İnsanların çoğunluğu büyük sorulara kafa yormadan dümdüz hayatını yaşayan kişiler. Genelde de büyükleri ne ogretiyorsa onları kabul ediyorlar, hiç sorgulamiyorlar. Mesela dinini bilmiyor ama müslüman, okumak, essek gibi çalışmamak, erkek adam şöyle, erkek adam böyle, kız şöyle, kız böyle diye diye şekil veriyorlar ve onlar da direk bunu kabulleniyir, hiç sorgulamiyor ya da farklı düşünmüyor.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cok doğru bir şekilde olmasa da güzel bir soru sormuşun
Doğru şekil nasıl? işte anlatmak istediğimi anlattım
Mal mı egitimsiz mi demişsin yaa bunlari soylemen icin cok egitimli veya cok akıllı olman gerek ya hanii
Ondan diyorumm
Neden öyle olması gereksin? Ayrıca sorduysam senin mantığına göre zaten öyle olmuş oluyorum.
Çünkü her insanda mallik ve egitimsizlik vardır sadece seviyesi farklıdır... Yani kalkip bunlar mal mi falan demek ben kendimde her şeyi hallettim bir de insanlara bununla ilgili dalga geçiyorum demek oluyorrr
Benim mantigima gore ne olmuş oluyorsun?
Ne dalga geçmesi mk ne alakası var
Sende mantık da yok
Demek ki halletmisim, demek ki toplum için faydalı şeyler düşünebiliyorum, demek ki insanların malliklarindan dolayı topluma ve kendilerine zarar verdiklerini görüyorum ve bu yüzden onlara mal diyorum.
Bak işte max bilimsel konuşma seviyesii👏👏👏
Hiç yanilmam hiç şaşırmamm hep boyle diyenler hep böyle boş çıkıyorr🙃🙃
Çünkü kimse kendisine zarar vermek istemez, veriyorsa da maldır
Beynin yok utanmadan ismini böyle koymuşsun geri zkali
Durup duruken bana hakaret ettin
Bilimsel konuş hadi madem akillisin
Çıkarım yapamadigin için senin yerine beynimi kullanarak ben çıkarım yaptım beyinsiz. Bilimsellikle alakası yok çünkü resmen beynini kullanamayan birisi yerime kendim düşünüyorum. Hala daha senin anlamama yardımcı olma çabası içindeyim.
Demişsin yaa bunlar sorgulamiyorlar mi sorgulamayan kişi yobazdır yobaz kişi düşüncesine sıkı sıkıya bağlı kişidir. Ve asla aksini konuşamazsın onlarla konuştugun zaman agresif ve saldırgan tavır sergilerler...
Bu aksi ve saldırgan tavırlar ve ayni zamanda insanlara mal diyerek sanki kendisini bilim insanı sanan tavırlarr... Üzgunum sen de modern bir yobazsın...
Şu an kendinle celisiyorsun ki isminden de belli zaten nasıl birisi olduğun. Boşa vakit harcamak istemiyorum seninle hala anlamani sağlamak için.
Hanımefendi maalesef siz Türkiye'de felsefe konuşmanın farklı fikirleri konuşabilmenin ne ya yazik ki acı bir tablosunun örneğini sergilediniz... Sirf sizinle ayni fikirde degilim ve eleştirel yaklaştığım için beyi siz gri zekalı vb.. hakaretler duydum :)))
Size sadece şunu soyleyebilirim; cin olmadan adam çarpmayın...
Birilerinin ne kadar ma l olduklarini sorgulamasini istemeden once ne kadar m al oldugunuzu da sorgulayin
Veee ben de sizinle tartışmaya girdigim için gidip ne kadar m*al oldugumu sorgulayacağım
Vesselam 👋
Böyle bir soru soran insanın mal olduğunu düşünmenin mallık olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden ne kadar mal olduğunu sorgularsan kesinlikle daha doğru bir yol izlemiş olursun.
