- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşında kız gidiyor sevgilisinden 200 lira alıyor... :D Sonra da geri ödenmeli mi diye acaba ödenmese de normal olabilir mi diye düşünüyor. Şaka falan değil. Bunu sahiden de düşünüyor. Ya abicim, 19 yaşında bir kızsın sen. Baban sana yanında bulunsun diye nakit 200 lira vermezken elin adamına niye bu lüksü yaşatıyorsun? Cüzdanın evde kalmıştır, kaybolmuştur veya paran yoktur, o zaman bütün gün seni gezdirir, o ısmarlar, eve de o bırakır veya taksiyle gönderir. Ama karısına para bırakan koca gibi hangi hadle sana harçlık bırakıyor? Biraz ağır davranın. O paranın kalanını da tamamla ve en kısa zamanda geri öde. Sakın ha aksini aklından geçirme... Kendine ve ailene saygın olsun.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi sevgilim olacak altına araba çekerdim :)
1824 Yorumla- +1 yıl
Yaa canımsın
Cevap sahibi+1 yılBirde sadaka verir gibi 200 tl vermiş işin yok gerimi vereceksin :/
- +1 yıl
hacı piyasayı yükseltme :))
- +1 yıl
@eskiEsEs2626 :D iyi dedin
- +1 yıl
Bit yavruluğunun bu kadarı :)
- +1 yıl
olmuyo tam yalakalık yapamıyosun şöyle yanaklarını iyicene ayır daha iki yalakalık yaparsın arada havlamayıda unutma
- +1 yıl
O eksiler ne lan eig aldığın xperden fazlasını kaybetmişsindir sen şimdi
- +1 yıl
@Osimhen Akıllı olan anlıyor :D
Cevap sahibi+1 yılTüm fakirler eksilemiş sizin kazandığınız maaşı ben bahşiş diye veriyorum ezikler sevgiliyede harcamaktan çekinmem para...
- +1 yıl
Biz sevgili için para harcamıyoruz :) Fakirken manita yapıyoruz, paraya ihtiyaç yok :)
Cevap sahibi+1 yıl@PsikoCoban hiç fakir olmadım o yüzden bilemicem eziklere bakan kızda bana göre kalitesizdir işim olmaz onlarla.
Cevap sahibi+1 yıl@irmolika hepsi asgari ücretle çalışan fakir belliki ezikler :)
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu bilgisayar mühendisiyim ezik kardeşim kendi şirketim var bilmek istiyorsan babamda zengin hadi sana güle güle :)
- +1 yıl
Araba 🚗 çekermiydin orası meçhul ama eksinin dibini çekmişsin 😃
Cevap sahibi+1 yıl@Erdal_Gümüş merak etme yapmadığım şey değil fakir ler anca hırsını böyle çıkarır :)
Cevap sahibi+1 yıl@RemiSem kızlar bile eksilemiş hepsi çirkin belliki :)
Cevap sahibi+1 yıl@BlackHuso valla bende anlamadım ben kıza para harcarım kıyarım paraya ama fakir olunca millet çatlamış :)
+1 yılYanında olsun diye verdiyse geri vermene gerek yok alınabilir. Yani ben sevgilimin ihtiyacı olduğunda para verseydim o da bana geri vermeye kalksaydı alınırdım. Paranın lafı mı olur birbirini seven insanlar arasında? Olmamalı. Durumdan rahatsızsan sürpriz hazırladım falan diyip bir yere götür hesabı sen öde beraber eğlenin veya 200 tl civarı değerinde bir hediye al içimden geldi diyip ver (ihtiyacı olan bir şey al gidip de incik boncuk falan alma bence para boşa çarçur olmuş olur) ama eline direkt para vermek bence ayıp. :)
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Erkek arkadaşın bu parayı sana geri almak için vermemiştir büyük ihtimalle. Vermezsen bir şey demez fakat vermeyi teklif edersen en azından senin o paraya minnet etmeyeceğini bilir ve seni seviyorsada kabul etmez. O parayla ona bir hediye alabilirsin fakat anladığım kadarıyla sen parayı pek vermek istemiyorsun. Ayrıca borç borçtur geliri yüksek sevgili yazman hos durmamış. Hem o senin nişanlın değil, eşin değil doğal olarak parasını vermen gerekir veya teklif etmen gerekir ki hak geçmesin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
454Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Sıkı dur cevap veriyorum!
İlk olarak borç olarak alınan ne olursa olsun ve kimden alınırsa alınsın, adı borç olarak konmuşsa, mutlak surette mümkün olan en kısa vakitte iade edilmelidir. Borç namustur!
Senin durumun borç değil benim fikrime göre. İki şekilde davranabilirsin bu durumda.
1- Para üzerinde bulunsun diye verilmiş, harcaman için değil. Her zaman üzerinde tut. ama cuzdanınını unutan birisi bu parayı da unutabilir pekala. O yüzden ikinci yola git.
2- Adamı ilk gördüğünde cuzdanım artık üzerimde deyip parayı geri ver ki bir daha unuttuğunda üzerinde bir şey bulunsun.10 YorumlaSevgiliye verilen paranın borç olduğunu ilk defa bu sitede okudum. Abi sevgilinin yanında parası yoksa sende para verirsin. Ne yapsın kız cüzdanını unuttu diye cebinde 5 kuruş parası olmadan mı dolaşsın? Başına bir şey gelse ne olacak? Madem erkeği sensin öyleyse sahip çıkacaksın. Çiftler arasında verilen paranın "borç" olarak söylendiğine ilk kez bu sitede şahit oldum gerçekten. Sevgilin doğru olanı yapmış sana o parayı vermiş. Burada doğru olan şey de senin o parayı geri iade etmendir ama bunu borç olduğundan değil kimseye minnet etmeme duygusundan dolayı yapmalısın. Birde eğer ilişkiniz daha yeniyse yanlış bir imaj da oluşturabilirsin. Sevgilin düşünmese bile bir gün yanındakini arkadaşları öğrense onlar aklına fitne sokabilir. O yüzden sevgili hayatında en iyisi bu tarz şeylerde karşılığını geri vermektir. Zaten ilişki ilerledikçe sorun olmaz, sorun olmamalıda.
00 Yorumla
+1 yılAlirken borc diye almissin, simdi "Not: geliri yüksek sevgili altini cizerim" mi oluyor? Yüzsüzlügünün altini cizmen daha dogru olur.
142 Yorumla- +1 yıl
Borc diye almadım. Keşke at gözlüklerini çıkarıp güncellemeyide okusaydın...
- +1 yıl
Böyle bir düzeltmede sonradan bulunman karakterin kadar aciz. Onda olan el/ayak sendede var, üstelik "sevgili", esin bile degil. Yazik sana tipik gurursuz kadin.
Borç Yiğidin Namusudur Gardaaaş. Ahirette Hesab İncedir Unutma.. değmez 200 lira için yüzyüze gelmeye. git ver.
140 YorumlaOdemelisin onun kazanci su an icin seni ilgilendirmemeli
101 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek anlamıyla iki sevgili arasında borç olmaz. Ama o denli samimi değilseniz henüz ve borç adı altında aldıysan geri ödemelisin. En azından parayı çıkarıp borcumu ödemek istiyorum deyip masanın üstüne koymalısın. Zaten o da adam gibi bir adamsa bizim aramızda borç mu var Allah aşkına deyip koy onu çantana geri der :D
10 Yorumla Sen ver sonra lafini yapar (simdi diyceksin oyle biri degil ayrilinca gorcen gercek yuzunu) sen ver parasini ama 5 tl yaptir hepsini oyle ver
72 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha tamma çok mantıklıymış
Ödenmeli, paranın miktarı ne olursa olsun, edilecek lafı veya düşüncesine paha biçilmez.
Ödemeyi dene, zorla almazsa yapacak bişey yok. Ama en azından bu kadarcık para için karşı tarafın ne düşüneceğini kesin olarak bilmeden bir davranış gerçekleştirmemiş olursun.00 Yorumla
+1 yılhayat paylasınca guzeldır senın ıcınde art nıyet yoksa ve bunu borc olarak alıp vermek ıstıyosan zaten yurgın guzel senın onun ıcın dert etme kendıne vermek ıste ama almıcaktır emın ol arkadasın dedıgı gıbı altına araba cekılcek koluna takılıp gezılcek hatunsun valla
00 Yorumla
+1 yılÇok lazım olmadığı sürece sevgiliden borç almak saçma. Geri vermemek daha saçma
542 Yorumla- +1 yıl
Borç diye ben almadım o verdi.
- +1 yıl
Soruda borç yazıyor...
Kimi insan cebinde ki tüm parayı da verse lafını yapmaz kimisi izle çok zengin olsa bile 10-20 tlnin lafını yapar. Sevgilini sadece sen tanıyorsun, lafını yapmaz diyorsan salla yoksa ödemeyi teklif et.
Biraz empati yaptım, şahsen sevglim cüzdanını evde unutsa ve ben ona o gün para versem. Başka bir gün o parayı bana uzatsa, kötü kötü bakarım ona almam parayı da. Yani bence sakın deneme bile, senin sevgilin nasıl birisi bilemiyorum ama. Çoğu erkek kabul etmez gibi düşünüyorum, durumu sıkışık olmayanlar hariç. :D
00 Yorumla
+1 yılO istemezse beleşçilik yap bence. sdfsdfs
Geçen gün cüzdanımı evde unuttum, arkadaş yemeğimi ısmarladı. Döndükten sonra ikimiz de unuttuk para mevzusunu. Şimdi de ben hatırlatmıyorum ona. Hayatımız beleşçilik ya. sfgsdfg
Ama ben arkadaşa 3 liralık yemek ısmarlatmıştım. Senin 200 lira iyiymiş. Sen Master Beleşçisin.00 Yorumla
+1 yılgelirini bilmem de borç diye aldıysan geri ödemeyi teklif etmelisin o alır almaz ona kalmış ama sen üstüne düşeni yapıp geriye verme eyleminde bulunmalısın bence
60 Yorumla
+1 yılgeliri yüksek ya da düşük önemli değil sevgili olup olmaması da önemli değil. Borç dara düşünce alınan bir şey , durumun düzelince medeni insanlar gibi sen de borcunu ödemelisin
50 Yorumla
+1 yılgeliri yüksek ise 100-200 ona dokunmayacaktır, şahsen bana dokunmaz, gelirim az bile olsa, altını çizerim, veririm, istemem, gönlü bol olanların işidir bu. fazla takıntı etmez, ama cimri insandan böyle birşey isternirse, saat başı ''Ne zaman vereceksin bak ben zor durumda kaldım 50 tl'yi ne zaman vereceksin?'' diye sei sıkıştırır durur. öylede modellerimiz vardır.
00 YorumlaBence iade etmelisin. Gaza gelip Centilmenlik yapmış, pişman olmuştur.
190 YorumlaSenin paran onun parası onun parası senin paran diye bir düşünceniz varsa evlenme yolunda başarılı bir adımı geçmişiniz demektir ama böyle değilse daha amatör sevgili gibi bence. soruya gelirsek tabiki ödenmeli o olurmu öyle şey ayrımız gayrımız yok derse ilişkiniz iyi durumda bence bütün olmuşunuz ozaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Alınan borç diyorsun. borç olarak alınan 1 lira bile geri ödenmeli. O ister istesin ister istemesin ödenmeli. ki bir daha isteyecek olduğunda yüzün olsun. kim lduğu veya durumunu boş ver sadece bu güven kazanmak için bir yoldur. Borcuna ya da sözüne sadık biri olmak önemlidir.
00 YorumlaBen sevdiğim kızı 1 dönem okuttum be. 100-200 ne. O ne yaptı bana? Kandırdı. Hayallerimi çaldı. Umutlarımı yıktı. Beni hançerledi.
1611 Yorumla- +1 yıl
Üzdün be gece gece senin gibi onurlu insanların olması güzel senin değil onun ayıbı bu düşünüp de hırpalama kendini umut gitsin
- +1 yıl
Önemli olan geçici olan dış görünüş değil daimi olan karakterdir
- +1 yıl
Haklısın ne diyeyim. Bu devirde ne temiz kız kaldı ne erkek
- +1 yıl
Ama elbet vardır tabii
- +1 yıl
Bende dua edecem senin için inşallah hayırlısı olur hakkında
- +1 yıl
Amin inşallah kardeşim
+1 yılvallahi geliri yüksek te olsa aşağıda olsa farketmez. Sevgiliye zaten borç bile verilmez ona verilen herşey karşılıksızdır öyle de olmalıdır. Ben eski sevgilim bile olsa öyle bir şeye tenezzül etmem. Nasıl sevgi aşk fedakarlık bunlar sevginin olmazsa olmazı ise borç nedir yaa!!!
00 Yorumla
+1 yılborç adı altında aldıysa ödenmeli
ama borc adı altında alınmadıysa
ödenmeyebilir40 YorumlaBence borç istenilmesi başlı başına bir yanlış. Ne kadar yakın olursanız olun karı-koca ilişkisi olmadan maddiyata girilmemelidir. Benim düşüncem bu yönde. Zenginliğinin bir önemi yok. Borç olarak aldıysan ödemek zorundasın. Aksi taktirde gurursuzluktur.
00 Yorumlaerkek kızdan aldıysa öder ama kız erkekten borç aldıysa öderse ayıp olur bence ama ben kız arkadaşıma borç parayı geri ödersem oda bana derse öyle şey mi olur yardım etmeliyiz birbirimize ozaman daha çok severim onu konu kapanır
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim şu an hatırlayabildiğim; Staja giderken minibüse binmeden önce paramı düşürmüşüm ve o hala aklımda... Minibüsün plakası bile hala aklımda... Hatırlayabildiğim tek borcum bu... Hatırlayamadıklarımı da Allah aklıma getiri inşallah... Bir de Allah'a can borcum var... Birisinden borç alıyorsan isterse katrilyoner olsun o senin borcun... 1 kuruş bile olsa ben olsam verirdim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeliri yüksek ise ödemesende olur. Onun yerine hediye al canım. Bu daha makbul. Ya da ellerinle bir şeyler tasarla buna daha çok değer verir bence. Ama zenginse bile paragöz olup deniyor olabilir vermeyi dene almazsa o zaman hediye verirsin ya da başka zaman bir şey yaparsın onun yerine.
00 YorumlaBorç borçtur ödemen gerekir kimseye hiçbişekilde müdane etmemek gerekir sevgilin dahi olsa
60 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle parayı kabul etmeyecektir. Git geri ver, almayacak biraz ısrar et (ya da etme) peki de, cebine koy. "Sana hediye alırım o zaman" de felan. Şahsen gelirim yüksek olsa, sevgilime para versem geri alacağımı düşünmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi o sizin aranızdaki samimiyete baglı bence bende bir cok kez verdim öyle küçük miktarlsrda degil ama bir kez lafını etmedim gercekten aklıma bile gelmiyodu bende aldım tabi ondan
O da vermedi bnde vermedim acıkcası diyorum ya aranızdaki samimiyete baglı canım00 YorumlaEğer bir borç aldıysam zaten geri almaz da sevgilimse fakat ben teklifimi ederim yinede almaz ise o para ile onu mutlu etcek bir eylem yaparım hediye alırım birşeyler yaparak değerlendiririm.
