Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı.
Sevgimden önemsediğimden ilgili olduğundan arada da olsa ona saygı duyduğum kadar bana saygı duyması için kısıtlamalarım daha doğrusu başka anlamlar çıkartıldığı şeyleri yapmaması gerektiğini hatırlatmam içindir. Hani kadın ağzından düşürmediği sadakat kelimesini ister ya erkekten. Fakat konu kendi olunca mangalda kül bırakmayıp başkalarından hep ilgi toplamak için dikkat çekmeye çalışır ancak kendini sadakat timsali olduğunu iddia etmekten de geri kalmaz. Size sormak istiyorum. İlişkisini masalarda meze yapan, Yatak odasını tanımadıklarına bile açan, Kendi düşüncesi fikri isteğinin olgun olduğu halde isteklerini başkasına bırakan, İkna edilmek için yaşayan insan, Sizce sadık olabilir mi , kalabilir mi?
Merhaba günaydın. Benim kıskançlığım, gürültü çıkaranlardan değil; sessizce içine çökenlerden olurdu. Sevdiğim insanın başka birine ayırdığı ilgiyi fark ettiğimde susardım, belli etmezdim. Ama içimde, kimsenin duymadığı cümleler çoğalırdı. Ne hesap sorardım ne de sahiplenirdim; yalnızca bir adım geri çekilip, “Beni onun yanında unuttu mu?” diye düşünürdüm. Çünkü bazen kıskançlık, birini kaybetme korkusundan çok, onun gözünde eskisi kadar özel olmadığını hissetmenin acısıdır.
Bazı ilişkiler bazı yaşlar da günü birlik olur, eğlencesine olur, Ben o yaşları geçtim İnsanın dünya bakışı, hayatı değişiyor İlişkiler belli bir yerden sonra gayet ciddiyet kazanıyor
Sen hiç bıçaklanmadın, suça karışmadın, suç ile muhatap olmadın her halde ( hayatından uzak olsun ) Bıçaklanmanın travması vardır, bıçak psikopat işidir tabancaya benzemez Bıçak tabancanın mekanizma sesinden daha çok çaydırıcı bir etkendir
Yay burcuyum ben. Harbi rahatım ya ironi falan değil bak. Kıskançlık yok bende hiç. public, açık ilişki her konsepti yaşadım. Nişanlanmadan evlenmeden neyin kıskançlığı. Özgüvensizlik tamamen, adını kıskançlık koymuşlar. Karşı tarafın ne olup olmadığı bence fotoğrafın dışında. Arka planda yetersizlik ve kaygı var.
Normal insanlar flört aşamasında bile yakarım asarım keserim diyor mesela ben herife git seviş izin veriyorum diyordum ilişkimiz başlangıç aşamasında ne olduğumuz belli değil falan diyordum 😂😂 Tabi artık akıllandım demiyorum
Lan adamın yanında ben cıvıl cıvıldım geberiyordum sıkıcılığından. Kadınlarını bilmem ama erkekleri aşırı kasıntı egolu aman bir neşelenir de karizması çizilir 😅
Hafif kıskanmam lazım. Kişiye kıskançlık değil güven duyabilmeliyim. İçim "kıskanmama gerek yok" diyecek kadar rahat olmalı ve bu şekilde biraz kıskanmalıyım. Çok fazla kıskanmam gerekiyorsa soğurum zaten.
Aslan kıskançlık yaptığı konularda canımdan bezene kadar günlerce haftalarca konuşurdu ben pes edince tamam haklısın bi daha olmayacak dediğimde birazda olsa ikna olurdu ama yinede aşırı hükmedirdi kıskançlık konusunda
Hiç kıskanç değilim ya, beni kıskandıracak şeyler yapan adamla da olmam zaten. Beynimi bu tarz şeylerle oyalayamam. O yüzden kıskanmam. Bir şüphe sezersem de ayrılırım zaten kanıt aramam😂
O kadar kolay mı bu işler 🙄 şüphelendim bye falan. Kıskançlık bence sevgiyle doğru orantılı ne kadar çok seviyorsan istemsizce o kadar çok kıskanıyorsun
Benim için kolay. İlk ilişkilerimde ben de sen gibi düşünüp psikolojimi bozdum. Kıskanıyorum sevdiğimden hep bunlar dedim. Ama sonra ne ilişkiler yaşadım yani beni bir gün bile şüpheye düşürmediler. O yüzden artık inancım değişti. Boşu boşuna kafamda olmayacak senaryolar ürettirecek o hissi veren insanlardan uzak duruyorum. Çünkü o hissi veren gerçekten kötü şeyler yaşatıyor. Bu tarz olaylarda hislere güvenmek gerek. Yani ben hiç yanilmadım. O yüzden tavsiye ederim.
Herkesin duygusu düşüncesi farklı olur tabii ki ama benim kendi tecrübelerim düşüncelerim bu yönde. Sevdiğin adam zaten kendi işi haricinde kalan tüm zamanında seninle ilgileniyor yanında oluyorsa bir şüphe olmuyor işte. Tamamen sende olmuş oluyor 😂 2 günde bir ben şuraya gidicem buraya gidicem deyip senle ilgilenmiyorsa vaktini paylaştığı birileri vardır kesin o da şüphe yaratır işte. Çünkü seninle değil başka insanlarla zamanını paylaşıyordur. Yani aynı şeye farklı açılardan bakıyoruz bence ama neyse 😂
Aslinda ona güveniyorsun ama etrafındakilere güvenmiyorsun bir laf vardı bilir misin Benim sende gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor Aslında aynen bu durum
Ben seversem bir kere severim B3nim sevdiğim insan beni öyle şeylere sokmaz Yani kıskandırmaya çalışmaz Senin olduğunu bildiğin bişeyin üstüne gidipte onu çok darlamicaksın Sevilmediğinden şüphesi olan insan kıskanır
Yanlış yahu yanlış, Hz. Ali ne demiş; kıskanmayan erkekten hayır yoktur.
Cevap sahibi
1 ay
Bi insanın seni sevdiğini kalbinle anlıyabiliyosan bunlara hiç gerek yok Ve kendini bilen bi yoldaş asla seni üzecek hareketde bulunmaz İçinde sürekli kuran insan ilişkilerde hep kaybedendir