Hala daha analmana yardımcı olma çabası içindeyim. Yaptığın şey saçmalık bunu söylemen yeterli olur herhalde ve evet yaptığın şeyin aynısını yapayım. Çok doğru bir şekilde olmasa da güzel bir isim secmissin.
Güzel olduğunu biliyorum:) ve haklısın dogru bir şekilde yazmamışım daha büyük puntolarla yazmalıydım :)))
Daha mal olduğunu bile anlamıyorsun gelmiş bir de dahi yazıyor. Lağım girişine yazdırsan içinde bulunan anlam daha dogru olurdu. Her neyse sadece bir tane sorumvar. Be zeka gerisi dostum, şimdiye kadar zekanın bu kadar fazla olduğunu düşündüren ne yaptın? Sadece buna cevap istiyorum tabii verebilecek bir cevabın varsa.
Zekayı anlayan bir zekâ gereklidir... Kusura bakma anlayacağını sanmıyorum:))
İnsanın zekası ne kadar fazlaysa yeteneklerini de o kadar kucumsemeye eğilimli oluyor. Çünkü zekası ile hayatın ne kadar kompleks bir yapıda olduğunu fark ediyor. Bu araştırma ile sabit git araştır, öğren ve su skk egonu da yok et bir zahmet.
Hahahshshs bilim adamları yememiş içmemiş senin bana laf sokabilmrn için araştırma yapmış egolu olanlar zekasızmış🤣🤣🤣🥱🥱🥱🥱
Pekii tamam artık uğraşamam seninle 🥱🥱
Dediğimi de anlamamissin zaten
Okayyy sen çokkk zeki bir kızsınn...
Okayyy sen cokkk SLK birisin
ikimizde tezat konusunda iyiyizzz ;))
Ne konuda iyisin fizik, matematik?
Kızım sal beni yaaa...
Eğitimli malda çok.
Empati yoksunu, çözümleme yeteneği, anlayabilme istekliliği, farklı görüşe saygı vs sıfır denecek kadar az.
Aynen öyle bir de onlar zeki olduğunu iddia eder
O yüzden karşına gelen her insan malmış gibi düşünerek iletişime geç. Baktın Zeki o zaman dozu yükselterek muhabbet edebilirsin :)
IQ ve Ni-Ne düşüklüğü. Toplumun geneli böyle. MBTI teorisini okumanı öneririm.
Tamam teşekkürler. Çözümü nedir sence
daha çok okuyan araştıran bir toplum yapısı oluşturmak için çocukluktan beri eğitim daha çok yaratıcı ve keşfetme araçlarına yönelmeli. Ne yazık ki ezbere ve okuyup uygulamaya yönelik bir eğitim sistemimiz var. IQsü normalden yüksek 130+ çocuklar bile eriyor bu sistemde. IQ'ye uygun sınıflar açılmalı.
Peki ya saygı.. sende ondan anlamıyorsun..
Ne alakası avr ne alakası kurban olayım nerede gördün saygisizligi
Sorunu okumuyor musun.. okula gidip kendinizi zekimi sanıyorsun. Maalesef günümüzün gençleri oldukça şımarık kendini lerini zeki sanıyorlar burnu bir karış havada
Sen ne sorduğunu anlamamissin kime neden saygı duyayım be kime ve neden? Kime ve gerekçe, anladın mı? Kime ve gerekçe.
İnsanlar gerçekten mal mı yoksa eğitimsiz mi? sen bu yazıdan ne anlıyorsun söyle bana bu hakaret değilmi..
Sen üstüne neden aliniyorsun işte
Mal dediklerim topluma zarar veren ve hiç kimseye faydası olmayan, ot gibi gelip ot gibi giden insanlar. Mal demek de onların kendisini soktuğu durumdan dolayı çünkü en azından mal denmeyi hak edecek kadar mallık yapıyorlar.
Dediğin gibi katılıyorum 👍
Her ikisi
Çözüm var mıdır
maliz
Niye niye
mal olmak suç mu
Suç tabii kontrol edebildiği yere kadar
suçsa muebbet verin
Cogusu m4l
Niye niye
İkisi de