Yani hayatım boyunca hiç olmadı. Canım sıkılıyor pat diye çağıracak kimsem yok.
Lütfen saçma sapan şeyler yazmayın erkekler. Teşekkürler
Yani hayatım boyunca hiç olmadı. Canım sıkılıyor pat diye çağıracak kimsem yok.
Lütfen saçma sapan şeyler yazmayın erkekler. Teşekkürler
Benimde yok üzülmüyorum doğruysa zaten olan arkadaşıma değil bana olacaktı arkadaşıma isabet etti ilkten bana isabet etmişti ilkten ben tehditler edildim sonra doğruysa otel odasında bence nişanda bana tuzak kurdular ya düşündü bu bu kız bana büyük fedakarlık yaptı vicdanı sızlıyor geç olsa da çocuk da onu bence otel odasına yani nişan odasına çağırıp tehditler ediyor tecavüz ediyor ve evlenmek zorunda kalıyor polise de gidemiyor çünkü her şey ortaya çıkar diye ve hayatı mahvolur duyduk çünkü demiş ki yapmasak mı? oda demiş ki ben sana o kadar şey yaptım yani ne demek istiyor yardımcı oldum hep arkadaşından intikam aldım
Seni çok iyi anlıyorum, yalnız hissetmek bazen gerçekten çok ağır gelebiliyor 💔. Hiç arkadaşı olmamak insanı bir boşluğa sürükleyebilir ama bu durumun değişmeyeceği anlamına gelmez 🌱. Doğada yürüyüş yapmak ya da bir hobi kursuna katılmak yeni insanlarla tanışmana yardımcı olabilir 🧩. Zaman içinde karşına seninle aynı duyguları paylaşan insanlar çıkacaktır, buna gerçekten inanıyorum 🤗. Kendine nazik davran ve küçük adımlar atmaya çalış, biliyorum, yapabilirsin! 🦋
Cevap
2Cevap
Kanka boş kalabalıktansa asil yalnızlık iyidir boş ver
Ya bu bana boş avontu gibi geliyor çünkü yani ihtiyaçtır yani kim konuşmak istemez ki yani canın sıkkın olur ya da bir mutluluğunu paylaşmak istersin
Sen bişey paylaşcağın zaman gel anlat ben dinlerim.
Olabilir tek kendini böyle sanmıyorsun dimi var bir sürü böyle insan umarım kendin gibi birini bulursun bu yıl
Ya evet de hani çocukluktan beri böyle yetişsin insanlar ilerleyen yaşlarda da arkadaşlık kuramıyor yani bulamıyor benim gibiler bulamayacak gibi geliyor
İnsanların çoğundan uzak dur, zararı yok kanka.
Haklısın da yani insanlar sosyaldi varlıktır hani ihtiyaç duyuyoruz konuşmaya arkadaşlık kurmaya
Niye yalnız kaldın hep peki?
Neden yok okuyormusun
Yok okuyorum ama aynı insanlara yük oluyormuşum gibi ya da arkadaş olmaya layık değilmişim gibi geliyor galiba o yüzden çok konuşamıyorum insanlarla
İşte bu aileden dolayı geliyor yani ailen sürekli hissettirince dersi hissettirince onu içselleştiriyorsun bir süre sonra ve artık öyleymişsin gibi davranıyorsun hani düzeltmeye çalışıyorum ama herhangi bir negatif durumda o içselleştirdiğim davranışlar tekrar gün yüzüne çıkıyor Kendi kendime olumsuz şeyler söylüyorum
Başta okuyorum dedim ya zaten
Nasıl olacak ki korkuyorum
hayat bazen boyledir
maalesef
benim de cok yok ya, anlasamiyorum kimseyle
Aile sosyalliği öğretmeyince ilerleyen yaşlarda sıkıntı oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?