1 yılKusura bakma ama eşinin parası olmasa düğün yapamayacak durumda bir kadının eşi tarafından takılan bilezikler ile borçları ödedim demesi bana trajikomik geldi. Siz sorduğunuz için söylüyorum mümkünse eleştiriye açık olun, siz bir ticari sözleşme yapmışsınız eşiniz ile ve cebi parası ile, evlenmemişsiniz. Yazıyı yanlış anlamamak için 2 kez okudum, seven insan eşinin popo kılından bile rahatsız olmaz. Ben evlenmeden nişanlımın gö... tünü bile öpüyorum be. Hoşlanmıyor olabilirsiniz ama seven insan tükürükmüş vs bunları sorun etmez. Sizinkisi mantık evliliği kusura bakmayın yazınızda da üst üste eşim beni seviyor demişsiniz. Sevgi böyle bir şey değil, nişanlıma deli gibi aşığım ve seviyorum bu asla ama asla böyle bir şey değil. Ben cebimden para bile verdim borcu varken sevdiğim adama, şimdi ben düştüm o bana veriyor para. Sevgi böyle bir şey varlıkta yoklukta destek olmaktır yanında olmaktır. Ailesinden sizene, eşin seviyor diyorsun al karşına konuş ortasını bulacağından eminim, yanlış anlama eşinle boşanırsan da ona büyük iyilik etmiş olursunuz. Herkes mümkünse dengi ile olsun, sizi öpene değil demekki yumruk atıp suratınıza bakmayanlara alışmışsınız ne diyeyim. Sonra da ağlıyorsunuz orada burada dayak yedim diye. Allah iyiler ile karşılaştırsın.
04 Yorumla- 1 yıl
ağır bir yorum olmamış mı? evet biz sevgiyi bilmiyoruz orası bir gerçek ama sanki yazıda her ne kadar eşim aslında beni seviyor dese de sanki soran içten içe süpheli gibi... kaynanası ile olan sorunlar da eşinin yanında olmasını beklemiş ama eşi arada kalmış gibi bilmiyorum buda bir çıkarım ama doğru olan şey de şu günümüzde ki evlilikler beraber yaşamanın giderleri beraber karşılamanın sözleşme yapılmış hali
- 11 ay
@forrestman Ağır değil, hakaret yok yerme yok. Ben gerçekleri söyledim kusura bakmayın. Bende evleneceğim 3 ay sonra ve sade bir nikah istedim,2 sene önce aldığım çamaşır makinemi ve fırınımı kullanırız dedim, eşimden çıkacak para onu zora sokarken beni de bu durum strese sokacak. Evlilik beraber yaşamanın giderlerini karşılamak için erkekleri öncelik kılıyor ise o zaman sizlere takılan altınları da kararında isteyip ya da istemeyip erkeğin borca girmesine izin vermeyeceksiniz. Altınları alırken takarken sallandıra sallandıra gezen kadınlar bir zahmet zor zamanda da eşinin yanında olmalı. Çok zorda iseniz çalışınız mümkünse. Evlilik bir sözleşme değildir bu sizin bakış açınız, evlilik hayat arkadaşınız ile vereceğiniz meyve ile bir ömür birlikte yaşlanacağınız bir çatı dır. O çatıyı da idare edecek olan sadece erkek değildir. Bunun için boşanacaksanız tabikidi boşanın ama empati yapın erkeksiniz ve eşiniz sizi bu sebeple boşuyor. Ben nişanlım mesailere kalınca o yorgun haline içim gidiyor garibim onuda bir ana doğurdu yazıktır ülke bu ekonomide iken erkeklere bu kadar yüklenip de birde boşanma stresi yaşatmayın. Bu benim fikrim, herkes dengi ile olsun dilerim. Tek edeceğim iyi dilek bu olur.
- 11 ay
Aslında her iki tarafta da gördüğüm şey şu evlilik çocuk oyunu sanılıyor , kimisi de ailesinde ayrı yaşamak istiyor özgürlüğü evlilikde arıyor. ruhsal olarak olgunlaşmamış kişilerin evlnmesine aslında izin verilmemeli.
- 11 ay
@forrestman katılıyorum, ya da alma verme dengesini bozmadan ilgi vermeli. Ben şahsen eşim bana yakın ve ilgili davranmaz ise ben kesinlikle mıç mıç sarılıp öpmem. Kimsenin totosunu kaldıramam bu eşimde olsa. Bu zamanda ilgiyi vermeyene ilgi verince totosu kalkıp darlanıyor. maalesef günümüz insanları böyle. Kadın erkek farketmiyor, ilgili karşılıklı denge içinde olmalı. Aldıkça vereceksin.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılŞu soruyu ve detayı özellikle iki kere okudum. Sen eşinle değil eşinin parasıyla evlenmişsin. Nikah kıyılırken hastalıkta, sağlıkta, iyi günde kötü günde diye boşuna mı diyorlar? Eşinin ailesi biraz sıkıntılı anlıyorum ama bu süreçte bile eşin sana destek olup senin yanında olmuş. Her zaman zirve de olamazsın yeri gelir et yersin yeri gelir peynir zeytin yersin. Hayat bu.. Her zaman dört dörtlük olamaz her şey. Bi batarsın bir çıkarsın. Sen şimdi hemen bir zorluk gördün diye boşanmaya kadar düşünüyorsun. Diyelim boşandın başkasıyla evlendin bir zaman sonra o zaman her şey dört dörtlük mü olacak zannediyorsun? Onun da başka bir sıkıntısı çıkacak. Evlilik bu demek değil. Zoru görünce dört elle sarılırsın.. Kaçmazsın. Maddi durumlar elbet düzelir Allah karaktere zeval vermesin. İyi bir işe de girer parasını da kazanır borçlarınızı da ödersiniz.. Bunlar halledilmeyecek şeyler değil. Ama sen sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorsan bilmiyorum bu bana çok yanlış geliyor.
1815 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim üzüntüden yanlış kararlar veriyorum bazen
- 1 yıl
Hay ağzına sağlık
Ne kadar da güzel ve olunca düşünüyorsun... - 1 yıl
helal olsun sana abla kelimesi kelimesine hak veriyorum...
- 1 yıl
yok şekerim yorumu yazan ablaya dedim
- 1 yıl
soruya yanıt vermiştim, verdiğim cevaptan dolayı soru sahibinden engel yemiş olabilirim ama herhangi bir tartışma içerisinde bulunmadım
- 1 yıl
@UykuHuzurr0o işte benim bebeğim 🖤😘
- 1 yıl
@Dark_Scourge yaaa 💜 teşekkür ederim canımın içi 💜
- 1 yıl
Sen ne alaka asıl
- 1 yıl
Engellemiş korkak kuzum 😅😅😅
- 1 yıl
maalesef biz sevmeyi bilmiyoruz ya da sevginin ne olduğunu, aklıma hep japon yazar masumi toyotome nin o mehur 3 türlü sevgi tarifi gelir... elbet bizde öğreniriz birgün sevmeyi
1 yılabla siz kesinlikle kıymet bilmez birisiniz, bu okuduğum paragraftan bunu çıkardım. hem sizi çok sevip hem de ailesinin kötülüklerine karşı dimdik durup yanınızda olan bir adam hakkında söyledikleriniz gerçekten içler acısı. bu beyefendiyi takdir ediyorum ve umarım boşanırsınız çünkü siz böyle bir adamı hak etmiyorsunuz. madem sevmiyordunuz neden evlenme aşamasına kadar gelip adamcağıza olmayacak hayaller kurdurup boş umutlar verdiniz? bir de utanmadan sizi öpmesinden şikayetçi oluyorsunuz, makyajınız ve cilt bakımınız evlendiğiniz adamdan kıymetli mi gerçekten? resmen adamın duygularıyla oynamışsınız siz! çok yazık...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılbaşka birisinin daha iyi olacağını sanmam, yani mutlaka hayatına birisi girecek ama bir tarafı fazla olsa bir tarafı eksik olacak, bence kocanın kıymetini bilerek başla işe, öncelikle size sorun yaratan insanlardan uzağa taşının, sen kendine bir iş bul, ne olduğu önemli değil. eşinle konuş minşmal bir hayata geçiş yapın inan temizliği ve sorunu 0 oluyor ve zaman kendine kalıyor, ayrıca çocuk işi için acele etmeyin , maalesef insanların en büyük hataları evlenirken başkaları için birşeyler yapmak ve sonrasında 10 sene borç vs vs için uğraşmak oluyor, keşke nikah yapıp küçük bir ev tercih etseniz şu an otırmuş film izliyor olabilirdiniz
01 Yorumla
Soran1 yılBaşka biri gibi düşüncem yok ve iğrneç gelşyor bana bu cümle. Eşimden başkası olmaz zaten. Eşimiz de yapamam ama acaba o zaman daha mı az yıpranırım diye düşünüyorum yalnız kaldığındw
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle hissettiklerini burada paylaştığın için harika bir adım atmışsın. Böyle önemli bir kararı düşünürken kendine zaman vermek ve duygularını anlamaya çalışmak çok önemli. Evlilik, hayatın getirdiği zorluklarla başa çıkmayı öğrenme süreci aslında. En başta, eşinle açık bir iletişim kurman gerekiyor; duygularını, endişelerini ve beklentilerini açıkça paylaşmalısın. 💬 Geçici sıkıntıların, ilişkinizin temelini sarsmasına izin verme. Eşinin işsizlik döneminde ona destek olman ve birlikte bu süreçleri atlatabilmeniz önemli bir bağın göstergesi.
Ailesiyle yaşanan sorunlara gelince, bu durumlar gerçekten yorucu ve stresli olabilir. Kendi sınırlarını belirlemek ve bunları eşinle paylaşmak, onunla birlikte bir çözüm aramak sizi rahatlatabilir. Fakat kendi sınırlarını koyarken, onun ailesiyle olan bağını tamamen zedelememeye çalışmak da önemli. Zamanla her şey daha iyi olabilir. Sabırlı olmaya ve duygusal dayanıklılığını korumaya çalış.
Fiziksel yakınlıkta seni rahatsız eden konuları da yine açıkça paylaşmayı dene. Eşine bu konuda ne hissettiğini ve senin için nelerin önemli olduğunu anlatırsan, bu konuda da bir çözüm bulabilirsiniz. Bazen basitçe dile getirdiğin şeyler, büyük değişiklikler yaratabilir. Sessiz kalmak yerine, birlikte çözüm aramak her zaman daha sağlıklıdır. 🍀10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılEğer gerçekten seviyorsan elbet çıkarsınız düzlüğe
00 Yorumla
1 yılAbla karar almıştım artik tanımadığın profillere yorum yapamyacaktim. fakat sizin kişiliğinize ve düşüncenizele samimiyetinize dayanarak yorum yapiyorum. sabirli olun hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Esiniz de sizi seviyor bunu güncel olarak paylaşmış siniz.. daha iyisi inan ki bu devirde yok. biraz daha geraha çıkınca her sey düzelir. Bazi şeylerde hakli olsanda ablam hayat öyle degil biliyorsun. bırakın diyelim tabiki olmasin. çevreni iyi analiz et kim daha iyi ki? eşiniz sizi seviyor en önemlisi bu her şey düzelir az daha sabredin mutluluklar 🌹
14 Yorumla- 1 yıl
Bazen böyle yorumlar okuyup güçlenmek içinde yazılabiliyor ( dertleşmek , destek için ) çok güzel bir yorum. Üstlerde linçleyen hakaret edenleri görünce üzülmüştüm 🌸
- 1 yıl
Kalbinizi ferah tutun ablam o linç atanlara sormak lazim nasil bir hayatlari var. sen buradaki saçma sapan yorumlara bakma abla ben okuyorum arada mağdur olup care arayan kadina kiza özel at burdan yazamam diyen kuş beyinliler var. yardim yapacak olan insan özel at der mi? salla abla hepsini hayatina eşinizle devam edin inan her şey çok iyi olacak ama tabiki biraz sıkıntı var gibi. gün geçtikçe bu yük dahada hafifler emin olun🌹
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılNeden tüm sorunlar erkek ve parası. Lafa gelince hayat müşterek demesini biliyorsunuz. Ev işine yardım etsin beni gezdirsin bana baksın. Evlilikte sorun mu var herkeste var. Sizde olmayan şey çözüm anladın mı? Borç varsa ikinizin borcu git sende çalış destek ol ama yok anca krem alamaz oldum bişey alamaz oldum. Kaç yaşına geldiniz hâlâ babanızdan para ister gibi adamdan para istiyonuz. Borç çok mu evlenirken milyonlar harcamayın her gördüğünüzü istemeyin. 3 saatlik düğün için dünyaları harcattirdin. Elaleme hava aticam diye story paylasicam diye şımarıklik ettiniz. O yetmedi eve geçince suyumu buyumuda al dediniz. Baktınız olmuyor hadi bosanalim sen bilmiyor muydun kocanın gücünü niye adamın hayatına girip çıkarak tramva oluyorsun belki intihar edicek gül gibi karısına düşkün adam. Belki başka kadınlarla daha mutlu olurdu. Şımarıksin, doyumsuzsun, özentisin en önemlisi nankörsun öyle temiz seven savunan üzerine titreyen kocayı hak etmiyorsun
98 Yorumla- 1 yıl
Ne haklı bir yorum. Çok üzülüyorum böyle sorulara yuva kolay kurulmuyor oysaki. Allah akıl fikir versin
- 1 yıl
Kız senden azar işitmek için yazmamış ilk önce olumlu olmayı öğren yoksa git tribini sevgiline yap. Türk erkekleri kadın çalışmasın istiyor ev işleri , çocuk büyütmekle ilgilensin istiyor ( mesela abim , yan komşum ) bu şekil anlaşarak evleniyor. Kadın görevini yapıyor ama adam yapamaz oluyor , ister istemez de kadında olumsuz etki yapıyor. Soruyu soran kadın paragöz kötü olsa burada çare aramaz , sizde ilk önce insan gibi yorum yapmayı öğrenin. 4 yıllık ilişkim var ve atanmadan evlenmeyeceğim dedim. Ben evlendikten sonra çalışamazsın demesi ile aynı şey aslında. Her hayat formu sizin kriterleriniz ile ilerlemiyor , insanlara yargı değil yardım edin
Soran1 yıl@Pofffgereksiz siz kimsiniz bilmiyorum ama birçok yorumda gördüm Allah da hep iyi ve anlayışlı insanlar çıkarsın karşısınız aklıma geldikçe size dua edeceğim
- 1 yıl
İsminle bu kadar uyumlu olmayı nerden becerdin Allah'ın gereksizi. olumlu olmak istediğin olayda kadın maddi durumdan boşanmak istiyor ve para göz diyip diyosun. Kocasını elaleme kötülemis çözüm arıyor diyosun. Adam beni seviyor iyi ama parası yok diyor sen kalkıp kadını iyilemeye çalışıyorsun. Beyin yok yorum var. Gereksiz gereksiz konuşma anca cinsiyet ayrımı yapar hemcinsini savunursun haklı haksız fark etmeden. Beyin bu kadar
- 1 yıl
Haklısın kral hepsinin ne mal olduğu belli. Emek nedir bilmezler çaba nedir vefa nedir bilmezler. Hepsi baba evinde hazır yiyicilige alışmış zora gelince kaçan tipler. İki makyajla bir zengin koca peşinde. Zengin kocada vizyonsuz kezbanlari ne yapacaksa
1 yılYeni evlilikler genelde adaptasyon ve öğrenme süreçleriyle doludur. Mali zorluklar, bu sürecin bir parçası olabilir ve çiftlerin birlikte üstesinden gelebileceği bir sınav haline gelebilir. Önemli olan, bu zorluklara karşı birlikte durmak, açık iletişim kurmak ve çözüm odaklı yaklaşmaktır.
Bu süreçte kendinize ve eşinize karşı sabırlı olun. Bu zorlukların üstesinden gelmek için atacağınız her adım, ilişkinizi daha da güçlendirebilir.41 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkürler
Detayda eşinin seni çok sevdiğinden bahsetmişsin yani evlilikteki en en önemli şeyden.. boşanmayı aklının ucundan dahi geçirme şu an zor zamanlar yaşıyor olabilirsiniz bu biraz daha devam da edebilir ama birlikte çalışıp, çabalıyıp üstesinden gelebilirsiniz, zaten borçlarınız varmış eşin zaten bunun için üzülüyordur bir de senin ondan boşanmanla tamamen yıkılır ve gerçekten hiç mi sevmiyorsun? Yeni evlenen çiftler zaten çoğunluğu borçlarla evliliğe giriyor çünkü düğün, nişan gibi aptalca bir sürü masraf oluyor🤦🏿♀️ eşini öylece bırakmaya hakkın yok, seni seven sana değer veren birine böyle bir şey yapmamalısın değerini bilmelisin he ben sevmiyorum diyorsan zaten boşan yani evli kalmanın bir manası kalmaz ama sırf borçlar için ayrılmak da bir ihanettir bunu unutma.
12 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel hakaret etmeden , linçlemeden yazmışsınız 🌸
- 1 yıl
@Pofffgereksiz
Teşekkür ederimmm😊💗
1 yılEvliliğin başından beri hem ekonomik hem ailevi sorunlar seni çok yıpratmış. Eşin bazı konularda yanında durmuş ama ailesinin sürekli tekrar eden hakaret, tehdit ve kötüleme tavrı seni ruhen tüketiyor. Bu döngü kırılmazsa bu böyle devam eder. Eşinin ailesine karşı net ve kalıcı sınırlar koyması şart. Maddi yük ise ayrı bir stres kaynağı. Sürekli borç ve geçim derdi olunca insan ilişkiye odaklanamıyor. Somut bir plan yapıp ne zaman rahatlayacağınızı belirlemek gerekiyor. Belirsizlik, motivasyonu bitirir. Islak öpücük gibi seni rahatsız eden şeyleri açıkça söylemelisin. Küçük gibi görünse de zamanla araya duygusal soğukluk girer. En önemlisi, çok yorulmuşsun, hatta tükenme noktasına gelmişsin. Evlilik fedakârlık ister ama sürekli acıya tahammül etmek değildir. Şimdi eşinle birlikte çözüm aramak ve sınırlar koymak şart. Eğer bu olmayacaksa, uzun vadede kendini daha da tüketme riskin var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Borç ikinizin borcu ayrılırsan borç eşine kalacak. Bu da ayıp bir durum. Keşke fazla açılmasaymışsınız hadi açıldınız "bıktım bu borçtan" demek neden? Azıcık sabır ile üstesinden gelinemeyecek bir şey değil. Yorumun tekinde "düğüne davet edildik ama elbise alamadım. Gitmeyeyim dedim olmaz dedi. Arkadaşından borç alıp bana elbise alacaktı istemedim." Yazmışsın her zaman yeni kıyafet giyilmez. Eski iyi durumdakilerden giysen olmaz mı? Gören görsün gördü diye bu olmaz şu olmaz demek yanlış. Daha da yazmak isterim ancak zaten çoğu yazılacakları yazmış.
12 Yorumla
Soran1 yılHer zaman şık olmak istiyordum ve önemli bir yer. Alalede bir kişinin değil ki. Daha önce de kına düğün oldu onlarda almadım çünkü vardı.
1 yılevlilik büyük bir adım evlenmeden önce gireceğiniz borcu düşünmen gerekliydi buna dayanabilir misin dayanamaz mısın , tek eşin mi çalışıyor sende çalışırsan daha fazla rahatlayabilirsiniz. Eşin sana değer veriyor ve kendine almadan sana alıyorsa bu yaptığın bencillik olur bence. Borcu kendi kendine yapmadı çünkü bir adım atıyorsunuz diye o borca girildi.
Boşanmak gibi bir şey yaparsan onu ortada bırakırsın ve bu çok ayıp olur fikrimce ilişkinize zaman vermelisin bence o yüzden biraz daha sabretmelisin11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılOhooo evliliği sen ne sanıyordun bacım, gerçek hayattaki evlilik izlediğiniz o dandik yaz dizilerindeki gibi kusursuz olmuyor. Madem birbirinizi seviyorsunuz sırf maddiyat yüzünden boşanılır mı? İyi günde kötü günde kocanın yanında olmak için evet diyorsun. Borç var kocam işsiz bunaldım boşanayım? Cidden kafayı yemişsin sen. Evlilik bu kadar basit olmamalı ya. Biraz sabır metanet hoşgörü göster. Ailesini de bahane etme, zaten türk erkekleri ana kuzusudur ve türk erkeklerinin ailesinin yüzde doksanı aşağı yukarı böyledir. Bunu en başından biliyor olmalıydın. Bence sudan sebeplerden mutlu evliliğini bozma. Bu adamı bırakırım en iyisini bulurum diye de düşünme, çünkü kötü gitmiş de iyi gelmiş yoktur. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun.
11 Yorumla
Soran1 yılAsla başka biri ihtimalini düşünmedim tek başıma yaşarım diye düşündüm ama haklısın. Ayrıca başka biriyle evlenme fikri iğrenç geliyor bana
Gizli Üye(30-35)1 yılAman evlilik demek bu demek işte. Babasının evinde rahat edemeyen kendi bekar evinde rahat edemeyen elin oglunun evinde mi rahat etcek? Erkekler kıllı varlıklar ayrıca. Ne kadar temiz olsalar da bizden daha pis kokuyorlar, adamlar afedersin gt deliklerine kadar kıllılar. Fayanslara teker gibi bacak kılı dökcek, osurcak sıcıcak, geğircek, ağzı yağlı yağlıyken öpmeye çalışcak, dişini fırçalamicak, zırt pırt bir şey dökcek. Yemek yapmasını bilen cok düşük, bilse de döke saça. Temiz titiz olanın denk gelme olasılığı çok düşük. Bekar evinde olsan temiz temiz yüzüne peeling yapardın ama koca gelecek salyalarıyla yanagını yalicak bilmem ne, mikrop. Ertesi gün sivilce cıkar orada tahriş olur sakalı da varsa vs vs
04 Yorumla
Soran1 yılYemekleri beraber yapıyoruz, temiz bu arada pis değil sadece ıslaklık sevmiyorum yağmur da sevmiyorum mesela ıslak öpülmek de. Bir teyze de ıslak öpse sevmem
- 1 yıl
Soran9 ay@DiplomalıHavuç tükürüksüz öpmek mesela
- 9 ay
Öyle öpücük olur kız
Öpücük dediğin ıslak olur
Ne diyor Cem Karaca
Islak ıslak öp beni
Ye beni
Parçala beni 😝
Gizli Üye(18-24)1 yılhepsi senin yüzünden bu borç batagi da senin yüzünden benim kuzenim evlendi aynı senin gibi bir kızla herşeyin en lüksünü istedi aldı her gün gezmeler deydililer ordan oraya şuraya
6 milyon TL borca daha fazla borca gittiler araba aldilar borcunu ödemek yerine
o borçları yapmadan önce düşünucektiniz
düğünde takılan altınlarla düğün masraflarını ödeyecektiniz senle esin asgeri ücret bile olsa çalışacaktiniz
kuzenim rezil rüsva oldu tüm akranları ona sürekli para verdi artık kimse vermiyor çünkü haketmiyor para yiyici eş allah korusun milyonlar01 Yorumla
Soran1 yılPeki beni suçlamadan önce sordun mu? Ben lüks bir şey almadım hatta nikah olsun sadece dedim annesi gösteriş sevdiği için zorla düğün yapmak istedi yaptı. Takıları vermediler bize zaten. Ayrıca bileziklerimi de ilk aylarda işsiz kaldı iş aradı bozdurup ona verdim kirayı faturaları ödedik kredi kartı borçu varmış ona verdik. Ne anlatıyorsun kardeşim?
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Aşkım seninle aynı durumu yaşıyorum. Bi farkla. Bizde ben çalışıyorum. Her ay kartına para da yolluyorum. Her hafta sonu gidip annesinde de kalıyorum. Ama ailesi hiç bunlar yeni evli demiyo her fırsatta aramızı bozuyolar. Neymiş efendim ben çocuk yapmıyomuşum çünkü boşayacakmışım. Bu yoklukta kız kardeşine tam altından aşağısını takarsam boşanmalıkmışım 😭 Kullanılan ve kıymet görmeyrn hissediyorum
22 Yorumla
Soran1 yılşaşkınım.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 10 ayda çabuk pes etmişsin baştan zaten bunları tahmin ediyor olman lazımdı iyi günde kötü günde diye söz verdiniz ya hani en azından kocanın iyi olduğunu söylüyorsun biraz sabırlı ol sende çalış gerekirse borç harç olmadan bişiyin sahibi olunmuyor merak etme hepimizin borcu var
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEvlenirken çok borç yapılıp "bir kere evleniyorum" demenin sonuçları bu şekilde maalesef. Ayrıca hayat böyle, yükselirsin de düşersin de. En ufak sorunda gideceksen evlenip o adamı yakmanın da anlamı yok maalesef. Bir de çok çok rahat yaşamak istiyorsak ona göre tercih yapmalıyız. Sen çalışıyor musun mesela? Çalışmıyorsan işe girerek başlayabilirsin boşanmak yerine
17 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca kocan öptü diye kremlerinin gitmesine üzülmen de garip
- 1 yıl
Lütfen acil
- 1 yıl
Atamıyorum ki
- 1 yıl
Niye
- 1 yıl
Tamam şimdi atabilirsin
- 1 yıl
Takip etmediğin için mesaj atılmıyor
Soran1 yılKremim gidiyor diye üzülmüyorum yanlış anlamışsın. Krem süremiyorum kalmıyor yüzümde. Hani gece sürüyoruz sabaha kadar kalır ya ya da güneş kremi sürersin gündüz kalır ama kalmıyor 15 dk bile kalmıyor
1 yılBir insan bu kadar mı nankör olur buldun taş gibi kadını seni seviyor seni destekliyor kendi ailesine bile karşı çıkıyor sırf sen gör diye üstelik çalışıyor erkeğin görevini bile eline alıyor senin işini kolaylaştırmak için bide kadın geliyor seni öpüyor bell ki o öpücükler içinden geliyor inan hiç bir kadın böyle yapmaz normalde burada sorun eşin değil sen sen daha adam olamamışsın yazık günah cidden pes artık
12 Yorumla- 1 yıl
Pardon bir erke yazdı bunu sandım hahahaha
- 1 yıl
Benim yorumumu silebilirsin canım
1 yılEvliliklerin en büyük katili PARASIZLIK yine devrede. Bu arada sen de çalışabilirsin. Tek maaş ile problemler bitmez. Sizin yaşadığınızı birçok yeni evli çift yaşıyor. Bu tip sorunların çıkacağını bile bile evlilik aşamasında deli borç yapıyorlar ve sonunda daha kötüsünü yaşıyorlar.
