Merhaba günaydın. Benim kıskançlığım, gürültü çıkaranlardan değil; sessizce içine çökenlerden olurdu. Sevdiğim insanın başka birine ayırdığı ilgiyi fark ettiğimde susardım, belli etmezdim. Ama içimde, kimsenin duymadığı cümleler çoğalırdı. Ne hesap sorardım ne de sahiplenirdim; yalnızca bir adım geri çekilip, “Beni onun yanında unuttu mu?” diye düşünürdüm. Çünkü bazen kıskançlık, birini kaybetme korkusundan çok, onun gözünde eskisi kadar özel olmadığını hissetmenin acısıdır.
Hafif kıskanmam lazım. Kişiye kıskançlık değil güven duyabilmeliyim. İçim "kıskanmama gerek yok" diyecek kadar rahat olmalı ve bu şekilde biraz kıskanmalıyım. Çok fazla kıskanmam gerekiyorsa soğurum zaten.
Aslan kıskançlık yaptığı konularda canımdan bezene kadar günlerce haftalarca konuşurdu ben pes edince tamam haklısın bi daha olmayacak dediğimde birazda olsa ikna olurdu ama yinede aşırı hükmedirdi kıskançlık konusunda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Psikopatım doğru ✅ onay verdim
Merhaba günaydın. Benim kıskançlığım, gürültü çıkaranlardan değil; sessizce içine çökenlerden olurdu. Sevdiğim insanın başka birine ayırdığı ilgiyi fark ettiğimde susardım, belli etmezdim. Ama içimde, kimsenin duymadığı cümleler çoğalırdı. Ne hesap sorardım ne de sahiplenirdim; yalnızca bir adım geri çekilip, “Beni onun yanında unuttu mu?” diye düşünürdüm. Çünkü bazen kıskançlık, birini kaybetme korkusundan çok, onun gözünde eskisi kadar özel olmadığını hissetmenin acısıdır.
Günaydın:))
🙂🙂
Doğru zamanı bekleyici yazacaklarmış saplantılı yazmışlar yanlışlıkla. Beklemek hep en güzelidir neyse daha fazla kopya vermeyelim 😌😌
Yavru kıskançlık ve beklemek ne alakaydı djxks
O süre zarfında vereceği tepkileri izlemek lazım polis bile suçluya direkt suçlu demiyor önce delil topluyor 😒😒
Olmaz anında etki tepkiii
Kova. Benim kıskançlığım sessiz başlar; gözlem yaparım, detayları toplarım. Ama güven sarsıldıysa içimdeki dedektif emekli olmaz. 😂
Kovalar biraz şey
Ney?
Kıskanınca küsüyorlar djfksk
Hıh küstüm işte. 😂 beni tanımıyorsun sen 😅
Sözüm meclisten dışarı djd
İyi peki inandim 😅😅
Aslanız ve dibine kadar yaşarız. Patlama anı gelince zaten ortalık darmaduman.
Şu aslan burçlarının övüne övüne gururla aslan burcuyum ben demesi🤦🏼♀️
Hafif kıskanmam lazım. Kişiye kıskançlık değil güven duyabilmeliyim. İçim "kıskanmama gerek yok" diyecek kadar rahat olmalı ve bu şekilde biraz kıskanmalıyım. Çok fazla kıskanmam gerekiyorsa soğurum zaten.
Dramatik 🥲 kabul ediyorum evet sjsjs
Ne kadar dram içeriyor djd
Rahat? Gözümün önü kararır ne rahatı 🤦🏻
Parçalarkenki rahatlıktan bahsediyor sjfjd
Bencede Başka ihtimal yok zaten ksdjahshadnsj
😂çözdük olayı kendi tarzımızla zjdj
😅😅😅
Aslan ve Boğa sevgililerim vardı aman yarabbi düşman başına:d
Ne abarttın boğa ne yapacak sanki 😈
Kıskançlığı yüzünden bitmişti:d
Ee normal bende öyleyim
Ne derecedesin örnek ver
Zamanın var mı biraz zaten canım sıkılıyor
Biraz konuşalım
Aslan nasıldı
Aslan kıskançlık yaptığı konularda canımdan bezene kadar günlerce haftalarca konuşurdu ben pes edince tamam haklısın bi daha olmayacak dediğimde birazda olsa ikna olurdu ama yinede aşırı hükmedirdi kıskançlık konusunda
Benimki öyleydi
Ben ne yaptıysam sonuna kadar haklıydım kıskanmayan istiyorsan git gay bul
Abi seninle ne alakası var :d
Genel konuşuyorum senin demedim
Senin için demedim
Buraya hunharca kahkaha atasım geldi 😂
:)
Benşm de valla 😂😂 @Sosyetic_SheqiiL
@Chauchyymath 😂 sjdlsştprşa
Rahat djdjdjd
Sülalemiz raaaad dkxk
Gizliymiş...