Güncellemeler
1 sa
Konuyu kişilik karaktere alan adminin beyni vardır. Dua ederim çok amin.
Güncellemeler
1 sa
Moderator de olur ehee
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oğlum insanlar aksesuar olarak beyin alıp takıyormuş. Benim o kadar halim vaktim yok vallahi kafa pırıl pırıl geziyorum. O kadar fakirim ki beyin alabilecek kadar bile param yok :( Kaç para ulan bir beyin, he söyleyin kaç para?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yurt dışından getirirsek vergilerle birlikte 1999 tl ye çözeriz o işi.
Hocam kdv si olacak mı yoksa hariç mi :D
kdv siz olur mu hiç :D
Uf ya pahalı ben boyle mutluyum no brain no stress. D
Aşırı pahalı bende bi bakındım alınacak gibi değil... Bide ücretsiz olanları cok daha sıkıntılı olabiliyormuş kişilik karakter sıfırlanıyor diyorlar nakil sırasında... oluşacak durumlardada aracı şirket Allah'a havale edip nakli yapıyormuş yani bence mıkemmel bir karar almamak... hem korede biri , beyin sapıyla tek idare edebiliyormuş ele duydum yani beyin yoksa beyin sapı ve beyincikle tam dengeli bir memur olunabiliyor muş akbsna
Saçmaydı biliyorum wjdje...
Bu ninja kaplunbağalardaki teknodrom değil miydi yav
Hehehe krank bunun içine girdiği o robotik dev :D Bunun asıl adı inanmayacaksın belki çok yaratıcı gelecek ama beyin akjlfbasjk
Amen tonrem akdban brain mii inanamıyorum
Çizer çok yaratıcı kasbfjkas
Kesinlikle kimsenin aklına gelmez ehhhe
Beynin kilosunu bilmiyorum ama piyasada çok ucuz modelleri olduğunu duymuştum...
Ama asıl fakirlik cebin boş olması değil...
Beyni olup da kullanmamak, insanın sahip olabileceği en pahalı fakirliktir... Sonuçta beyin aksesuar değil ancak kullanılmadığında aksesuar muamelesi gören bir organdır...
Hocam benim anlayabileceğim kapasitenin çok üstünde bir yorum oldu bu ki nasıl anlamamı beklediniz nbakjga
Estağfurullah, ben de zaten beyninizi zorlamayayım diye düşük ayarda yazmıştım...
Demek ki cihazın kapasitesini yanlış hesaplamışım... Bir dahaki sefere tek kelimelik açıklama yaparım.. Beyin = düşünme aparatı.
Heh bana bunlarla geliniz saklfsa
Hiç bir fikrim. Zira ihtiyacım hiç olmadı 😂
Neye ihtiyacın olmadı?
Beyin almaya 😂
Beyin mi o da ne demek klasbfkjakf
Kafanı böyle Saga sola salla 😂
orada bir şey sallanacak heh işte o.
Yaaaa bende yok galiba skljfbas
Olsun. Olan da bir olmayanda 😂
Şey ben buson yorumunuzda ki lafı bi yere not aldım chat gpt ye falan ne demek istediğinizi falan bi sorim iyice bi otirtiyim aklımda cevap yazcam aslkfnas
Olur. Sen sor sonra yazarsın 😂😂😂👍
Fak fakir değilim fakirim. Zaten bir fakir kaldı birde zengin. Ortası yok bence :D
Var var 10 milyon dolar kazananlar orta segment hhjabfas
Benim fakirliğim belgelenmiş oldu.
En azından kendi beyninin ne olduğunun farkına varmıştır ki yenisini alıyordur 😅
hasfhabh yok yaa zengin olduğundan. D
😅😅Para çok o zaman
İşte kıskandım bende hasjkfas
Kıskanma boş ver 🙃
Mendil açıyorum para topluyorum bazende canlı müzik seyyar olarak yollarda iyi gerçekten de beyni hak ettiği yere koyup layıkıyla kullanacak sa ne ala bide fotosunun altında taşıyan var 😅😅
Beyinin ne olduğunu bile bilmeyenler var. Geçen bir arkadaşım letgo da sahibinden satılık hiç bkullanılmamış beyin ilanıyla karşıma çıktı. ajksbvfjas
Şaşırdık mı Hayır korunmanın faydaları işte
O ne öyle ya sacma
:(((( ben üzüldü
Şu seviyeye ulaşmak için kaç travma daha lazım
72üssü 2 - (x+10)= pi sayısı + 7 Bunun sonucu kadar yeterli.)