Sizce bu çocukta arkadaşça mı bir şeyler var yoksa hoşlanıyor da hoşlantısını mı gizliyor?

Fikrinize ihtiyacım var KS halkı.. Bi çocukla başta böyle kanka muhabbetimiz vardı, hatta o ilk tanıştığımızda bana 'kanka' demişti ama bende hafif hoşlanma hissi vardı ama ona rağmen ben de özellikle üstüne basa basa ona "kanka" demeye başlamıştım. Beraber oyun oynamaya gidiyorduk ama bu aralar çok aramız açıldı. Sonra bir anda bana ne 'kanka' demeye başladı ne de ismimi söylüyo, direkt konuşuyo sadece. Ama bi yandan da sürekli bana bakıyo, önceden buluşmalarda sürekli yanıma oturmayı tercih ediyodu, veya yanımdan yürüyordu. Instagramda paylaştığı şarkılarla bi şeyler ima ediyo gibi. Instagram’da da geçen gün bi gönderimi attığım gibi beğendi hem ara sıra hikayelerimi beğeniyo. Ama bazen de soğuk gibi davranıyo. Yani bu çocuk ne yapmaya çalışıyo anlayamıyorum, sizce bu çocukta arkadaşça mı bir şeyler var yoksa hoşlanıyor da hoşlantısını mı gizliyor?
Sizce bu çocukta arkadaşça mı bir şeyler var yoksa hoşlanıyor da hoşlantısını mı gizliyor?