Yeni evliyim ama borçlardan bıktım, boşanmak istiyorum galiba. Tavsiyeniz nedir?

Arkadaşlar eşimi sevdiğimi düşünüyorum bence seviyorum. Ama 10 ay falan oldu. Benim hayal ettiğim evlilik bu değildi. eşim iyi biri. Ama bir anda işsiz kaldı evlenir evlenmez. sonra kiraydı karta düğün sürecinde borç yapmış falan bilezikleri verdim kirayı ödedik. Şimdi nispeten iyi bir işte ama çıkacak birkaç ay sonra hep borçları ödüyoruz elimize hiçbir şey kalmıyor bazen bin tl bile kalmıyor kendi ailem de çok destek oldu. Ayrıca evlenmeden önce onun ailesi özellikle annesi tarafından sorunlar başladı ve evlendikten sonra tehditlere kadar devam etti şu anlık iyiyiz ama bir ay sonra yine aynı olur çünkü hep öyle yapıyor hakaretler tehditler ailemi beni kötülemeler. Bu süreçte eşim hep yanımda oldu Allah var ama iyi olmak için adım atıldığında da hemen görüşmek iyi olmak istiyor ailesi çünkü. Ben artık yorulduğum için bunu da kaldıramıyorum. bir de bilmiyorum ıslak öpülmeyi sevmiyorum durup dururken tv seyrederken ıslak ıslak şapur şupur öpüyorum o kadar cilt bakımı falan yapamaz oldum tüm kremlerim gidiyor ayrıca gerçekten sevmiyorum bu olguyu. evlilikte çok defa ağladım 4-5 saat boyunca ağladığım bile oldu. çok yoruldum. ne tavsiye ediyorsunuz.

Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca eşim beni seviyor gerçekten hep üzerime titriyor parası olduğu an asla esirgemiyor. Kendime almaz bana alır. Ama ben çok yıprandığımı hissediyorum. Sizce sabretmeli miyim
Güncellemeler
1 yıl
Buralar değişmiş soruyu bile silmeme izin vermiyorlar.
Yeni evliyim ama borçlardan bıktım, boşanmak istiyorum galiba. Tavsiyeniz nedir?