Ben bir kursta tanıyıp arkadas olduğum biriyle basbasa buluştum. Yani önceden kursta arkadaş olup biraz sınıf arkadaşı muhabbeti vardı sadece ve 1 ay sonra kendisi kursa ara verince biz samimi olamadık. Gecen ay ben kurs hocasına sürpriz doğum günü yaptım diye oradan beraber sürpriz yapalıma geldi olay ve sonra onu yapamayinca biz bulusalima döndü. En son ben ona yakın bir yerde belgesel izlemeye gidecektim, ona da söyledim gelecekti ama sonra konu ona hitap etmiyor diye ben konsere gitmeyi teklif ettim. Tanımadığı biri olmasına rağmen benle konsere geldi ve güzel geçti hatta sanatçıyla fotoğraf çekilirken o beni çekti sonra ben onu cekecekken üçümüz çekilelim dedi. Daha sonra yine konsere gideriz falan dedik o konu beklemede. Bugün de yine bir kurs dersine gittik sonrasında kalabalık arkadaş grubu olarak yemege gittik. Orada bana normal arkadaş gibi davrandı, basbasayken sanki daha ilgili gibiydi. Instagramdan fotograflarimi sık beğendi son zamanda hatta birine alev attı. Benden etkilendi mi yoksa arkadaşça mi sizce? Bir de çok yardımsever ve kibar biri o yüzden ayırt edemiyorum. Ben ondan hoşlandım ama belli etmeye çekiniyorum ve bugün aramızdaki bir arkadaştan da kıskandım onu. Sizce o bana ne gözle bakıyor ve ben napmaliyim?
Arkadaşça mi yoksa hoşlanıyor mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hoşlanma belirtisi var hiç bir arkadaşım yorumuma alev atmadı ama çoğu insan farklı
Evet, öyle. Zaten sadece 1 kez alev attı fotoğrafıma. Arkadaşlığa çok önem veren birisi de olabilir. Durum karışık.
zamana bırak anlarsın
Bırakırım da bir arkadas daha ondan hoşlanıyorum olabilir. Ve onla aynı kurstalar şu an sınıf olarak bir ödev hazirlayacaklar. O yüzden çocuğu o kıza kaptırmaktan korkuyorum.
Giderse yapacak bir şey yok
Öyle tabii ki de benden haberi olmadığı için giderse üzülürüm. O yüzden acilsam mi diye düşünüyorum.
Açıl ne kaybedersin ki
Mantıken her şey çok yeni daha sadece bir kez başbaşa buluştuk. Daha çok vakit geçirip tanımak gerek. Açılırsam arkadaşlığımız biter mi diye düşünüyorum. Nisanda beraber aynı kursa yazılma ihtimalimiz var, bir arkadas grubumuz var. Yüz yüze bakacağız hep. Beni reddederse utanırım.
Ona kaptırırsan da üzüleceksin
Üzülmek mi utanmak mı?
Yani zor bir seçim. Kaptirirsam daha çok üzülürüm sanırım. Ama reddedilirsem de beraber arkadaşlardan grubu olarak gittiğimiz yemeğe falan gidemem o yüzden de üzülürüm. Ya da ikimiz de gidip küs gibi oluruz. İki durum da üzücü.
O zaman bekle ve olacakları gör
Bunu zaman belli edr r
Hayatıni anlatmışsın
Doğru yorumlayabilmek adına detay vermem gerekiyordu.
Okudum tamamen bu bilgili tavrını görünce. Cevabıma gelince senden hoşlanıyorsa elbet açılacak sabret..
Çok teşekkür ederim. Umarım sabredebilirim. Çünkü arkadaşlardan biri daha ondan hoşlanıyor gibi hissediyorum ve kıskandım. O kız onu tavlarsa diye korkuyorum, onla aynı kurstalar şu an.
Çocuk seni seviyor istiyorsa inan bir şey olmaz
Hoşlanıyor
Sen hoşlanıyormusun
Evet ben onla vakit geçirince ve 1 aydır mesajla falan da muhabbet edince ondan etkilendim.
Ama o hoşlanıyor mu bunu çözemedim
Sen yürü adama o zaman
Tamam da ya beni sadece arkadas olarak görüyorsa? Ve o benden 3 yaş küçükmüş bugün öğrendim sohbet ederken arkadaş grubunda. O da öğrendi.
Gözünde basit bir kız da olmak istemiyorum. O bana karşı boş mu sadece arkadaşlık için mi böyle davrandı onu anlamaya calisiyorum
Ne olacak sen 3 yas küçüksen normal
O benden 3 yaş küçük yazdım. Neyse siz yazdıklarımı tam okumadınız sanırım ben derimi anlatamadım ya da
biraz sırnaş tepkisine bak
Ona göre yol al
ya da acık acık konuş
Peki acik açık söylersem ve o arkadaşça görüyorsa yine de bir şansım olabilir mi bana o gözle bakma ihtimali olabilir mi zamanla yoksa hepten uzaklaşır mi?
Merak etme bakar bence
Benden etkilenmiyor olsa bile sırf hislerimi bildiği için bana ilgi duyma ihtimali var mı yani?
Nasıl durum