Kendisi arkadaşımın abisi olur bi ara çok denk geliyorduk benden sebep bi ara hasta olunca beni belimden tutup hastaneye götürmüştü bi baloya katılmıştık ama orada bana başkasının ismiyle seslenince ben onu rafa kaldırdım. Sonra wp durum üstünden aşk sözleri atıyordu bende birine kafası karışacak şekilde durum attım hayır dercesine çok soğuk davrandı benim o şehirdeki son günümken. Aradan 2 ay sonra beni snapten ekleyip emoji attı bende görüldü attım. Daha sonra yaklaşık snap olayından 1 hafta sonra benim o şehre tekrar işim düştü ve ona hiç söylemedim zaten hiç konuşmamızda yoktu. orada bi mekanı story atınca benim orada olduğumu anladı ve anında yazdı bana konum ar geliyorum diye. Geldi yanıma pat diye sarıldı normalde temasımız yoktu. Öyle gidiyor musun vs muhabbetinden sonra elini uzattı ilk kez ve gitti. Olay bu dşdöflçsöf
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boşa düşen boşta olana sarılır her boşlukta sana yürüyor amma senden hoşlandığı anlamı gelmez şhşvşvşvş
Kanka biz son olaya kadar hiç yazışmadık konuşsak dediğin doğruydu
Yani bunların hepsi 1 senede oldu ama hiç iletişimimiz olmadı
İletişim olmasına gerek yok aradaki arkadaşın sağolsun anlatıyordur merak etme hşvşşvşgşvvş en yakın arkadaşından şüphelen senin hakkında donanımlı yani jşbşbş
Anlatıyordur eğer anlatıyorsa bana gelen çocuklarıda anlatıyordur o yüzden bana boşluk gözüyle bakamaz
Sana gelen çocukları anlatması bir şey degiştirmezki o anlık boşluğa bakar Hşvşvş
Bu niye senin hoşuna gidiyor ayrıca bana öyle davranamaz çünkü ben pas veren olmadım kanka
Seninle matrak geçiyor adam haberin yok kendi egosunu tatmin ediyor sana yazılarak olmasada olmuş gibi hissetmek
Senin anlamadığın nokta şu ben pas vermiyorum istediği gibi davransın yaptığı her şey cevapsız kalıyor anladın mı
Egosu yükselmesinden çok kırılıyor anlayacağın çünkü onnn istediğini yapmıyorum gelmiş dalga geçiyor diyorsun neyle tam olarak pas vermeyen biriyle mi
Anladım bende diyorumki yaptıgı şeyler cevapsız kalsada boşa düştüğünde sana yazılarak motive oluyor seni bir psikolog olarak görüyor hşvşvşv
Kanka o benim karşıma çıkmıyor ben istediiimde çıkıyorum anlamıyorsun ben nerden bileyim o ne zaman boşlukta
Senin dediğine göre de 1 senedir boşlukta dşdöşföf
Kanka sen bu çocuktan hoşlanıyorsun anladımda sen niye ağzını yoklamıyorsun arkadaşının
Elleri nasır bağlamıştır 1 yılda ah yazzık tek sevgilisi elizabeth hşbşbşv
Ben sence birini beklesem birini değerlendirir miyim Allah aşkına şu an benle evlenmeye niyeti olan var zaten yok dediğim halde ayrıca söylemez bi sürü olay oldu
Ki varsayalım dediğin gibi olsun benim için sorun yok anladın mı zor günler yaşadım birine üzülmek yapmayacağım bir şey olur
Bu seninle arkadaşının arasında fakat herzaman en yakınından şüpheleneceksin bir şey anlatmana gerek yok sohbet ederken çok rahat anlarsın ne anlattığını yaş kaç bu arada
Sohbet ederken bana aşıkmış gibi davranıyor balla ben 21 o 26
Platonik aşk yaşıyor yaklaşmaya çalışıyor hşvşbşvşşv
Allah yardım etsin garibime jşbşbşvş
Ya ben aşık değilim onun için dediysen bilmem çünkü korona da babamı depremde evimi kaybettim o gündür hiçbir halde üzülemiyprum o yüzden diyorum isterse üzsün şdödldçd
Ben senin için demedim onun için dedim zaten başın sağolsun rabbim sana yar ve yardımcın olsun inşallah; hangi bölgedeydin depremde
Hataydaydım teşekkür ederim ve cidden aklımda yoktu o iki gün önce geldiğimi görümce öyle yaptı ve ilk kez sarıldı öyle diyim
Aklında olmasada insanın aklına bu şekilde girmeye çalışıyorlar bende yakınım zaten depremde arkadaşlarımı ve teyzemin kızını kaybettim
Çok çok geçmiş olsun haklısın öyle giriyolad ama o şehirdeki son günümdi biliyordu
O şehirde son gün olmasının önemi yok ilerisi için adım atabilmek ve alış karıştırmak için her asım önemlidir
Ee napcam şimdi duygusu yok demi dldöşd
Bira detaylı anlattırsan sorunu çözeriz
Bana boşta kaldıkça sana yanaşıyor gibi geldi sanki
Sanmam arkadaşım biri olsa söylerdi hayatında
Ki iletişimimiz yok bunlar sadece denk geliş son hariç
aranızda kaç yaş fark var peki
5 falan
21 im ben
ondan hoşlanıyor musun?
İletişim olsa bende senin gibi düşünürdün ama sonuncu olayda ilk kez yazdı
Hoşlantıöfam emin değilim belkide kırgınım diye
kırgınlığın hoşlantının önüne geçiyorsa mesafelisinde aynı zamanda
Tabi ben hiç adım atmadım
Sonuçta arkadaşının abisi sence sizden olur mu?
Niye haram mı sşmdlwödöd
Bence yürüyor begenilmissin
Bi net olsa
Işık yak çocuğa yürüsün