Arkadaşça mi yoksa hoşlanıyor mu?

Gezginbirkiz
Ben bir kursta tanıyıp arkadas olduğum biriyle basbasa buluştum. Yani önceden kursta arkadaş olup biraz sınıf arkadaşı muhabbeti vardı sadece ve 1 ay sonra kendisi kursa ara verince biz samimi olamadık. Gecen ay ben kurs hocasına sürpriz doğum günü yaptım diye oradan beraber sürpriz yapalıma geldi olay ve sonra onu yapamayinca biz bulusalima döndü. En son ben ona yakın bir yerde belgesel izlemeye gidecektim, ona da söyledim gelecekti ama sonra konu ona hitap etmiyor diye ben konsere gitmeyi teklif ettim. Tanımadığı biri olmasına rağmen benle konsere geldi ve güzel geçti hatta sanatçıyla fotoğraf çekilirken o beni çekti sonra ben onu cekecekken üçümüz çekilelim dedi. Daha sonra yine konsere gideriz falan dedik o konu beklemede. Bugün de yine bir kurs dersine gittik sonrasında kalabalık arkadaş grubu olarak yemege gittik. Orada bana normal arkadaş gibi davrandı, basbasayken sanki daha ilgili gibiydi. Instagramdan fotograflarimi sık beğendi son zamanda hatta birine alev attı. Benden etkilendi mi yoksa arkadaşça mi sizce? Bir de çok yardımsever ve kibar biri o yüzden ayırt edemiyorum. Ben ondan hoşlandım ama belli etmeye çekiniyorum ve bugün aramızdaki bir arkadaştan da kıskandım onu. Sizce o bana ne gözle bakıyor ve ben napmaliyim?
Arkadaşça mi yoksa hoşlanıyor mu?
6 Cevap