Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun hukuki olarak gerçekten kendi adınıza çektiğiniz için sizden sorarlar hani dolandırıcılık adı altında şikayet ederek ancak alabilirsiniz banka dekontları vs göstererek başka şekil çok zor kredi kartından kullanılanı temin edemezsiniz eğer onun eline vermişseniz kapatın ama nakit avans olarak vermişseniz geçmiş olsun ama nakit avans yapıp banka havalesi yapmışsanız yine bu şekil dolandırıcılık adı altında temin edebilirsiniz kızlar gerçekten evlenmeden böyle şeyler neden yapıyorsunuz ki insanlara güvenmeyin ben daha bayana hesap ödetmemiş birisiyim erkek adam kızdan para alır mı ya konuşun ödemesini söyleyin yapmazsa dediğim şekilde yap neresinden dönersen kardır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 4,4b cevap paylaştı. Öncelikle o güzel kalbiniz için sizi tebrik ediyorum assadaki yorumları okudum ve çok üzüldüm aptal diyen ben olsam çekmedim diyen?
Ve çoğu yazanın ilişki kurmaktan aciz olduğunu gördüm siz tam bir ilişki insanisiniz
Öncelikle aranız iyiyken yapılan şeyler bunlar güzel günleriniz mutlu anılarınız vardır bu güzel anılara bakarak iyi düşünmeye devam edin onunla iletişimi koparmayın
Sırf para için benle yazisiyor hala diye düşünmesin her zaman kibar olun tm hayat şartları şu son iki yılda çok ağırlaştı hayatın ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim
Öncelikle maddi durumunun nasıl olduğu hakkında samimi olmasını rica edin kızarak öfkeyle yapacağınız her harekette sizden ışık hızıyla uzaklasicaktir
Sizinle o kadar şeyi yaşayan insan bi anda bu kadar değişemez eğer bu anda bu kadar çok değişebiliyorsa işte o zaman yakasını bırakın cunki krediyi çeken ve kartı ona gönül rızasıyla veren sizsiniz ahh güzel kalpli insan hayatta böyle şeyler oluyor biliyorum insanın zoruna gidiyor malda maddiyatta canın yongasi
Dua edin rakamlar daha fazla değil diye
Kalbinize çok geçmiş olsun 🙏
14 Yorumla
Soran+1 yılbunu atlatabilecegimi düşünmüyorum teşekkürler düzgün yazdığınız için
- +1 yıl
Hangimiz hata yapmıyoruz? Kaybetmek insana tecrübe kazandırır bazen binler bazen milyonlar bile kaybedebiliriz ayrıca niye düzgün yazmim ki? Empati yapıyorum kendimi sizin yerinize koyuyorum ve öyle yazıyorum zamanla hersey unutuluyor 8 ay önce kaza yaptım ölebilirdimde ıslak yolda direksiyon hakimiyetini kaybedip çelik halatlara vurdum ön yastıklar açıldı evela çok şükür canıma bisey olmadı ama para olarak bi 200 bin liram gitti bu bana bi ders oldu ve hayatın size verdiği ders ne kadar büyük ya da küçükte olsa ders derstir bunu atlaticaginiz zamanda gelecek buna inanın
Soran+1 yılben ilk defa bu kadar güvenip ilk defa bu boyutta bir hayal kırıklığı yaşadım beni karakteriyle yaptıklarıyla psikolojik olarak mahvetti. umarım bu günler geride kalacak, maddi kısmını da aşarım ama öyle bi karakterin borcunu ödemiş olmak ve yanına kalmasını istemiyorum. İntihar etme konusunu konuşurken bile borç siliniyor mu yhaaa diye düşünecek kadar alcak bi karakter.. sizin yaşadığınız şey icin de çok geçmiş olsun caniniza bir şey olmamış
- +1 yıl
Evet size katılıyorum maddi boyutu bi şekilde kaldırabilirsiniz ama maalesef bunun manevi boyutuda var ve alçak bi insan için para harcamış olmak fedakarlıkta bulunmuş olmak insanın içini acıtır ama bizi biz yapan tecrübelerimizdir
Borçlar, genellikle iki taraflı bir sözleşme olduğu için, borçlu olarak sizin yaptığınız ödemeler sevgili tarafından yapılması gereken ödemelerdir. Ancak, siz borçlu olarak sözleşmeye girdiğiniz için borçlarınızı ödemekle yükümlüsünüz. Ayrıldıktan sonra sevgilinizin borçlarını ödememe ihtimali az olabilir. Ödemelerin gerçekleşmemesi durumunda sizin borçlarınızı ödemeyi sürdürmeniz gerekmektedir.
Sizin sevgilin borçlarını ödeme konusunda söz vermediği için, siz hukuki olarak borçların geri ödenmemesi durumunda ödeme yapmakla yükümlüsünüz. Size verilen kredi kartının borcunu da ödemekle yükümlü olacaksınız. Eğer geri ödemeler yapamıyorsanız, borçlarınızın geri ödeme süresini uzatmaya veya borçlarınızı ödeme planı yapmaya başvurabilirsiniz.
Ek olarak, sevginizin aldatma ve yalanlarının olduğunu iddia ediyorsanız, bu durumda bir hukukçuya danışmanızı öneririm. Hukukçu size size konusunda daha fazla bilgi verebilir ve sizi ilerideki haklarınızın korunması konusunda yönlendirebilir.
00 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYasal olarak bir şey yapamazsın çünkü bankaya gidip krediyi bizzat çeken sensin yani o borç hukuken senin borcun.
Kredi kartına gelince de geriye dönük bir şeyler yapamazsın zaten, harcamayı öğrendiğin an iptal ettirmen gerekirdi.
Hukuki yollarla bu işi çözemezsin yani ve belli ki o kişide art niyetli birisi zaten bu yüzden güzellikle parayı ödemeyecektir diye tahmin ediyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYasal olarak hiçbir şey yapamazsınız maalesef
00 Yorumla Yasal olarak hiçbir şey yapamazsın. Tek çaren çirkeflik yapmak. Ailesine git mahallesinde rezil et 😌😬
02 Yorumla
Soran+1 yılailesine yazdim ama ise yaramicak gibi
- +1 yıl
O kadar borcu ailesine yazarak anlatmaycan gidecen evlerine yüzlerine soyleycen konuşacan anlasacan. Yoksa zor işin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hikaye çok tanıdık geldi ya sevgilinle nerden tanıştın? İcra dairesine gidip dekontları birlikte alacak davası açacaksın ayrıca da savcılığa gidip iyi niyeti suistimalden nitelikli dolandırıcılık için şikayetçi olacaksın. Böyle adamların paçasını bırakmayın. Ödesin köpek babasının parası sanki. Tanıdık avukat varsa ucuz yollu anlaşabilirsin de.
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler araştırdığımdan daha net şekilde anlatmışsınız, nerden tanıdık geldi
Cevap sahibi+1 yılBenzer durum ben de yaşamıştım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım çözersin senden önce başkalarına da borç takıp icraya düştüyse parayı hemen geri alamıyorsun yalnız onu da belirtiyim
Sana borcu olduguna dair elinde ispatin varsa, geliride varsa ödemek zorunda, ödemiyorsa avukat tutup mahkemye verir, öyle ödetirsin, avukat mahkeme masraflari ile birlikte öder. Ispatin yoksa, ya unutacaksin, ya gücün yetiyorsa siddet.
11 Yorumla
Soran+1 yılkendinin bizzat istedigine dair kanıt var
- Para & Ekonomi konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın nasıl bu kadar aptl olacağına inanamıyorum şu an. Hemde bu devirde kardeş kardeşe çekmez sen tut sevgiliye. Kimden beddua aldın da bu duruma düştün bir düşün istersen. Üstüne su iç artık borç senin
03 Yorumla
Soran+1 yılakillanmam icin gerekliydi galiba gereksiz iyi olunca boyle oluyomus dunya bana gore degil
- +1 yıl
İyi olmak değil bu saf olmak. Yoksa zaten iyi olmak lazım
Soran+1 yılyine de tekrar okudum da o sıra kafam çok kötü bi haldeydi. dediğin şey doğru olabilir yanlış bi karar vermişim ama aptl demek gibi bir hakkın yok umarım daha buyuk aptallklar yapmazsin hayat cok gariptir yargıladığını yaşayan cok insan gordum
- Para & Ekonomi konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılHukuki olarak bişey yapabileceğini sanmıyorum hayattaki en sevdiğiniz aile bireyine bile çekmemeniz taraftarıyım çünkü merhametten ösraz doğar kim olursa olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Merhametten maraz doğar
Soran+1 yılDoğru
Para & Ekonomi konusunda 515 cevap paylaştı. hiçbir şey yapamazsın, sevgilisinden borç isteyen erkek mi olur kuru ekmeğe muhtaç kalsam yine istemem
11 Yorumla
Soran+1 yılo da onun insanlığı, iyiliğimi sonuna kadar suistimal etti
+1 yılAptallığına yanarsın ancak. Başka bir şey yapamazsın 🤷♂️
Sevgilin de sağlam şevefs-izmiş 😂
Esra Erol programına çık. Adı çıksın çocuğun 😂14 Yorumla
Soran+1 yılahahshsjsj müge anlı falan düşünüyorum adı batsın gerçekten hayatım kaydı onun yüzünden maddi manevi tazminat davası hak ediyor
- +1 yıl
Müge bakmıyor o davalara. İlişki meselesi seninki. Esraya çıkacaksın. Adı çıkınca ailesi verir sana parayı 😂
Parayı ona eft ettiysen ve açıklamada borç verdiğine dair bir şeyler yazdıysan bir şeyler çıkar belki. Yoksa tamamen onun vicdanına kalmış.
Çocuk senden para alıp başka kızlarla mı yedi acaba 🤔 😂
Soran+1 yılşu an evli olan eski sevgilisiyle aldattı beni
- +1 yıl
Sen Esra Erola çık. Komple rezil olsunlar diyeceğim ama diğer kızın kocası için üzülürüm 😔 Ama bilmeye de hakkı var 🥺 iki ucu boklu değnek 🙄
+1 yılElinde yazılı belge varsa şikayette bulunabilirsiniz, tamamiyle sana ait gmzüküyorsa tekrar sevgili ol.. Başka yolu yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıltekrar sevgili olacak boyutu gectik
- Para & Ekonomi konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun, maalesef hukuki olarak yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
Madem böyle bir borç verilecek, hukuki standartlar çerçevesinde verilecekti.
Bunu ödeyeceksiniz.00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn başta yapmışsın yanlışı.
Adam sana borcu ve boynuzu takıp gitmiş.
Üzerine soğuk su iç.
Borçlar da cabası..01 Yorumla
Soran+1 yılsagol
+1 yılHer zaman diyorum evlenene kadar bu işlere girmeyin. Ne zaman cüzdanı alırsın o zaman krediden kaçamaz 😏
10 Yorumlakendini hiç yıpratma hatanın bedelini çekmek zorundasın. o borcu kapat daha çok faiz işlemeden. üstünede bir bardak su iç. rahat rahat uyu.
00 Yorumla
+1 yılCozemezsin adamda karakter olacak ama kanitlayamazsin da sonjcta kendi adina cekmissin senin adin var
00 Yorumlahukuki birsey yapamazsin gidip cocugun ailesiyle konus bebce
02 Yorumla
Soran+1 yılabisine anlattim onu kollayacak gibi duruyor
Aranız kötü olduğu için yapıcı bi şekilde yaklaş bence.
Son raddede çirkefleşmek senin tercihin ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHukuki olarak çözemezsin, kocan mı da para işine giriyorsun? Ayrıca demek ki dolandırıcılığı borç ödememeyi alışkanlık haline getirmiş ki puanı düşmüş
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbisi de kandırmış seni geçmiş olsun , başından def etmiş sadece seni
Soran+1 yılHayır bilmeden konuşmayın.
Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evli olan eski sevgilisinin kocasına ulaş ve anlat olan biteni.
02 Yorumla
Soran+1 yılo bana napabilir ki borç konusunda
Bir kanıt varsa her türlü alırsın. Yazışma olur ya da bir belge olur
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılDerdine yan canım. Yani kötü olmaya başladığınızda bunun olabileceğini akıl edemedin mii
00 Yorumla Yani merhamet bazen böyle sonuçlar doğuruyor ama inşallah kolay atlatirsiniz
00 Yorumla
+1 yılAcele etme sen biraz daha çek öder adam kaçmıyor ya :)
00 Yorumla
+1 yılsonuçta para ona resmi yoldan gittiyse icra yollarsın
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba , şikayetçi olursan belki olabilir ama sonuçta hür iradenle çekmişsin
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBişey yapamazsın hukiken bence bir avukata danışmanı öneririm yinede
00 Yorumla
+1 yılAptallığının cezasını ödemen gerek gerçek anlamda ödeme hem de
00 Yorumla
+1 yılBu işten hiç bir şey çıkmaz hiç boşuna avukat parası vs harcama
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey yapamazsın sen ödiceksin buda sana ders olsun kimseye güvenme
00 Yorumla
+1 yılYasal olarak bir şey yapamazsın çünkü ispatın yok, kredi senin adına.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun polise falan git diycem de senin adına çekildiği için bişey yapamazlar sanırım😄
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu olay üzerine hiçbir şey yapamazsınız. Yasal olarak talep edemezsiniz.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılbir çözümü yok o yüzden evlenmeden başkasının adına kredi filan çekmeyin
00 Yorumla
+1 yılAkilli adammis her türlü kullanmis şöyle kral biri olamadik kdkxkx yasal olarak hic bir hakkin yok ya ailesinden gidip isticen ya da mafyatik bi tanidigin varsa ondan destek isticen
02 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar adi olmayı istiyosan zaten oylesindir uzulmene gerek yok
- +1 yıl
Yok öyle değilim ama öyle olmayi isterdim yalan yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence sevgilisine kredi cekecek madar saf olanlar bu sekilde ders almali ki ileriki hayatlarinda daha buyuk problemlerle karsilasmasinlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçözemezsin. çekmemeliydin. bir kanıt yok ve krediyi sen çekmişsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılonun istediğine dair kanıt var
Cevap sahibi+1 yılavukata danış bakalım. ben istedim ama para almadım bana parayı vermedi kendi çekti kendi harcadı diyebilir
+1 yılMillet babasına kredi çekmiyor, sende ki de iyi cesaret.
Dolabın kapağını aç, şişeden suyu al direkt kafaya dik. 1 bardak kurtarmaz11 Yorumla
Soran+1 yılAhahshsj yaptım bi enayilik.
iyi halt etmişin. para en iyi dostlukları ilişkileri mahveder. en azından borç bitene kadar görmezden gelebilirdin. neyse olan olmuş artık. çok büyük meblağ değil ödeyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili de olsa nasl güvenip böyle bı saçmalık yaptn. Ayrılır eder die dusunemiosunz yaaa🤦🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılHukuki olarak hiçbir sey yapamszsın , bir daha böyle hata sakın yapma, git ailesine söyle parani geri al
02 Yorumla
Soran+1 yılailesine ulaştım daha yeni bilmiyorum sonuç ne olacak
- +1 yıl
Onun gibi karektersiz değiller ise paranı geri verirler
+1 yılortada ona borc verdigine dair bir sozlesme var mi? ya da mesajlasmada bunu belirttigi bir kanit?
04 Yorumla
Soran+1 yılmesajlarda istediğine dair kanıt var
- +1 yıl
e tamam iste. iyi bir avukat buldugun takdirde geri alirsin merak etme
Soran+1 yılsonuç mahkemeye taşınacak konu belli ki
- +1 yıl
orasi kacinilmaz gibi duruyor. ama oncesinde ailesine vs de bir danismak ise yarayabilir
Hukukuki. yönden felan hiç bir şekilde tutarın yok borç senin borcun ödeceyecen vdsnına kalmış
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun bizede gelse senin gibileri keşke :)
04 Yorumla
Soran+1 yılinsanlıktan nasibini almamış maymunlara fazla değer verince sonucu böyle oluyormuş. bi daha asla.
- +1 yıl
ne kadar borcun var şu an
Soran+1 yıl18 bin
- +1 yıl
üzüldüm senin adına ufak birşeyler olsa bir kampanya başlatabilirdik belki :)
+1 yılGiren girmiştir hayırlı olsun, benim sevgilim yapmaz diyenlere ders olsun
00 YorumlaBir avukat bulmaya çalış. Onlar bu süreçte nasıl ilerlemen gerektiğini daha iyi biliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılHukuki yönden yapacak birşeyin yok keşke yapmasaydın
00 Yorumla
+1 yılEvraklar senin üzerine ise çözümü borçlu ödeyip hesabı kapatmak
00 YorumlaOha nasil kredi çektin bence dava açsan bile odemez
00 Yorumla
+1 yılhukuki bir süreç yok maalesef ailesene anlat
00 Yorumla
+1 yılİlişki baştan aşağı yanlış zaten kız parası yiyen adamdan ne hayır gelir..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKiz sevgilisinden para isteyen erkekmi olur ileri zeka şimdi nasıl çıkacaksın işin içinden aceba hukuki olarak bir yolu yok benim bildiğim kadarıyla çık kız Esra erola rezil et bu iti
00 Yorumla
+1 yılMesaj kayıtları varsa dava açılır
04 Yorumla- +1 yıl
Bi de sana ödeme için yolladığı havale kayıtları da işe yarayabilir
- +1 yıl
Ha bi de mesaj yoluyla tartış senin için kredi çektim niye ödemiyorsun borcunu diye. Kabul ederse kesin kazanırsın zaten
Soran+1 yılediyor zaten ödemiyorum borcu da güvendiğin birine cekseydin falan diyor
- +1 yıl
Dava ve tazminat alırsın avukatla görüş sana detaylı bilgi verir
+1 yılAh be kızım 🤦🏻♀️
02 Yorumla
Soran+1 yılyaptım bi aptallik. stres olmasın borçtan diye şimdi ben stresini sıkıntısını çekiyorum
- +1 yıl
Erkek olan çektirmez aslında hadi oldu ödemesi lazım erkeklik bu değil
+1 yılWp yazışmaları varsa elinde çözersin işi
02 Yorumla
Soran+1 yılher şey duruyor
- +1 yıl
Tamam onlar yeter dava açabilirsin
Para & Ekonomi konusunda 844 cevap paylaştı. Ödemiyorsa ailesine söyle bence.
06 Yorumla
Soran+1 yıldün abisine ulaştım
Soran+1 yılilk başta ilgilenecek gibi yaptı su an mesajlarını sildi mesajlarima da cevap vermeyip görüldü bırakıyor yani boş çıktı
Soran+1 yılanneme anlattım ama babam cok zor bi insan ona anlatmam beni kötü etkileyebilir
- Para & Ekonomi konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCekmeseydin yapacak bir sey yok maalesef
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi kullandı tamamen dekontlarla kanıtlı sonuçta illa ki yapabilecegim bir şey olmalı
- +1 yıl
Suc durusunda bulunabilirsin
- +1 yıl
Yazili imzali bir sey yoksa gene br sey cikacagini sanmiyorum
Para & Ekonomi konusunda 4,7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun borç yiğidin kamçısıdır
00 Yorumla
+1 yılAptallık anlaşması imzalat
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun... :(
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 26,3b cevap paylaştı. Üstüne soğuk su iç..
00 YorumlaUfak tefek borç okeyde kredi çekmek ne ya
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne