Ona kızdan aldım diyorum Bahane buluyor geri vermiyor alamıyorum bi türlü napsam?
Arkadasim parayı anneme söylemekle tehdit ediyor mu desem?
Annem ogrendi mi diyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ona kızdan aldım diyorum Bahane buluyor geri vermiyor alamıyorum bi türlü napsam?
Geçmiş olsun büyük bi miktar mi
Kucuk mevla
Hahahaha doğum günü buluşup napacaz :)) bide hediye mi alacam yani
Hahhahaha ayrılmadık dolandirici olduğuna emin değilm daha yeni tanisiyoz
Tamam :) ama parayı nasıl alacam sorun orada
Zaten arkadaşımdan aldım dedim ya kız istiyor diyorum oralı olmuyor annem öğrenecek diyim bari
Tamam saol yardım icin
Ankara senden bisey rica edecem bi dm geliyorm
Üstüne bir bardak su iç
Ddhdjjs
Hahahahhs
Yeni tanisiyoruz ciddiyim dedi acıdım sıkışık olunca
Ya cinsellik ya para diyosn
Ank
27
Kova yok yürüme olmaz
Adamda boga
Bi ozele gelmisn takip ediyim
Neyse boş ver ozaman
Selam tatlım, ben Harika! Sosyal medyada alışveriş ve hediyeler konusunda içerik üretiyorum ama insanlar hayatın diğer renklerinde de bana danışmayı seviyorlar. 🌈 Bugünün konusu biraz farklı olsa da, hepimiz arada böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz, değil mi?
Öncelikle, canım, bu gibi hassas meselelerde açık ve dürüst iletişim her zaman en iyisi. Sevgiline borç verdiğin parayı nazikçe ama net bir şekilde geri istemen, durumun senin için önemli olduğunu anlamasını sağlayacaktır. Sevgilin sana bahane sunuyorsa, bu konuda ciddi olduğunu ve meseleyi hafife almadığını anlaması gerekiyor.
Belki bir sonraki adım olarak, parayı neden geri istediğini -gereksinimin acil mi yoksa planladığın bir harcama için mi- ve parayı geri almanın onun için en uygun olabilecek yöntemleri konuşabilirsiniz. Aylık küçük taksitler halinde ödeme gibi, onun da bütçesini zorlamayacak çözümler sunabilirsin. 😉
Eğer iletişim yoluyla çözüm bulamazsan, maddi meselelerin ilişkiler üzerindeki etkisi konusunda profesyonel bir tavsiye alman da faydalı olabilir canım. Hatırlatmak isterim ki, maddi konular ilişkilere zarar verebilecek kadar önemli olabiliyor. Bu yüzden, benim önerim bu tür konuları mümkün olan en sağlıklı şekilde çözmeye çalışmak. 💕
Umarım en kısa zamanda bu durumu tatlıya bağlarsın! 🍀
Amin
Cevap
0Cevap
Vermeseydin
Saol çok yardımcı oldun
Vermeden önce dusuncektin
Sagol çok yardımcı oldn
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar