AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevgiliye borç mu verilir? Ya hiç mi akıl yok
Neyse olan olmuş
Kanitin var mı dekont falan havale eft gibi resmi evrak varsa dava açabilirsin.
Nekadar vermiştin?
Sevgiliye değilde elaleme mi borç verelim? Sevdik güvendik inandık. Karakteri bozukmuş tabi orayı ayrı. Dava açamam çünkü ortak tanıdıklarımız var ve duyulursa onu öldürürler
Nekadar verdin?
Ya onu mu diyorum. yani nişanlı olursun eşin okir verde alt tarafı sevgili yani o para geri gelmeyeceğini belli
Yeminler ediyor ödeyecem diye. Özür dileyip duruyor. Kırılıp dökülüyor ama ne fayda
Nekadar borç vermiş olabilrisin ki
Bukadar abartacak kadar?
3 yıl öncesinin 30k sı
30k mi gizim sen deli misin? Bide 3 yıl kim bu çocuk kuzenin miydi o para gelmez
Sence şimdi ne kadar olmuştur
insan sevgilisinden borç alırmı hemde kızdan bu devirde erkeklere ne oldu aq ne kadar borcu var
Erkekler yuvarlandı kelek oldu… baya fazla
neden öyle oldu peki ne kadar borcu var
Sorumdan başka her şeye cevap veriyorsun reis
ne kadar borc var eger 300 400 tlse boş ver ama büyük paraysa dava aç ona
Kardeş zamanında 300 versem bile şimdi kaç katına çıktı onun değeri… 30k falandı ama rahat 3 yılı var
alamazsın uzun süre geçmiş dava aç ozaman neden açmıyon kanıt varsa git aç
Başka bir yorumda sebebini söyledim
dostum sen paranı istemiyorsun bizi azarlamak için soru sordun bi dövmedigin kaldı benı git nasıl alıyorsan al verirken düşünseydin seçenek sunuyoruz sana begenmıyon ne kadar borcu var diyoruz söylemiyon nasıl yardımcı olabilirz bizmi verek borcunu
Aynen paramı istemiyom 😂
eee çok borcu varsaq kanıt varsa dava aç daha ne yapalım tek çaren o başka şekilde alamazsın
Bekliyorum
neyi bekliyon
Vermesini
bekle bekle verir ne kadar borcu vardı bare onu söyle
Ay hayri senmişsin shsksjsj
oha lan hayriye senmısın farketmedim
hayriye bak kader bizi gene buluşturdu ahha
ne kadar borcu vardı söylesene
Iyy evet 😂😂😂
Diğer yorumda yazdım kız
ne kadar borcu vardı söylesene hayrıye
30 k mı
manyakmısın 30 bin tl borç verilirmi hayrıye kızım manyakmısın
Yes
Manyak mısına yes demedim. Azar azar verdim işte bi süre. Napıyım şimdi ölüveremmi
hayirye duyamamış olayım da dava niye açmıyon bence vermez daha
Olm açamam onun cevabını da bi yorumda yazdım. Doğal yollardan gelmesi için dua ediyorum işte😭
neden doğal yollardan zor gelir hala iletişim kuruyonmu
Çat pat
gözünü korkut borcunu vermessen hayriye söylerim de hbeqwbue şaka maka gözünü korkut canım yoksa unut o parayı
Hebele hübele diye çarpıldın zannettim xd mevzu derin reis
haha ulan hayrıye benle dalga geçiyon amampc den yazıyorumya rastgele tuşa basıyom zilli
knk alamazsın unut boş ver
Ya alırsam? 🥸
Zilli mi 🤧
tamam hayrıye kızma alamazsın ama zannetmem 3 yıl vermeyen hiç vermez
Çulsuzun teki be
Zengin olcam diye diye oyalıyo
Öyle işte hayrinisam
vay be hayrıyemı kimler üzmüş zengin olmak basıt aslında ama aklını kullanana
Basit mi?
evet basit
Biz neyimizi kullanıyoz hayrulmecit
bak knk benim durumum iyi ama çalışarak oldu bunlar demek aklımı kullandım o insanda ben degilmiyim
Hangi insan wtf
sizden bahsediyom biz neyimizi kullanıyoruz dedinya hayriye unutkanlıkta başlamış yaşlılık belirtisi yani zengin para pul basit şeyler knk
Yok la Türkçe bilgim zengin olduğu için farklı bir anlamına odaklanmışım sorry. Evet hamımız insanız. Hayrellam yaşım genç merak etme 😂 ayrıca para pul basit değil, doğuştan zenginler bile elinde tutamıyor bazen. Hile yapmıyorsan ciddi kafa yorman lazım. Ben de mesela şirkete ortak olur gibi kâr etmeyi amaçladım ama karşı taraf en baştan m*l olduğu için su testisi su yolunda… ama borç geri geldiğinde gerçekten kârda olucam orası kesin. Nasıl zengin olduğunu da dinlemek isterim çıtır Hairy
Anlatırım zengin olmadım tam ben babamın yanında çalışıyorum halada öyleyim kazandigimi biriktirdirdim iyi maaş verdi babam araba aldım bende hep hayatım boyunca suv pikap tarzı araçlar kullandım ve aldım neyse ilk arabami aldım jeep tarzı araç ondan sonra arsa aldım ondan sonra babamla. ortak arsa aldık onu muthaite verdik bize 4 daire düştü 2 sini ben aldım 2 sini babam 1 ni sattım onla sıfır Dacia Duster aldım geri kalan parayida kenara attım sonra kendi arabamı sattım pikap tarzı araç aldım 2017 model sonra paramı çalıştırmaya başladım öyle öyle gelişiyorum şimdi zengin değilim o yoldayım sayılır 2 arabam 1 dairem 1 arsam. var ben sadece zengin olmak kolay dedim zenginim demedim normal biriym ama bakalım şimdi gene biriktiriyorum arsa alip muthairw vermeyi düşünüyorum
Allah daha çok versin hayrişşş maşallah sana. Şu parayı çalıştırma olayını anlamadım sadece. Bu arsa alıp müteahhide verme olayını bizimkiler de yapıyo iyi denk geldi burada. Ama sana baban olduğu için iyi maaş vermiş bak, bu detayı atlama. Şimdiki maaşlarla ev zor geçiniyor. Yine de başarılıymışsın
Aynen babam sağolsun paramı çalıştırıyorum dan kastım yatirimlar yapıyorum ama tabi bekar adamım ev geçindirmedigim için böyle paramı tuttum ben ev gecindirseydim. gene böyle çok birikmezdi
Şansın açık olsun ne diyim hayrişko
Teşekkürler Hayriye
Sen parayı unut onun yerine bir bardak soğuk su iç 😂
Hemen şimdi koşarak su içmeye gidiyorum 🤣
Kanıt varsa icraya verebilirsiniz.
Neler kanıt sayılır
Havale dekonto, yazılı bor isteme ve buna karşılık aldığına dair herhangi bir cümle.
Ohooooooooo kralı var
O zaman geri alabilirsiniz
Hukuki yoldan olmaz
Alternatif bir yolu yok bildiğim. Anca gözünü korkutarak olabilir.
Hadi diyelim gözü korktu. O halde bulup getirdiği para helal olacak mi? Kim bilir nerden bulur
Paranı mı istiyorsun yoksa başka bir derdin mi var?
Haram yemek istemiyorum ya
Kirli para falan
Bilemem o kadarını.
İşte
İste ailesine söyle
Geberdirler la
Seni mi
Onu
Bi şey olmaz
borç verdiğine dair bir şey var mı elinde
Sms whatsapp
Sanamı borcu var
Yaaaniiii
Ne die verirsinki cocuga yok deseydin şimdide beklede versin
Sevgilim diye ve zor durumda diye verdim aşko. Herkes yapar yani ekstra bir alıklık gerektiren bir hata değil. Ama haklısın bundan sonra günahımı vermem
Nekadar borcu var sana
Çok canım
Nekader çok mesela
Yorumlarda yazdım hatırlatma da
Anladım şu an ayrısınız galiba
Görüyorum ama ilişkimiz yok
Peki söyledinmi ona borcunu istedin i ondan
Tabi kızım söylemez miyim
Oda he demiş tir tabi öyle kaldı
Amannn zor iş ya bu devirde hayır işi yapmaya kalkışmasın kimse
Ben zaten kimseye günahımı vermem ama sende güvenmişsin sonuçta nerden biliceksin böyle olucağını
Enayilik yaptım işte güya fazlasıyla verecekti bende kâr edecektim
Kim kime veriyo bu devirde canım ya nekadar süre beraberdiniz
Puahhahaha erkekmişsin
Ney
Yoğurt
Ne kadar borcu var sana
Yüklü miktar
Gecmis olsun biraz zor alirsin
Biraz mi 🤣
Evet nldu ki 😅
İmkansıza yakın ya 3 sene geçti
Oo baya olmuş gözünü korkutsaydin biraz
Başka bir yorumda buna cevap verdim
Settir gitya yazdimci olmaya calisiyoz kustah soyledige seye bak
Sen sek. tir git beyin fukarası. Git oku dedim madem yardımcı olmak istedin insan önce öbür yorumları okur belki detay vermişimdir diye. Ayrıca önce kendine yardım et. Bu kız gibi alınganlıkla hayatta bir seke yaramazsın
Dava aç
Bazı şeylerin davası olmuyor
Olur gel açalım
Hakim misin gonşu
Yoo değilim
İlamsız icra takibi baslat
İlamsız ne
Para ve teminat alacaklarında ki takip türü
Duyulmaması lazım
Anladım
Su iç
Ohhhhhhhhh🤣