110 Yorumla- 1 yıl
@buglem56 Bir yönden mantıklı söylediğin. Ama böyle bir dönemde eşinin sürekli işten çıkması da çok sıkıcı bir durum. Kadınların hiç birisi çalışmayan, eve para getirmeyen erkeği sevmez. Doğrusu da bu zaten. Aşk bir yere kadar. Çalışmayan erkek maça her zaman 5-0 yenik başlar zaten.
- 1 yıl
neden çalışmıyor kadın eşine destek olması gerekir Adam da elbet iş bulur evlenirken iyi günde kötü günde diye söz veriyorlar
belki adamın durumu şimdilik kötü kadın boşandıktan sonra adam Zengin olursa ah kafamı taşlara vuraydim diyecek
teyzem fakir biriyle evlendi ama eniştemi çok zengin etti iş kadında bitiyor - 1 yıl
@buglem56 Zaten haklısın bu yönde. Ama erkeğinde sürekli işten çıkması acayip iticidir. Bak ben bunu bir erkek olarak söylüyorum :)
- 1 yıl
@buglem56 Herkes aynı kafa yapısına ya da aynı amaca sahip olmuyor ki. Şayet erkek çalıştığı halde para yetmiyorsa o zaman kadının söz söylemeye hakkı yok derdim. Ama burada ki örnek gerçekten zayıf ve ezik bir erkek örneği.
- 1 yıl
sadece hemen boşanmayı düşünmesi bana komik geliyor öyle biri hiç bir evliliği sürdürülemez her olayda her şeyde böyle kaçıp giderse her evlilikte sorun olur ama bunlar geçer eşi onu seviyormuş insan hemen boşanmayı dusumemeli güzelce eşiyle konuşmalı türk kızlarında en çok olan şey şikayet etmek bağırmak çağırmak
insan güzelce oturur geleceğini konuşur - 1 yıl
@buglem56 Evliliklerin ilk yıllarında en eften püften şeyler nedeni ile boşanılıyor. Biraz zaman geçince düzelirler. Düzelmezler ise boşanırlar. Bu kadar basit yani :d
- 1 yıl
@buglem56 Sonunda aynı fikirdeyiz bak
Siz evliliği çok yanlış yerden anlamışsınız kardeş, sizin evliliğe bakış açınızda sorun var bence.. Boşanmanız, her iki taraf için de gerçek çözüm olur..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
1 yılSeni anlıyorum çok sıkıntılı durumlar. Eğer maddi sıkıntılar hep devam ederse (bunu ancak sen gozlemleyebilirsin) en azından çocuk yapmayın hayatı kaymasın. Ayrica senin de psikolojin bozulur çocuğuna istediği şeyleri alamadığın için... beterin beteri var yani öyle düşün.
00 Yorumla daha yeni evlenmişsin zaten ki hayat bu her şey olabilir. bu nedenle rahata çıkana kadar eşinin yanında ol. hemen boşanmayı düşünmeyi. madem ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz. en önemlisi de sevmek zaten. geri kalan her şey hallolur. annenler de bu sreçte destek olmaya çalışıyolarmış. ne mutlu size. sırf borçla yüzünden yarı yolda bırakmak da olmaz. ha kumar yüzünden borç yapsaydı bu konuda sen haklısın, ama düğün için yapılmış bir borç zamanla ödenir. sadece biraz sabır. günümüz şartlarını düşünürsek de borçsuz kimse yok şu anda.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Öncelikle şunu bil ki evlilik dinin yarısıdır dininin yarısını tamamladın
Ve imana göre de imtihan vardır
İmtihanı zorlaşacak zor şartlar yaşayacaksın çünkü imanının yarısını tamamladım da ona göre imtihan veriyor Rabbimiz Allah kimseyi kaldıramayacağından fazlasını da yüklemez
Ve şunu da hatırlatayım hani evlenirken Bir söz veriyoruz ya
iyi günde kötü günde hatırlatmakta istedim00 Yorumla
1 yılSeni çok iyi anlıyorum. İşsizliği bende yemi atlattım aylardır evdeydi birinden çıkıp birine giriyordu az daha bilezik satılacaktı asla vermedim. her şey iyi ama neden iş konusunda gevşek neden bileziğin satılmasına kadar geldi mesela. Biraz daha sabredin sonra tek hatasında silin. Ailen ne diyor bu duruma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılVitrine çıkan soru silinmez. İletişim, ilişkiler ve evlenirken borç yapmamanın önemi açısından evlilik düşünen herkese öğretici bir paylaşım bu yani sildirmemesi iyi olmuş.
Ben de ıslak öpülmekten nefret ederim. Açıkça uyar veya şakayla da olsa söyle ama içinde tutarsan bir bakmışsın sinir krizi geçiriyorsun... Yani sorunu çözmeye odaklan, görmezden gelmeye veya kaçmaya çalışma derim.00 Yorumla Aynı anlatmissin bizde çok zorluk yaşadık sorumsuzdu benim altınları yedi calismadi benide çalıştırdı dediklerimi hiç bir zaman dinlemedi şimdi benim lafıma geldi düzeldi yine başka işe girdi hakaret assalamma felan bunları bende yaşadım sana bakmak zorunda mıyımlar arkadaşlarıni eve getirmeler kayınvalidam görümcemin karismalari değişik hal ve hareketleri aynı hemen hemen ama alıştık yani suanda 2.5 yıl oldu iyi kötü ilerlioz
00 Yorumla
1 yılKadınlar, erkekleri "bitiş çizgisinde" bekler diye boşuna demiyoruz! Sen iğrenç birisin ve bence ayrılmalısın! O adamın yanında yürüyüp başarılı olduğu günleri görmeyi hak etmiyorsun. Ayrıl ve hayatın b*k çukurundan bir daha asla çıkmasın istiyorum.
02 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerde bitiş çizgisinde onu oraya getiren kadını terk eder! Alll nasıl genelleme !
- 1 yıl
@Pofffgereksiz O kadına bağlı. Sadakatinden emin olduğu ve geçmişinin tertemiz olduğundan da emin olduğu kadını bırakmaz. Örneğin arda güler, bizim buralı mülayim biridir, dedesi benim dükkandan alışveriş yapar. Kızı da tanıyorum, size öyle geliyor. İlişkileri oyuncak ederseniz değersizleşirsiniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılEkonomik sorunlar neyse bir şeyler yapılır sorun çözülür de eşinin ailesi asıl problem ama en azından eşin senin yanında... bence maddi olarak duze çıkarsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz evlilik bu alismadigin bir düzene geçiyorsun zorlanma normal... her şey hayalimizde gibi olmaz arada sorunlar çıkar... hoslanmadigin seyleri güzelce konuşup anlasabilirsiniz
00 Yorumla
1 yılYazdıkların kolay şeyler değil. Evlilik sadece aşk değil; bazen yük, bazen sabır, bazen de mücadele demek. Anlattıklarına göre eşin seni seviyor ve elinden geleni yapıyor gibi duruyor ama yaşadığın maddi sıkıntılar ve aile baskısı seni yormuş. "Sabretmeli miyim?” diye sorman çok normal, çünkü bir şeylerin seni tükettiğini hissediyorsun. Ama bu sorunun cevabını dışarıdan biri veremez. O cevabı sadece sen, iç sesinle baş başa kaldığında bulabilirsin. Belki biraz durmak, olan biteni duygusal açıdan uzaktan izlemek iyi gelir. Çünkü bazen çözüm, hemen bir karar vermekte değil, neye tutunduğunu hatırlamakta gizlidir. Ne olursa olsun, bu süreci hak ettiğin değeri kendine vererek geçirmelisin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Daha evliliğin basindasin bu tür durumlar normal evlilikten beklenti her insan için başka oluyor tabiki ama gerçekler herzaman farklıdır kendi duygularını isteklerini hayata uyarlamak yerine hayatın sana verdiklerini kendi duygularına uyarlarsan hiç bir sorun kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSakın olmanı tavsiye ediyorum. Sen baya doğmuşsun ve hiç mi içini dökmedin kimseye? İçine çok atmışsın buda seni yıpratmışlar, tahammülün kalmamış. Bosanman mantıklı gelmedi bana. Eşin iyi biri mükemmel değil evet. Ailesine mesafe koyacaksın elinde kabullenecek. Bunu Mart koşacaksın ona. Yoksa ben yokum de. Bunu yaparsanız daha rahat edersin. Diğer konular halledilir.
011 Yorumla
Soran1 yılMesafeyi koyuyor gerçekten baya o konuda yanımda oldu sağolsun
Cevap sahibi1 yılBak bu zamanda düzgün erkek çok zor bulunuyor. Sen şimdi bosanırsan zor zamanda bırakıp kaçmış olursun ve ilerde hep pişmanlığını yaşarsın. Yaşın kactı? Sabretmek işin ve kendini biraz geliştirmelisin. Biraz ağırlık koymalısın sen savruluyosun
Soran1 yıl28
Soran1 yılMaddi olarak çok sıkıntı çektik ayrıca ailesi de ne olursa olsun çok sorun çıkardılar evlendiğimde çok sinir krizi ağlama krizi geçirdim. Eşim elimden geleni yapıyor ve üzerime de titriyor kendince. Boşanma lafını ağzıma aldırmıyor ama ben de etrafımda ister istemez gördükçe diğer insanları çok üzülüyorum ben neden mutlu olamadım diye. Kendi ailesi bile mutlu her şeyi alabiliyorlar kendilerine bi de bize borç çıkarıyorlar zor durumda olduğumuz halde. Balayına bile zar zor gittik yemek hile yiyemedik 5 kuruşsuz gittik (ben istemedim eşim ısrar etti o da rezil geçti. Ama onun ailesi en güzel yerlere gidecek şimdi balayı için kardeşi falan ve ben daha evleneli 10 ay anca olmuştur
Cevap sahibi1 yılAz bi yaş değil ailen seni biraz el bebek gül bebek büyüttü sanırım. Zayıf minyon ince sesli misin merak ettim?
Kocana destek ol sorumluluk al. Demek istediğimi yapabilirsem artık sana zor gelmeyeceği gibi farklı işe yarar hissedip güçlü hissedeceksin. Bakışın değişecek. Ama ailesinden her zaman uzak dur onların niyeti bozuk belli
Soran1 yılBir örnek vereyim.
Görümcemin nikahı var evdeki elbiseleri giymek istemiyorum. Eşim de güzel elbisen onu giy diyor. En son gitmeyeceğim bir bahane bulurum dedim bu sefer de ben para bulayım birinden borç alayım elbise alalım diyor
Böyle diyince de ben kabul etmedim
Bir elbise alacak parası bile yok. Ama borç alayım diyince de kendimi mahcup hissediyorum. Ona da içim razı gelmiyor. Gitmek istemediğimi söyleyince de kabul etmiyor basit bir mesele yüzümden bile üzülüp tartışıyoruz
Cevap sahibi1 yılSende haklısın oda. İkimizde güzel insansınız. Zorluklara karsı bir olursanız önünüzde kimse duramaz ama siz dağılıesanız en ufak darbede yok olursunuz. Yapma
Soran1 yılTeşekkür ederim.
Cevap sahibi1 yılSorumluluk al. Eline güven ve pasif kalma. Ağırlığını köy gerekirse calıs. Eline destek ol her anlamda. Bak ozaman sende elinde daha iyi olacaksınız. Elimlede konuş ailen kardeşlerine neler yapıyo bize nasıl davranıyor bunları gör yarın yine savaşacaklar tavrını koy. Onlara karsı dik dur ben senin her zaman yanındayım de. Gerekirse şehir bile değiştirin kaybedecek bişeyiniz yok. Sımsıkı sarılın hatta git şimdi seni çok seviyorum de nolursa olsun yanındayım beraber atlatıcaz bu günleri de. Hadi Allah yardımcınız olsun.
