Bu çocuk hakkında ne düşünüyorsunuz utangaç filan mi yoksa arkadaşça mi tavırları sizce?

Bir çocuk var hikayelerimin hepsini beğeniyor ne olursa olsun arkadaşızda. bir ara şey demişti bir derdim var dedi bende ne oldu dedim işte dedi sana anlatırdım ama belki okulun sonunda öğrenirsin belki başkasından duyarsın belki de hiç söylemem dedi bende üstüne gitmedim işte sonra mezuniyet oldu beni gördü yanıma geldi çok güzel olmuşsun dedi bende sende diyemeden yanımfan gitti işte okulun son günü geldi çattı yanıma geldi işte ben seni nerde gorcem bir daha dedi bende belki görüşürüz bir gün dedim nasip dedim öyle dedi işte okul bitti. 3 ay oldu okul kapanali neredeyse hiç mesajlasmadik okulda full konuşuyorduk yanıma gelirdi hep ama mesajlasmaya gelince tık yok hâlâ bütün stleri beğeniyor ne olursa olsun çiçek, böcek, manzara, ben vs. ama bilmiyorum. Geçen gunlerde doğum günümdü stleri beğenmiş geçmiş sonra akşama iyi ki doğdun ablam yazmış o bana genelde ablam derdi. Kaç ay oldu mezuna kaldım tabi ben geçen gün şey yazmış mezun musun bende evet dedim o da kalmış hatta aynı dershaneye gidicez galiba.. böyle işte arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu çocuk hakkında yani bazen benden hoşlandığını düşünüyorum ama hoslansa bile insan mesaj atıp konuşamaz mi konuşsa bile muhabbeti uzatır dimi ama biz konuşunca tıkanıyor gitmiyor ben devam ettiriyorum bilmiyorum utangaçlık mi bu yoksa arkadaşça mi siz karar verin ne istediğini mi bilmiyor şimdiden teşekkürler herkese..

Bu çocuk hakkında ne düşünüyorsunuz utangaç filan mi yoksa arkadaşça mi tavırları sizce?