Arkadaş olarak mı görüyor yoksa hoşlanıyor mu?

1 yıldır tanıdığım aynı iş yerinde çalıştığım biri var (pek iyi gitmesede bir ilişkisi var), ilk başlarda sadece arkadaştık fakat son zamanlarda pek bi samimiyiz, ben kanka kelimesini sevmem pek kullanmam da ilk başlarda kanka diyodu deme hoslanmiyorum dedim sonrasında zamanla değişmeye başladı tavırları pek bi samimi olduk, işyerinde bu samimiyetimizi gören arkadaşlar sormuşlar oda şakasına flortlestigimizi söylemiş o günden beri sürekli bana iltifatlar imali bakışlar tatlı tatlı laf atışlarımız var. İsyerindekiler de sürekli imalar ediyor. Gecen gün işten çıktıktan sonra yürürken (arada çıkış saatlerimiz denk gelince aynı otobüsle beraber gidiyoruz), işyerinden başka bı arkadaşa denk geldik manitami aldım gezcem dedi benim yanımda beni işaret edip. Ne yapmak istiyor tamam şakalasiyoruz başbaşayken de sanki biraz ileri gitmiş gibi geliyor arkadaşça davranmiyormus gibi bana, arkadaşlarıma anlattigimda bana şakanız ciddiye binecek gibi dikkat et diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum ama onun gibi bı insanı da kaybetmek istemiyorum
Arkadaş olarak mı görüyor yoksa hoşlanıyor mu?