Özellikle 30 yas ve uzeri erkekler yazar mi sizce tacizde bulunan bir erkege yillar sonra boyle mesaj atilsa ne hisseder?

Kendisi iş adamı ben 18 yaşındaydım o 32 yaşındaydı bana yaklaşmaya çalışıyordu sevdiğini ima ediyordu evliydi ve annemin beni ona emanet ettiği bir kiza oyle davraniyordu 2018 yılındaydi hala bende travması var ellerim titriyor sesim titriyor psikoloğum eğer rahatlayacaksan içini dök dedi sizce bu sekilde mesaj atsam olur mu

Seneler geçti ama hâlâ hafızamda taze. Sen bende derin bir travma bıraktın. Sana güvenip, ‘bu tanıdık, bu güvenilir’ diye emanet edilen kıza zarar vermeye çalıştın. Ne yaptığını, nasıl yaklaştığını, bana nasıl hissettirdiğini çok iyi biliyorsun. Ben de unutmadım, her anını, her sözü, her bakışı hâlâ aklımda. Belki sustum, belki içine attım ama her şeyin farkındaydım. Sen insan içine çıkmaya yüzü olmayan birisin. Ne dünyada ne ahirette hakkımı helal etmiyorum. Senin gibiler iyi insan maskesi takıp, en büyük kötülüğü yapan kisiler. Seni gorunce korkudan agliyordum elim ayagim titriyordu

Özellikle 30 yas ve uzeri erkekler yazar mi sizce tacizde bulunan bir erkege yillar sonra boyle mesaj atilsa ne hisseder?