Hoşlandığım biri vardı 8 9 ay önce itiraf etmiştim reddetmişti ben devam ettim sever diye Sevgili yaptı ayrıldı bile ben de bunları yediremedim çok sinirlendim ilgiyi kestim bi anda. Onun kankasıyla falan yakın oldum gülüp eğleniyoruz falan o da bakıp duruyor ama sanırım ben bunu yaparken kankasindan mi hoşlanmaya başladım ne. Gelip konuşması zıddıma gitmesi şakalaşması bakması gülmesi hoşuma gitmeye başladı. Sınav zamanlarında not falan istiyordu baya anlamadığı yerleri anlatıyordum ama birbirimize knk diyoruz. Napcam ben ya.. hoşlanıyor mu yoksa arkadaşça mı sizce
Hoşlanıyor
Hoşlanmıyor , arkadaşça
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
hangisini soruyorsun anlamadım ilk hoşlandığını mı kankasını mı
İlki gitti bitti. Kanka dediğimi diyorum 😕
aşko hoşlanma normal yani arkadaşından kankasından kuzeninden cartından curtundan hoşlanmak normal sonrasında. insan kendisine gülen pozitif enerji veren onunla vakit geçiren insandan hoşlanır genelde. bi ölç biç tart bak bakalım erkeklere güven olmaz. bir ego savaşına da yenik gitme bak senden hoşlanan kadını çaldım gibisinden kankasıysa senle olan durumu biliyordur illa ki. bir gün sohbet muhabbet et sohbet iyice koyulaşınca ya bir dönemler zor günler geçirdim duygusal boşluktaydım neler neler oldu de. erkek ya merak edecek neler oldu diye. ya evle falan çok tartıştım hatta belki biliyorsundur senin kankandan bile hoşlandığımı sandım de. aslında hiç benim tipim de değil niye öyle düşündüm bilmiyorum gibisinden abart işte biraz bak bakalım sana davranışlarında değişiklik olacak mı. eğer değişiklik olmazsa senden hoşlanmıyor demektir. ama değişiklik olursa bu bilgi onun hayatında bir şeyleri değiştirmiş demektir bu da senden hoşlanıyor demektir.
Eskiden onu sevdiğimi biliyordu ztn. Çok üzgün duruyordum okulda , ağlamıştım bile. Gelip noldu bana anlatabilirsin özel değilse demişti ben de anlatmıştım benim sevgililik işleriyle ilgilenmediğimi sanmış.. gel zmn git zmn sevgilisi olduğunu öğrendim eski sevdiğimin ona sordum doğru mu diye baya üzüldüm. Mesajla yazıyorum tabi. Boyle şeyler için kendini üzme gerçekten değmez diye bir şeyler yazdı iste teselli etti sonra akıllandım. Pişman olsun diye buna yaklaşıp hoşlanmaya başladım. Ama aramız gayet iyi arkadaşça diyorum ama bilmiyorum
Benim eski sevgilimlede önceden arkadaştık sonra beni sevdiğini söyledi genelde erkekler belli ediyor hoşlandıklarını eğer seninde gözüne çarpan hareketi varsa büyük ihtimal hoşlanıyordur
Bilmiyorum ki yani bakışı falan böyle garip çok güzel bakıyor. Geçen arkadaşından yer ayırmasını ben ve arkadaşıma otobüste gittiğimde o tutmuştu hatta oturmuştu ay teşekkür ederim dedim sana tuttuğumu nerden çıkardın ki deyip güldü. Uğraşıyor böyle sinir etmeye çalışıyor. Her notunu benden istiyor şakalaşıyor falan ama tek sorun knk diyor olması, bende diyordum ama bıraktım.
Bizde böyleydik arada birbirimizle uğraşırdır bazende ciddi konuşurduk (mesela “ben eskiden şöyleydim” gibi gibi) sizde öyle misiniz
Sende ondan hoşlanıyorsan knk demeyi bırakmakta iyi yapmışsın
Ama bana knk demezdi mesajlaşırken knk derdik
Hmm bilemiyorum 🤔 ciddiyet yok sanırım ya da hatırlamıyorum 😂😂. ... Hocam falan diyor artik aslında knk yavaş yavaş kesildi gibi ama yine var
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!