Soran1 yılAllah razı olsun. Eğer evliyseniz bir ömür mutlu olun değilseniz Rabbim sevdiğiniz seveceğiniz bir insanlar bir ömür huzurlu mutlu etsin
Cevap sahibi1 yılÇok tesekkür ederim inşallah sizde oturtur çocuklsrınıs olur maddi imkanlara sahip oöır çok mutlu olursunuz. Unutma bu zamanda sen gibi kocan gibi iyi temiz insan bulmak çok zor. Kıymet bilin Allahınıs var içiniz rahat olsun. İlerde iyi ki yanlış yapıp ayrılmamışım dersin. Mutluluklar.
Evlilik çocuk oyuncağı değil ki iyi gün de kötü gün de bir arada olalım diye evleniyoruz hemde eşimi seviyorum diyorsun sevdiğin halde boşanmayı düşünüyorsun sana anlam veremedim tabi ki katlan evlilik bu çanta mı alıp gideyim gezeyim durumu değil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de son 10 yıldır kredi kartı bağımlısı babamın her zamanki gibi borçlarını ödemem gerektiği için onu bu durumda bırakıp evlenmiyorum hangimiz vasat durumdayız sence? Hayat zor ama borç yiğidin kamçısıymış. Altın tepside sunulan hayatların da diyeti vardır merak etme az laf yalansız çok mal haramsız olmaz derler
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇok laf yalansız olmaz pardon
Gizli Üye(30-35)1 yıl- Öncelikle birbirinizi seviyorsanız çözüm odaklı ol
- çözüm ama sabredip yıpranarak beklemek değil eşinle doğru iletişimle olur
- Şimdi boşanırsan ilerde çabuk pes ettim diye pişman olacaksın … boşanmayıp yıpranırsan gereksiz yıprandım diye pişmanlık yaşayacaksın
- çözün sorunları evlilikte sorunlar olmicak diyemeyiz maalesef cennette değil dünyada yaşıyoruz ama sorunlar çözmek için vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşte bu yüzden insanlar en minimumuna kaçın. İsraftan ve çarçurdan uzak durun diye anonos geçiliyor... 2000 li zamanlar gibi değil ekonomi pat bir bakmışsın işsiz kalıyorsun bir bakmışsın başına bir iş geliyor çok kolay. Evlenen çiftler mimimum harcamayla evlenmeye çabalarsalar mutlu huzurlu bir yuvayı kurar geliştirir ve başta yapamadıklarını ortada yaparsınız diğer türlü yuva dağılır anlamı kalmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla üç sene olacak o borç hiç bitmiyor üzerine ekleniyor koca tarafida asla duzelmiyor afedersin iyice b*kunu çıkarıyorlar hatta eşim benimde çok iyi ama dediğin gibi insan artık bikiyor ben sabrediyorum hâlâ ama nereye kadar gidecek bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDüğünün gösterişlisini takınin mobilyanın pahalisini iste. Sonra adam borca girince ben sıkıldım gidiyorum. Git de adamda kurtulsun. Geri kalan hayatında daha samimi insanlar girer belki hayatına. Ha birde bilezik vermiş kızımız borç ödensin diye. O verdiğin bilezigide borcu olan kocan takmıştır kesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Erkeğin huyu yokluktan varlığa geçince; kadının huyu varlıktan yokluğa düşünce belli olur. Şunu da ekleyelim; " seni iki şey anlatır. Hiçbir şeyin yokken gösterdiğin sabır, her şeyin varken sergilediğin tavır. .."
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Maalesef evlilikler senin hayal ettiğin gibi ya da dizilerde filmlerde gördüğün gibi olmuyor. Hayatın gerçekleri bunlar. Birazcık eşine destek olmayı dene. Bugünlerde geçecek emin ol. Eşine destek ol.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Tavsiyem şu sokaga çik bagir deki " ben bir malım gelin beni alın " Bu bagirman kocan için borçlardan daha çok geçerli bir sebep olur Allah akil fikir versin akil dagitilirken siz nerdeydiniz ya.
00 Yorumla
1 yıldugun süreci 0 masraf yapıp evlenmezseniz, evlenince de kazanciniza gore yasamazsaniz sonuc böyle husran olur. sevmek para yönetimini bilmeden yeterli olmuyo
03 Yorumla
Soran1 yılanlıyorum para yiyici kız algınız var ama herkese de aynı şeyi yapıştırmasanız mı
- 1 yıl
para yiyicilik değil. düğün gibi şeyleri iyi taki gelmeyecekse veya kocanizin maddi gücü yoksa yapmayacaksaniz. kocanizin kazanci çok degilse sizde asgari gibi bir şeye calisacaksiniz. yoksa mantıken o para nasıl yeticek? tamam ben eşimi çalıştırmam ama kazancim iyi diye. sizde evlendiğiniz kişinin kazancına göre bir tutum sergilemeniz gerekiyor. para yiyicilik aklımın ucundan bile geçmedi. yanlış alınan kararlar görüyorum sadece. benim ailem o şekilde beni büyüttü. babamla su an görüşmüyorum. annemse o hataları sonucu hala 54 ünde çalışıyor. sayelerinde daha küçük yaştan para kontrolünü öğrendim. şimdi de çok çalışıyoruz ama boşanma sonrasi yeni ev almak için. o da biliyorsun artık ateş pahasi. tahmini 2 seneye ev de alicaz. öyle geçinme derdine düşüp bu kadar para bize yeter desek az çalışsak günü zor getiririz
Soran9 ayBen düğün istemedim zaten annesi yaptı tek oğlum var diye. Ben borçsuz evlenelim eşya alamıyorsak almayalım dedim kartlara yapmış üstelik yapılandırmış işsiz de kalınca çoğaldı borç tabi.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHep bir hevesle sonunu düşünmeden yaptınız bu hataları, yazık değil mi sana, gençliğine, dünyaya getirecegin çocuğa, yanlış bir hikayenin içindeyken hemen ordan ayril der freud, vakit kaybetme daha fazla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılBence sen ne istediğini bilmiyorsun hem seviyorum diyorsun hem borçlardan sıkıldım diyorsun iyi gününde yanındaysan kötü günündede yanında olmalısın böyle bir sebepten ayrılmayı düşünmen ne kadar doğru ve etik sence
00 Yorumla
1 yılBoşanma maddi durum düzelir düzeltirsiniz çok bi bataklık yoksa işin içinde eşinin değer vermesi hoş ama sen de ona destek olmalısın hallederiz canını sıkma dersin eşin zor durumda şu an ona destek olman gerek ne olursa olsun bu düzelicek bir sey evliliği yok edecek bir durum değil..
02 Yorumla
Soran1 yılYok bataklık falan değil az kaldı zaten 4 taksitimiz falan birkaç fa insanlara var o da çok değil ama ne bileyim ilk yıllarım aylarım böyle geçince biraz depresyona girdim sağlıklı düşünemiyorum herhalde
- 1 yıl
Geçer geçer boş ver hem az kalmış
1 yılNiye evlendiniz herşeyi birlikte göğüsleyemeyecekseniz? Ayrıca evliliği ne sanıyordunuz?
31 Yorumla
Soran1 yılböyle sanmıyordum en azından sürekli sorun yaşayacağımı sanmıyordum. Kimseye önceden önizleme yapılmıyor. Etrafımda böyle sorun yaşamadan güllük gğlistanlık evli olan da var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılevlilik iyi günde kötü günde olan bir şeydir nikahta laf olsun diye söylenen bir şey değil eşim kanserdi çalışmadı 1 yıla yakın hastanelerde yattı ben baktım ben insan değilmiydim
11 Yorumla- 1 yıl
Senin gibisi kaldı mı
1 yılHep söylüyorum kafası evlilik müessesesinin ağırlığını kaldırmaktan aciz yaratıkların evlenmesi Kanunen yasaklanmalı diye buyurun okuyun
30 Yorumla
1 yılBence de boşan, en kısa sürede bu adamın senden kurtulmasına vesile ol.
21 Yorumla
Soran1 yılBu yorumun beni üzdü gerçekten hikayenin detaylarını bilmeden yazıyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayEvliliğinize burnunu sokan, aranızı bozan kim varsa bu anne babanız da dahil uzak tutacaksınız kendinizden. Karıştırtmayacaksıniz. Bunu sen de yapacaksın, kocan da yapacak
00 Yorumla
1 yılİkilem çıkarmak gibi olmasin ama açık konuşur kaynanami s*ktir ederdim. türkiyede evlenirken eş adayı ile değil anasi danasiylada evleniyorsun anasını satayım. konusurum ve had bilecekler ya da eşime rağmen seviyor olsam dahi bırakmak zorunda kalırdım
00 Yorumla
1 yılEşinle konuşman gerekiyor sadece. Ayrıca hoslanmadigin şeyleri söyle. Öyle opmesinden hoslanmiyorsun diye kötü bir şey olacağı yok. Söyle gitsin içinde tutma. Maddi durumlar da birbirinize destek ola ola çözülür. Eşinin ailesine gelince restini çek. Böyle durumlarda taviz verme. Kimse senin ailen hakkında konuşup seni uzemez ya da başka bir şeyle. Gerekirse görüşmesin ailesiyle. Böyle yapan pek çok tanıdığım oldu şimdi gayet mutlular. Bu konuda eşin bir secim yapmak zorunda.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılSen biraz daha sabret çocuğun da olunca hiç boşanamazsın. Evliliği ne sandınız acaba yaa 😂😂 işe gir çalış sen de madem. Sanırsın sabancıya gelin gitmiş haspam
00 Yorumla
1 yılPsikolojin iyi değil bir psikyatriye görüş sen daha ne gördün ki yolun başında sin hemen pes ediyorsun ıslak öpüyor ne demek o zaman şöyle kuru kuru öpsün adam seni öpmesi de kimi öpsün çoğu kadın evlenince kadınlık yapmakta zorlanıyor ailesi bişey ogretmiyor ve erkek bu sefer dışarıya meylediyor aldatmalar basliyor aklınızı kullanın biraz
00 YorumlaSakın ayrılma sakın her şey para değil...
Tamam öyle ama aşk değil cidden bunu zor yoldan öğrendim. Hem ayrılırsan böyle seni gerçekten seven birini bulamazsın imkansız böyle insanlar çok az. Hem de adın gold digger (para için evlenen) a çıkabilir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Borçları kendi baaına yapılmadı ödemekte size düşer evlilik kurumuna girenler herseyim olsun en iyisini yapın bana diyince olmuyor maalesef karsıntarafıda düşünün
00 YorumlaEşinin kötü günün de yanında durmayacaksan evlilikle işin ne bu arada iki satırdan sonrasını okumadım...
01 Yorumla
Soran1 yılDirekt kötü günle başladığım için.
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Canım benim neydi senin hayal ettiğin evlilik adama daha almadan önce dünya bir borca sokarsınız ondan sonra dert yanarsınız kusura bakmayın karşımdaki insanı da düşün biraz
00 Yorumla
1 yılEvliliğin ilk zamanlarında olağan normal sorunlar, biraz sabır ve karşılık anlayışla bugünleri aşarsınız. en ufak bir sıkında boşanmak ne demek
00 Yorumlaoff çok sıkıntılı durum. üzüldüm.. 10 ay erken.. zor olsa da tamamı 24 ay olana kadar beklemen de fayda var.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim üzülme güzel anılarımız da var maddiyat dışında ikimiz iyiyiz anlaşıyoruz seviyoruz seviliyoruz
1 yılAynı hayatı eşinde yaşıyor eşin seni bu kadar savunmuş, korumuş seviyorken yalnız bırakma şimdi borçlar var diye, iyi gün kötü bu günler için var evleneli fazla olmamış kimseyi araya koyma , bi erkekten ne istiyorsan açıkça söyle çünkü bazen anlamıyoruz burdaki erkeklerin bir çoğunun niyeti bellidir buna bende dahil dikkatli olmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılBunlar evliliğin başında olur hep sabredeceksşn , şeytan fazla mesaide şimdi sizi ayırmaya çalışacak her şeyiniz birbirine batacak sakin kalmalı sahip çılikmalısınız birbirinize
00 Yorumla
1 yılEvliliğin başlarında maddi sorunlar olabilir bunu birlikte aşabilirsiniz maddiyat bir yana bence senin hoşuna gitmeyen sey ilişki
02 Yorumla
Soran1 yılNe ilişkisi
- 1 yıl
Cinsellik diyorum umduğunu bulamamış gibisin sanki
yaw ne diyeyim ben sana
en iyisi adamcağızı kurtar bari20 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar