Sevgilimi aldatırken yakaladım borcumu ödemeli miyim?

10 Aylık ciddi ilişkimiz vardı. Sevgilimle 1 aydır çok büyük kavgalar ve sorunlar yaşadık. Kendisine de 50.000₺ borcum vardı. Salı akşamı beni aradı , paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende şimdilik 3.000₺ ihtiyacını görür mü dedim. O da evet dedi , Çarşamba sabahı da arkadaşım onu ATM’den para çekerken görmüş , bence gerçekten ihtiyacı var diyerek aradım yanına gittim , 3.000 verdim. Sonrasında üniversiteye gideceğini söyledi ve ayrıldım yanından. Zaten aramız bozuk olduğu için bana sert bir tavır yaptı. Sonrasında fark ettim ki bir okula gitmemiş , takip ettim. Takip ettiğimde eski sevgilisinin evine girecekken merdivene yöneldi beni fark etti. Bende video ile çektim bu takibi. Bana beni takip ettiğini biliyordum, seni şikayet edeceğim diyerek hiçbir açıklama yapmadan gitti. Beni şikayet etmiş, ama sonrasında şikayeti hemen geri çekti. Dün oturduk konuştuk , inkar ediyor , bende videoyu açayım dedim , görmek istemediğini söyledi. Ama inkar ediyor hala. Önceki sevgilisi bunu aldattığı halde ona gider mi? Borcu ödemeli miyim?
Sevgilimi aldatırken yakaladım borcumu ödemeli miyim?