Hiç arkadaşım yok yalnızım ağlamak istiyorum?

Arkadaşlarım gerçek arkadaş değilmiş. Hiç yakın arkadaşım yok. Hiçbiri arayıp napıyosun gel görüşelim demiyor. Dertleşebileceğim kimse yok. Sevgilimle ayrıldım kimse aramızı yapmaya çalışmadı. Bi arkadaşım benim sayemde sevgilisiyle barışıp evlendi. Ama kimse benim için çabalamıyor. Kimse gidip eski sevgilimle konuşmuyor bak bu kız çok iyi dürüst sessiz sakin kız böylesini bulamazsın demiyor. Bi tane ortak arkadaşımız var (erkek) o çabaladı sadece ama yapamadı. Oda eski sevgilimin yakın arkadaşı olduğu için onun tarafında. Kimle dertleşmeye kalksam of yeter artık bırak şunu diyorlar. O seni sevmiyor istemiyor diyorlar. Çocukluk arkadaşımda sırf eski sevgilimle arkadaşlığı bitmesin diye benimle bitirmeyi tercih etti sorsan ben suçluyum onları kıskandığım için. Yani herkes beni ikinci tercihi olarak görüyor yalnız kaldıklarında aranacak biri olarak görüyorlar. 10 senelik arkadaşımla aramızda 15 dk’lık mesafe var heryere gidiyor bi bize gelemiyor. Çok yalnızım. Arkadaşım dediğim kişiler beni takmayıp eski sevgilimle arkadaş oluyorlar ben bu durumdan bıktım. Çok kıskancım ve sürekli üzülen ağlayan ben oluyorum. Ne yapmam gerekiyor. Eski sevgilimi hala çok seviyorum barışmak istiyorum ama barışmıyor bi derdi var kimseye anlatmıyor. O derdi yüzünden benden ayrıldı. Bişeyler çok kendine yük edindi. Param yok babam arkamda durmuyor yalnızım baba tarafım sorunlu ben nasıl evlenicem o kızıda mutsuz etmek istemiyorum bunlar olacak işide bozarlar demiş annesine. Off çok canım yanıyor kalbim acıyor. Ailemde hiçbir yere salmıyor gezmeye götürmüyorlar. Ne aileden yana ne arkadaşlıktan yana ne aşktan yana yüzüm gülmüyor. Ben ne zaman mutlu olacağım?
Hiç arkadaşım yok yalnızım ağlamak istiyorum?