İnternet & Teknoloji Bence doğru karar aldım diye düşünüyorunn? sarıyeşilmorsarı00 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor spotify premium kullanıyordum bi kaç ay 59 99 ödüyordum yotube music fiyatına bi baktım içimden la ben kazıklanıyorum dedim yotube music aldım Güncellemeler+1 yıl canım istedi yani Bence doğru karar aldım diye düşünüyorunn? Cevapla Spotify Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ćèńńèť-Ƙùșù Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spotyfy Öğrenci Premium kullanıyorum çok daha uyguna kullanıyorum. 0 6 Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl mezun olucağımı düşündüğüm için vazgeçtim Yorumla Ćèńńèť-Ƙùșù +1 yıl 1 yıllık öğrenci premiumdan yararlanabiliyıorsun Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl yotube musicte 39 liraya geliyor Yorumla Ćèńńèť-Ƙùșù +1 yıl Youtube müzik interneti çok harcayabilir belki Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl farkındayım ama spotify a geri mi dösem Yorumla Ćèńńèť-Ƙùșù +1 yıl Spotyfy daha mantıklı öğrenci premium en iyisi Yorumla
İnfluencerIşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl YouTube premium çok iyi. Hem reklamsız YouTube, hem de ücretsiz YouTube Music. :) 0 0 Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Youtube premium eşittir youtube music mi? 0 10 Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Aa evet öyleymiş Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl sadece yotube music aldım Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Pardon ama sen malsın Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Youtube da reklamsız olurdu Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl ya bilgisayarımda reklam engelleyen program var Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Daha legal olurdu Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl sana mı sorucam ya sanane Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Mal ya Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl kimseye hakaret etmeye hakkın yok Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Doğru pardon Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayırdır baban zengin heralde senin 0 6 Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl ben ödüyorum be sana noluyor Yorumla Culdesac +1 yıl Sen kimsin lan Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl asıl sen kimsşn la Yorumla Culdesac +1 yıl Beni bırak sen kimsin Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl sen kimsin la kendini ne sanıyorsun Yorumla Culdesac +1 yıl Tanrı Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. En iyisini yapmışsın 0 4 Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl ama ordada indirdiğim şarkılar Yorumla gokhaniscimen +1 yıl YouTube müzik arşivi daha geniş Spotify ile kıyaslandığında. Ayrıca YouTube music üzerinden de indirebiliyorsun Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl çevrimdışı müzik Yorumla gokhaniscimen +1 yıl YouTube müzik ile de çevrimdışı dinleyebiliyorsun indirdiklerini Yorumla
vigilanteshit Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Apple en iyisi 0 2 Yorumla sarıyeşilmorsarı00 +1 yıl iphone um olursa düşünürüm Yorumla vigilanteshit +1 yıl Ben samsung kullanıyorum farketmiyor ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Spotyfy Öğrenci Premium kullanıyorum çok daha uyguna kullanıyorum.
mezun olucağımı düşündüğüm için vazgeçtim
1 yıllık öğrenci premiumdan yararlanabiliyıorsun
yotube musicte 39 liraya geliyor
Youtube müzik interneti çok harcayabilir belki
farkındayım ama spotify a geri mi dösem
Spotyfy daha mantıklı öğrenci premium en iyisi
YouTube premium çok iyi. Hem reklamsız YouTube, hem de ücretsiz YouTube Music. :)
Youtube premium eşittir youtube music mi?
Aa evet öyleymiş
sadece yotube music aldım
Pardon ama sen malsın
Youtube da reklamsız olurdu
ya bilgisayarımda reklam engelleyen program var
Daha legal olurdu
sana mı sorucam ya sanane
Mal ya
kimseye hakaret etmeye hakkın yok
Doğru pardon
Hayırdır baban zengin heralde senin
ben ödüyorum be sana noluyor
Sen kimsin lan
asıl sen kimsşn la
Beni bırak sen kimsin
sen kimsin la kendini ne sanıyorsun
Tanrı
En iyisini yapmışsın
ama ordada indirdiğim şarkılar
YouTube müzik arşivi daha geniş Spotify ile kıyaslandığında. Ayrıca YouTube music üzerinden de indirebiliyorsun
çevrimdışı müzik
YouTube müzik ile de çevrimdışı dinleyebiliyorsun indirdiklerini
Apple en iyisi
iphone um olursa düşünürüm
Ben samsung kullanıyorum farketmiyor ki