20 YorumlaÖdenir tabii de, birincisi paran yoksa olduğu zaman ödenir, ikincisi paran var ve odemesem ne olur diye disunuyorsan adamı somurmeye başladın demektir. Bence bu soru "Parası için biriyle sevgili olduğumu saniyorum, ne yapmalıyım?" diye değişmeli
20 Yorumla
+1 yılBorç aga sonuçta borç diye aldıysan öde yani, hani parası değil önemli olan. Sen uzatırsan o senin kadınlığından o almazsa o da onun erkekliğinden olsun
20 Yorumla
+1 yılsen odemeyı teklıf et tabıkı borc olarak aldıysan ama alırken sacmalama aramızda boyle seyın lafımı olur dedıyse de ona guzel bır dılle vermek ıstedıgını soylee tekrarlıyosa bu cumleyı tamam de ve tesekkur et yanında oldugu ıcın bu kadar
00 Yorumlaborç borçtur. günahı senin boynuna. öbür düünyada sevgili diye ayrılmaz. sen teklif et. kabl etmez büyük ihtiml zaten. helallik iste kabul etmezse. olsun bitsin. hem senin nekadar asil bir kız olduğunu görür
00 Yorumla
+1 yılMıktar ya da maddı durum onemlı degıldır, sorunuz sevdıgınızden aldıgınız borc verılır mı verılmez mı dogru mu? Boyle bır soru olmamalı.. Sız gerı odemesını yapmaya calısırsınız o sızden zaten almaz. Nezaketende olsa teklıf etmelısınız...
00 YorumlaBen ne olursa olsun öderim de, herkesin kendi şeysi tabi :)
50 Yorumla
+1 yıl300 tl verdim geri gelmedi bende düğün hediyem olsun dedim. D
146 Yorumla- +1 yıl
Yaaa ağlarım
- +1 yıl
valla yaptım ayrılınca ..
- +1 yıl
Lan kimse bana 300 tl vermedi kzi arkadaşım bile yaa Millete ki değere bak
- +1 yıl
@benaslındayoğumm anlqmiyolar deger iste prenses
- +1 yıl
Sizde değmeyin tiplere yapiyosunuz o da ayri
- +1 yıl
@benaslındayoğumm bilemiyoz ki kim değiyor
+1 yılisterse ali ağaoğlu olsun kıza bak borç yiğidin kamçısıdır bende bunun altını çiziyim verip vermemek sana kalmış.
30 YorumlaSevgilinle bir yere cikmish cuzdan unutmushsan zaten yedin ya da ictin sheyin parasini centelmenlik gerei sevgikin oder. Ama ustune para almak yalnish. o zorla verse bile kesinlikle almamali. Neyse almishsin bari ode kesin.
00 Yorumla
+1 yılborç olarak aldıysan tabiki ödenmeli. altını üstünü çizmeye gerek yok bunun. sen parayı götür ver zaten geliri yüksekse almaz o onun insiyatifine kalmış tatlım. ama mutlaka vermelisin
10 Yorumlabende verdim kıza 150 tl sonucta sevgilim yanı 4 yıldır birlikteyiz bana sorarsan cok takmam para sewgilimden daha önemli değildir sonra görüsünce 50 sini verdi hadi gel yiyelim icelim bu paraya dedim :P gerisini laf etmedim sonradan bir kac gun ıcınde ben sana borclu kalamam dedi sana feda olsun diyerek yinede almadım.
00 Yorumla
+1 yılİkimiz de ögrenciyiz ve benimki ödemedi, istemem de. Birlikte cok paralar harcadik cunku, hak yenmez ayrilmis olsak bile
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılGeliri yuksek olsun alcak olsun gider en sevmedigim arkadasimdan isterim yinede sevgiliden borc almam hadi diyelim aldim ayrilmis olsakta en kisa zamanda geri oderim
10 Yorumla imkanın varsa öde zaten kabul etmez. yoksa sorun etme sevdiğindir. iki kişi arasında yani sevenler arasında para pul lafı edilmez, istemeden de verilmeli paylaşmalıdır
20 YorumlaBorç almam ama çok ihtiyacım olup aldiysam oderim. Geliri falan umurumda olmaz. Kabul etmezse geri odememi yemege çıkartırım bir şekilde o parayı onun için harcarim.
00 Yorumlakesınlikle öderim. hatta yemege cıktıgımızda bıle bır o cıkartıyor. dıgerınede ben. icim rahat etmiyor die ikna edıyorum bir sekilde. kocan degıl sevgılın sonucta.
