Eski sevgiliye olan borcum vardı. Bir yerlerden bulup ödemeli miyim?

6 yıllık bir ilişkim vardı ve kendisi üniversiteye başladığından beridir bana sürekli yalanlar söylemeye, kandırmaya başladı. Bir iki kere ayrıldık barıştık ve en son tamamen ayrıldık. Birlikte olduğumuz süre boyunca onun için cebimdeki son kuruşu dahi harcayıp kendime alamadığım kaliteli ayakkabıları pantolonları ona aldım ve kesinlikle geri istemedim. O da bana zaman zaman yardımcı oldu hakkını yemeyeyim. Daha sevgiliyken bir gün zor bir duruma düştüm ve onun kredi kartını kullanmak için rica ettim. Önce hayır dedi sonra tamam dedi ve kredi kartını kullandım. Bir iki taksidi ödedim ancak bu ay sıkıntılı bir sürece girdiğim için ödeyemedim. Beni arayıp direkt olarak beddualar edip hakaretler küfürler savurup parasını istedi. Ben de şu an bende para olmadığını söyleyip biraz idare etmesini istedim ancak o dinlemeyip hakaretler küfürler savurmaya devam etti. Dün yine aradığında tartışmaya başladık ve kendisi bana "Ben zaten seni sevmedim ki senle hiçbir zaman sevgili olmadık ben başkasını seviyorum. şu an hayatımda biri var okuldan ve okul bitince evlenecez." dedi telefonu kapattı. Dünden bu yana uyku uyuyamıyorum gözlerim kıpkırmızı ve şiş ne yapacam bilmiyorum. Sizce bir yerlerden bulup ödemeli miyim?
Eski sevgiliye olan borcum vardı. Bir yerlerden bulup ödemeli miyim?