilim ile özel konuları konuştuk ama bunun bokunu çıkarıyor sabah arıyorum aynı konu gün içinde Mesajlaşıyoruz aynı konu Akşam arıyorum aynı konu ben de dayanamadım dedim ki bitsin gitsin işte dedik yok sevgilim arzulamam kötü bir şey mi falan mı filan mı önemli olan arzulamak değil Sürekli aynı şeyleri söylemek yok Yanına geldiğimde şunu yapacağım yok şöyle böyle yeter yani kusacağım insan hayatı Sadece bu olmamalı ben de ayrıldım yani Sizce abartıyor muyum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Abazalık atrı arzulamak ayrı abazanın önde gideni herşeyin zzmanı var iyi yapmışsın boş beleş birinin teki
Aynen Haftada bir iki kere dese Neyse sabah arıyorum aynı Akşam arıyorum aynı yeter yani uyarıyorum kaç defa uyardım yapma diye E ben seni arzuluyorum arzulama abi tek amacın şeyin mi
İnsan değersiz hissederki eskortsun sanki. Beyni işe yer değiştirmişse demek
Insan sevgilisiyle her konuyu konuşabilir ama aynı konuyu sürekli konuşmanın bir manası yok Sonra da yok sana kolye alayım bilmem ne falan diyor en son Ben de bitsin gitsin dedim yok ben kimsenin peşine koşmam dedi Ben de koş demedim zaten güle güle dedim
Vallahi aferin sana ayakta alkışlıyorum 😅😅👏👏hah şöyle olun ya s*çın ağzına gelir yanınıza
Ben böyle şeylere karşı değilim yanlış anlamayın lütfen beni de yargılamayın ama sürekli olması saçma arayıp aynı konuyu açıyor ben Masum masum hayaller kuruyorum o konuyu açıyor sıkıldım sürekli aynı konuyu konuşmaya çalışmasında
Vallahi seni yargılamiyorum dogru olan bu zaten ben olani söylüyorum deger verme cok merak etme yine gelir havlıyor böyleleri hergun hergun o konu mu olur la
Haftada bir iki kere dese Neyse bunu aldım İşin kötü tarafı Ben sınava hazırlanan bir insanım KPSS'ye arıyor beni de tahrik ediyor sinirleniyorum Ben işimi gücümü bırakıyorum sürekli bu işlemi uğraşayım insanlar Tabii ki birbirlerine arzulayabilirler Fakat her gün her dakika olmaz ki
Ayn öyle ya biraz saygisiz bir insan aslında düşünmüyor demiyor ki bu kiz kpss öğrencisi
Abi adamın umurunda değil ya umurunda değil Bu nasıl ilişki ürekli sürekli sürekli olmaz ki e İlk başlarda öyle olur Ondan sonra yavaşlarmış bak bak zamanla bitermiş Ben senin bitmeni mi bekleyeceğim
Cok haklisin vallahi doğru
Ayrılmak doğru bir karar olmuş senin için gerek yok böyle insana hayatında sadece seni kullanmak ister
Ben Yozgat'ta yaşıyorum sürekli diyor ki oraya geldiğimde şöyle yapacağım Böyle yapacağım başka hayatta gayen yok mu konuşacak konu yok mu bak isteyebilir arzulayabilir Fakat sürekli sürekli söylemesi saçma
Arzulamak ayrı bir şey ama sürekli bu konuyu konuşulması yorar adamı ne olursa olsun aşka dair tamam ister insan ama gelecek konuş mesela ne planların neler mesela gibi çok konu var hayatından çıkartmak o yüzden en doğru karar olmuş
Bir de ben bunu uyardım yapma diyorum Tamam diyor gene aynı sürekli muhabbet aynı işte Yozgat'a gelince şunu yapacağım bunu yapacağım şöyle yapacağım Böyle yapacağım Sen görürsün ya Tamam tamam anladık sürekli aynı muhabbeti çevirme Sinirimi bozdu
O yüzden işte isabet olmuş ayrılık tamda senin için.
Çok ahmakça erkeğin aklı hep şeyinde dolaşır nasıl bir yoklukta kalmışsa oda birde yani
Yani her şeyin derecesi vardır sürekli sürekli sürekli sürekli aynı şeyler Dönemez umaramı istemişti İyi ki vermedim Boş versene
Aynen öyle iyi ki kurtuldum de önüne bak adama denk gelmek zor şu devirde
Haklısın her zaman olmaz o iş bir önemi kalmaz demek ki sapık
Ya Ben ders çalışıyorum arıyor konuyu oraya getiriyor Mesela ben diyorum ki ileride birlikte yaşarsak falan sana yemek yaparım Birlikte gezeriz falan diyorum bir şekilde konuyu cinselliğe bağlıyor sıkıldım
Öyle erkek çekilmez ki seks seks o kadar önemi de yok o işin
Kesinlikle aynısın. Biz bulamıyoruz millet batiriyo ya. Hiç sevgilim olmadı reelde benim. Hangi şehirde yaşıyorsun?
İnsan , soguyor cidden
Aynen Haftada bir kere iki kere istese Neyse telefonu açıyorsun aynı konu kapatıyorsun mesajlaşıyorsun aynı konu sürekli aynı konu oraya çekmek
İyi yapmışsın
Abi zaten konuşman hata o konuları.
En iyisini yapmışsın. Bir şey paylaştın mı?
Ya paylaşma mı önemli değil o benim sevgilim tamam üzerine paylaşabilirsin O sıkıntı değil fakat bunu sürekli dile getirmesi saçma bir şey
Yok arkadaşım tehdit falan etmesin. Uçkuruna bu kadar düşkün adam yarın başına bela olur diye önlemini al dedim.
Nasıl tehdit Vallahi bilmiyorum o kadarını düşünmedim
Ya fotoğraf video falan bir şey attın mı? Gururuna yediremeyip tehdit ederse diye diyorum. Yozgat'ta yaşıyorum diyorsun. Başına bela alırsın.
Ayrılarak iyi yaptın
Bir de diyor ki siz kadınlar sevilmeyi hak etmiyorsunuz Bak ben ders çalışıyorum arıyor beni öyle konuşuyor mesajda mesela hayal kuruyorum diyorum ki işte sana yemek yaparım falan filan konuyu bir şekilde oraya çekiyor
Salla gitsin