Çocuk da bir şeyler mi var yoksa arkadaşça mı yaklaşıyor?

Etütte bir çocuk var çocuk bi mi değil mi bilmiyorum ama bana bazı şeyleri ima ettiğini düşünüyorum. Çocuğu beğeniyorum. Bana ilk öpüşmesinin yanlışlıkla bir erkekle olduğunu anlattı. Bi misin diyince de sanmam hayır dedi. Çok fazla cinnsel şaka yapıyoruz aramızda ama bilmiyorum. Geçen snap atmıştım filtre ile dudaklarım büyük çıkmıştı. Ben de keşke dudaklarım böyle olsa demiştim. Çocuk da keşkeee yazmıştı ben de niye öpecen mi dedim. Çocuk da maalesef yapamıyorum yazdı. Bu snapten 10dk sonra çocukla konuşurken bir şey oldu ve gel öpeyim dedi bende şaşırdım bana sonra şaka yaptım dedi. Dün de yemeğe gittik ben ve bir arkadaşımız daha. Çocuk bana açık açık bi misin diye sordu ben de yönelimim hakkında kimseye konuşmuyorum dedim. O da eğer bi isen seni yargılayacak ya da şey yapacak insanlar değiliz normal bişe bence herkesin içinde bisekuellik vardır dedi. Sonra arkadaşım parfümümü beğendi çocuk da beklemediğim anda boynuma yaklaştı hatta dibine girdi kokladı bende onunkini kokladım. Güzel kokuyorsun dedi. Bugün de yemeğe gittik gene. Bana beğendiği biri olduğunu söyledi ama adını asla söylemedi. Çok ısrar ettim ama sonra söylerim dedi. Kız mı erkek mi dediğimde kız dedi. Sonra bana ilk öpücüğünün bir erkekle olduğunu söylemiştin o nasıl oldu diye sorduğumda ben onu sana şaka diye söylemiştim ciddiye mi aldın dedi. Ben biseküel değilim dedi. Ben de ben sanırsam biseküelim dedim. Çocuk da hmm anladım dedi. Bilmiyorum ama bugün bana çok baktı. Yanyana oturduk hep yer tuttu yanıma otur dedi ben de oturdum. Ama bilmiyorum arkadaşça mı değil mi sizce?

Çocuk da bir şeyler mi var yoksa arkadaşça mı yaklaşıyor?