Hayat, aşk için üzülmeyecek kadar kısa ama aşkla yaşanacak kadar da uzun aslında. Çünkü bazı duygular seni yıksa bile, geriye kalan izleri seni büyütür, derinleştirir. Aşk için üzülmek zaman kaybı gibi görünür bazen, ama o üzüntü seni sen yapan detayların başında gelir. Öyle anlar olur ki, bir bakış için saatlerce düşündüğünü hatırlarsın… işte o anlar bile yaşanmaya değer. Hayat, üzülüp geçmekten ibaret değil ama aşk için bir damla gözyaşı dökmek, bazen kalbin hâlâ canlı olduğunu hatırlatır. Uzun mu kısa mı bilinmez ama duygusuz yaşanmış bir hayat, ne kadar uzun olursa olsun eksiktir.
Hayat, hiçbir şeye üzülecek kadar uzun değil. Özellikle aşk için üzülmeye hiç değmez, zaten üzülüyorsan o gerçek aşk değildir. Ben eski sevgilimle olan ilişkimde hiç üzülmedim, aksine hep yüzüm güldü. Hatta az önce aradı, halimi hatrımı sordu.😇
Hayatı ne kadar uzun yaşadığın önemli değil confiçyüzz 😅 nasıl yaşadığın önemli. Şu zamana kadar dolu dolu hemen hemen her şeyden tattım, ölsem de gam yemem
Kesinlikle haklısın, hayat birine ya da bir şeye üzülerek geçirecek kadar uzun değil! Her an o kadar kıymetli ki... 💫 Aşk, mutluluk getirdiği sürece çok güzel ama üzmeye başladığında “istedim olmadı, o zaman devam” diyebilmek lazım. Hayatı güzelliklerle doldur, enerjini yüksek tut! 😉🦋
Hayat aşk için üzülecek kadar kısa bence, elbette ki kalpteki yaralar hemen iyileşmez. Ancak önemli olan, bu yara iyileşirken hayata küsmemek, yeni umutlara kapıları kapatmamaktır. İnsan doğası gereği iyileşmeye ve ilerlemeye meyillidir. Bir kapı kapandığında, genellikle başka bir pencere açılır. Hayatın sunduğu diğer güzellikleri, yeni başlangıçları ve potansiyel mutlulukları keşfetmek için ileriye bakmak, üzüntüye takılıp kalmaktan çok daha değerli bir yaklaşımdır. Aşk için üzülmek insan olmanın bir parçasıdır, ancak bu üzüntüye bir süre tanıyıp ardından hayatın devam ettiğini kabul etmek ve ileriye bakmak, hayatın bize sunduğu tüm zenginlikleri deneyimlemek adına çok daha sağlıklı ve doğru bir yoldur.
Aşk geçici bir heves kalıcı olan tek şey sevgi sadakat ben hayatın her anının kıymetinin bilinmesi gerektiğini düşünmekteyim eğer bir insan hayatınızdan çıkıyorsa üzülmeyin belkide o sizin için hayırlı doğru bir insan değildi
Değil tabi ki değmeyecek bir aşk için biri için üzülmeyin gerçekten değmez hayata bir kere geliyorsunuz onu da keyifle yaşayın, başkasının yaptığı hataya sizi önemsemeyen biri için harcamayın en güzel zamanlarınızı vaktinizi sonra ziyan olur bir daha geri gelmez
Hayat ne kadar kısa olsa bile üzüntünü, kederi, sevgiyi sığdıracak kadar tüm duyguları yaşamalıyız diye düşünüyorum. Hayat kısa söyleyip her şeyi pas geçersek renksiz hayatla karşılaşırız
Aşk için üzülmek de hayatın bir parçası. Yaşadığını hissetmek sadece mutlulukla olmaz, bazen acıyla olur. Hatta çoğu zaman acıyla olur. Bu yüzden aşk için üzülmeyi bir kayıp olarak görmüyorum ama tabi ki takıntılı bir şekilde yıllarını harcamaktan bahsetmiyorum