Hoşlanıyor mu arkadaşça mı davranıyor?

uzun süre önce telefonla konuşup bir daha irtibat kurmadığım biriydi ve biten ilişkimin kan revan içindeyim dipdeyim sondayım acılarımın tamda ortasındaydım arkadaşlarım dostlarım benden hoşlandığını bildiğim erkekler çevremdeki hiç kimse ilaç olmuyordu çektiğim acıya unutamıyordum çok yeniydi bir anda telefonum çaldı ve uzun zaman sonra beni aradı buluştuk yüz yüze ilk kez görüşüyorduk onu yakından gördüğüm o ilk an garip bişey oldu bana çarpılmak değil aşk falanda değil çok yakışıklı değildi ama okadar içtendiki gülüşü pınarları dolan kalbim işini verdi sanki o günden sonra bir birimize sosyal paylaşım sitelerinden telefonla falan ulaşmaya başladık beni sürekli aramıyordu ama hatta ben sanki haddinden fazla aradım .. telefonu kapatalım işin vardır dediğim anlarda kapatmak istemediğini hissettiriyodu çok kısa sürede garip bi şekilde alışkanlık olmaya başlamıştı ona karşı hissettiğim aşk değildi ama olmaktanda korkuyordum ya giderse ona bukadar alışmışken arada imalı sözler söylediğimde birşeyler söylemeye çalışıyor ve ben anlamayıncada konuyu değiştiriyor kapalı söylüyor hep anlatacaklarını ergen bir genç yaşında değil 30 u geçmiş olgun konuşkan bazen suskun şakacı çözemediğim biri ama bana hiç bilindik erkek yaklaşımı olmadı sırnaşma çabası kırk yıllık arkadaş gibi yakınlaştık kısa zamanda onun yanındayken çok mutluyum oda keyif alıyor olmaliki beni aramasada sık sık ben aradığımda hiç geri çevirmiyor şakayla karışık şunu sordum senden sakız istesem şimdi getiririmisin daha öncede hiç yapmadığım bişey değil ve senin içinde yaparım dedi acaba ben mi ona kalbimin acılı döneminde ilaç oldu bana diye böyle sardım yoksa oda bana karşı birşeyler hissediyorda söyleyemiyor hayatımda tanıdığım en düzgün olgun erkek ne yapmalıyım sizce arkadaşçaysa bana olan duyguları sarmamam gerek ama aşıksa nasıl anlarım?

Hoşlanıyor mu arkadaşça mı davranıyor?