00 Yorumla
+1 yıluygun olanı şudur sen aldıgın borcu vermek istersin o almaz sen ısrar edersin o gene almaz sonra bir çay ya da kahve ısrmalarsın ödeşirsiniz normal olması gereken budur
00 YorumlaBen olsam mesela bu olay dün yasandiysa "al tatlım ihtiyacım olmadı sağol" der veririm. Ama üzerinden zaman geçmiş ise verme ayıp olur. Zaten onunda versen bile alacağını sanmam.
00 Yorumla
+1 yılSırf bakın kızlar benim sevgilim zengin dercesine sorulmuş bir soru gibi geldi bana ama :)
Cevapsa çok basit git sevgiline güzel bir hediye al. Mümkünse 200 TL 'yi geçmesin. Ama o sen ona hediye almışın gibi düşünür. Parayı iade et hediyeyi verirken. Erkek olarak o parayı geri almayacaktır senden. Böylelikle aslında onun parasıyla ona hediye almış gibi olursun.1 taşla 2 kuş vurursun.00 Yorumla
+1 yılkesinlikle ödemelisin ne öyle onun parasını yiyormuş gibi. ha almazsa da ne bileyim hediye filan al onun ihtiyacı olan bir şey olsun mesela. aklıma bu geldi.
00 Yorumla100 200 tlnin lafını yapıyosa o adam değildir zaten illaki bir geçmişiniz var onların hatrına bari lafını yapmasın bence 100 tl ise 200 tl ise 300 olarak ödemen ona iyi bir ders ve kapak olacaktır..
00 Yorumla
+1 yılödesen de almaz
onun yerine güzel bir akşam yemeği ayarla ama hesabı falan önceden hallet ki o ödeyemesin yani altta kalırım diye düşünüyorsan birlikte yapabilceğiniz bir şeyler ayarla ama sakın hediye almayı düşüme çok samimiyetsiz00 YorumlaBorc olarak istendiyse soz agizdan cikmistir geri verilir alip almamak sevgilinin kendisinin bilecegi istir geliri ne kadar iyi olursa olsun geri almasi normal bir durumdur
00 Yorumla
+1 yılOnun için 200 tl 1 tl gibi demek senin maddi ve manevi çoģu şeyden yoksun olduğunu gösteriyor buraya gelip sevgilinle cüro yapmaya kalkma kendin ol bidaha konuşalım istersen.😕
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBorç olarak alındıysa ödenecektir. Ezik kalmamak için.
Ama sana bunu borç olarak vermemeye niyetliyse, iade edecektir. Kabul etmez borç veren sevgili.00 Yorumla Canım sevgilin zaten havalı bişey değilse seni yürekten seviyosa bunların lafı olmaz sizin aranızda. Gün gelir sen ona verirsin o hiç düşünmemiştir bile art niyet. İçin rahat olsun yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgililer arasında borç olur mu bence normal sıradan arkadaş arasında bile borç olmamalı 2000 3000 civarı miktarlar borç olarak kabul edilir benim gözümde sevgilimle aramda olan para milyonlar olsa sen ben demem bizim derim bu benim düşüncem tabi ki 200 300 liraya anca yemek yenir bunu borç olarak alıp vermek çok ayıp bence
00 Yorumla
+1 yılkurana göre yüzde 34,7 faiz ile aldığın borcu geri ödemezsen cehennem seni bekler (cübbeli hocamızdan bir hadis)
11 Yorumla
+1 yılAdı üstünde 'borç' kimden alındığı önemli değil. Sevgilin bile olsa geri ödemelisin. O kabul edemem olmaz dese bile geri verilmeli bence.
10 YorumlaBen iki kere aldım almak zorunda kaldım durumu iyi baya. istemediği geri vermemi ama hesabına gönderdim yine de. Ayrılınca çirkinleşebilir insanlar o yüzden verilmeli
00 Yorumla
+1 yılBence sevgili olan kisiler arasinda boyle seylerin lafinin olmamasi gerekir yani mecbur kaldiysan para alirsin ama odemen o kadar da gerekmez sonucta siradan biri degil bu sevgilin
00 Yorumla- Devamını Gör (696)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat