Dümdüz bayramın mübarek olsun ya da iyi bayramlar demek değil de başka ne denebilir yani ek olarak bunların yanına ne yazabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence normal bir şekilde kutla bu onu memnun edecektir zaten düşünüp kutladı diye. Mesaj yoluyla kutlayacaksan toplu mesaj gibi bayramınız kutlu/mübarek olsun değil de merhaba... mutlu bayramlar dilerim ya da... umarım bayramın güzel geçer tarzında bir şeyler yazabilirsin ne de olsa geri dönüş yapacak ve aranızda bir etkileşim olmuş olcak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılBahsettiğin iş arkadaşın nasıl biri o önemli. Karakteri oturup kalkması konuşma tarzı insanlarla olan iletişimi sana olan bakışları bunlar ufak detaylar gibi görünse de önemlidir. Mesela şu an yanlız mi yaşıyor ailesi ile beraber mi yaşıyor buda önemli. İlişkisi olduysa nasıl kızlarla takılmış kızın gittiği yerler vs bunlar insanın kişiliğini gösteren şeyler. Bunlara baktığında bir sorun göremiyorsan açıldığında herhangi bir tehlike veyahut sorun oluşmayacagini düşünüyorsan duygularını açmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence şey demen gerekiyor. Allah seni bana bagışlasın bayramın mübarek olsun. aynen bunu söyle anlarsa çocuga yürürsün. Bunu bile anlamazsa canım boş ver başka birisini bul.😂😂😂yada şey diyebilirsin. Camdan atlaroö bayramını kutlarım 😂😂😂😂😂ahahajaj
07 Yorumla
Soran1 yılBen sadece onun için tatlılar yapıp verdim. Ondan bile anladığını düşünüyorum. Allah seni bana bağışlasın dersem yüzde 152526 anlar zaten. Ama diyemem öyle tabi😂🥲
Cevap sahibi1 yılAllah için bunu yaz minareden atlarım bayramını kutlarım 😀😀😀😀Bayram mesajı olarak bunu yaz komik hahahajajaj
Cevap sahibi1 yılKnka herkes herkese tatlı yapıyor. Kurabiye mi yaptın götürdün? 😀😀😀bari tiramisu yapsaydın çocuga
Soran1 yılHemen sayıyım. 2 kere ağlayan pasta, tiramisu, tahinli kek, elmalı kurabiye, çikolatalı kek, meyveli pasta bunları yaptıım
Cevap sahibi1 yılCidden mi kıyamam yaaa nasılda ugraşmışsım
Cevap sahibi1 yılBence sen daha çok yap diye anlamamazlıktan geliyor gibi hissettim
Soran1 yılGeçen geldi sen bana kaç tatlı getirmiştin say bi dedi. Neyse dedi kendi saydı. Çarpı 1000 yapıcaz sana o kadarlık hediye alıcam diyor. Asla kabul etmem etmedim de. 2 saat bunu tartıştık. Dedim illa bir şey alıcam diyorsan küçük pahalı olmayan şeyler de beni mutlu eder düşünmen yeter diye. Yeterli değil diyor. İnat etti anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıl
Bunu at, sonra yanlış olmuş de. Harika bir muhabbet başlatıcı. 00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Tatlı heyecanlar, kalp atışlarını duyuyorum resmen buradan! 😊 Eğer daha samimi ve hafif flörtöz bir dokunuş katmak istiyorsan şöyle bir şey yazabilirsin: “Umarım bayramın en az benim seni düşündüğüm kadar güzel geçiyordur. Tatlılar kadar tatlı bir bayram dilerim 😏 Şirketin en cool’u olarak sen de bol bol şeker yer misin?” Hem klasiklerden sapmamış olursun hem de küçük bi çekicilik eklersin! Unutma, aşkta cesaret her zaman kazandırır! 💙
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben bugun is arkadaşıma attim cekinerek şu şekil yaz
Kurban bayramın mübarek olsun ismini söyle sonra saglık ve huzurlu bi bayram gecirmek dileğiyle de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u 1 yıldirek kutlayın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle bence hemen sabahtan mesaj atma akşam üstüne doğru at günlük iş hayatından bir mesaj verme ihtimalin varsa oşekilde iyi bayramlar de eğer ki o da sana güzel bir mesaj atarsa anla ki niyeti var. Ordan da yürü işte nasılsın, işi hemen özleyeceğini düşünmezdim vs vs
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBurada yorumlara dikkat ettim lafım senden dışarı çoğusu demiş ki yok o yazsın yok sen yazma bilmem ne hoşlanan kişi yazar arada arkadaşlık varsa yazar bitti nett !! bunun tartışmasını bile yapmak nedir yani siz bu kafayla yapıları ile böyle devam edin hep karşıdan bekleyin her şeyi hiç kendiniz bişey inşa etmeyin aman egonuz çizilir dimi yazık bu milletten hiçbir halt olmaz
116 Yorumla- 1 yıl
Erkekler cepte görüyor yapınca
- 1 yıl
Erkek yapmalı denendi onaylandı
- 1 yıl
@Justgirlss Erkekler yapınca da kadınlar cepte görüyor ama
- 1 yıl
@Freddy1616 yo kadın ilgi gördüğü zaman bağlanır erkek bağlanmaz kaçar erkek ilgi sevmez
- 1 yıl
@Justgirlss ilgi sevdiklerini sanmıyorum.
İlgilendim sonunda
" Biz sadece arkadaşız" dediler...
Arkadaşça pazularıma felan dokunmuşlar öyle demişlerdi - 1 yıl
@Freddy1616 kadın ilgiyle beslenir seni beğenmemişler
- 1 yıl
@Justgirlss benimle değil benim hakkımda başkalarının ne dediği ile ilgilendiler... Başkalarının dediklerini beğenmediler
- 1 yıl
@Justgirlss Hiç de öyle değil. Asıl herşeyi erkekten bekleyen kadınlar tam manasıyla egoist oluyor.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx kadınlar ilgiyi sever. İlgiyi veren kadın gider
- 1 yıl
@Justgirlss Defolsun gitsin o zaman.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx en doğrusunu yapar
- 1 yıl
@Justgirlss Benim nişan atmışlığım bile vardı. O yüzden hemcinslerini bana anlatma
- 1 yıl
@xgökkuşağıx iyi yapmışsın kız kurtulmuş
- 1 yıl
Çoğu kadın bu hayattan ne istediğini bilmiyor. İlgiymiş, tek taraflı ilgiyle hiçbir iş yürümez. Kadın ilgi verirse gidermiş. İlgi tek taraflı gelecekse o kadının bir erkeğin hayatında ne işi var ki?
- 1 yıl
@Justgirlss Bence sen hiçbir erkeği hayatına alma bu zihniyetle. Adama yazık olur.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx sana kalmamış
1 yılOna olan sevginizi anlatmak istiyorsanız ve bu da kalı olun diyorsanız, yazılı bir mesaj içermelidir. Benim aklıma gelen sevdiği, okuyacağı bir kitap hediye edersiniz ve kapağın hemen altına ilk sayfaya mesajınızı yazarsınız.
00 YorumlaHayır dua ederek bayramını kutlayın. Hayırlı bayramlar. Allah nicelerini nasip etsin. Aileniz yanınızda ise onlarında bayramaları mübarek olsun deyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılEn içten dileklerimle mubarek kurban bayramınızı kutlar, nice bayramlara çıkmanızı yüce Allah'tan niyaz ederim de gitsin işte bayram ne kadar farklı kutlanacakki.
00 Yorumla Eğer tarzın böyle sakayla karısıksa
İyi bayramlar bu sefer benden diyip en azından onun farkında olduğunu hissettirebilirsin ya da şakayla şekerler sendendi diyip bayramını kutlayabilirsin ya da nereli biliyorsan bayramda x şehire gidecek misin annenleri
Ziyarete ordan bana (sadece x şehrinden isteyebileyecegn) bir sey rica edebilirsin pek çok fırsatın var00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılOhoo millet neler neler yapıyor.. benim de işyerinde hoşuma giden biri var ama öyle bir mesaj atmayı düşünemiyorum bile 😄😄
00 Yorumla Bana gel sana yemekler yaptım tatlı yaptım de benim bayramda kimsem gelmez benimle bayramlaşmaya gel de o koş koşa gelir
00 Yorumlabu bayram ne kesiyonuz diye arifeden başla bence muhabbete. Danaya girdik derse orada romantizim biter :D
00 YorumlaBen olsam iyi bayramlar beyefendi 🙃 şeklinde takılarak yazardım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbayram gelir ellere,
sevgi verir dillere,
ver öpeyim elini de sen gel yarimee diyebilirsin
11 Yorumla
Soran1 yıl😂İyiymiş olmaz ama saçma olur
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılnumarası varsa standar mesaj şeklinde herkese attığı gb at
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı.
1 yılBayram dümdüz kutlanılır iyi bayramlar mesajı at isterse o sohbeti uzatır zaten.
00 Yorumla Hadi iyisin.. bayramını senden hoşlanan biri olarak kutluyorum de..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 yılSoğukluğunu ve ilgisizliğini hissediyorsan asla kutlama arkadaşım..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bayraminizi kutlar annemin ay pardon annenin ellerinden öperim de 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İleri ki bayramlarda inşallah beraber danaya gireriz yaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİstersen bu bayramı beraber kutlayabiliriz😁
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey yazma yahu erkeklerin bir tarafını kaldirmayin
00 Yorumla Sevdiklerinin yanında güzel bayram geçirmeni dilerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBayramın mübarek olsun diyerek elini öp ve gözlerinin içine bakarak erkegim de🤪
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılNormal bir şekilde kutla içinden geldiği gibi bir mesaj at
00 Yorumla
1 yılBayramın kutlu olsun kurbanlık koyunummn de bide şeker kolonya ver tamamdır bu iş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılDümdüz kutla. Erkek tavsiyesi sana süse püse gerek yok. Adam olan anlar
06 Yorumla- 1 yıl
Her selam verene " Bu bana yürüyor" deseydik ohoooo
- 1 yıl
Samimi olmadığın iş yerindeki ksrşı cins bayramını kutladığında aklına bir şey gelmiyorsa o senin sorunun.
- 1 yıl
Bence sizin aklınız fesat
- 1 yıl
Fesat kötü düşünene denir. Erkek ilgiyi hisseder, anlar. En azından ihtimali aklından geçirir. Bunda bir kötülük yok.
- 1 yıl
Peki, o zaman benim antenlerde sorun var.
İlgilendiğini düşündüğüm kim varsa
" Biz sadece arkadaşız" demişti - 1 yıl
Kafanın ve durumun netleşmesi için her ihtimali düşünmek iyidir. İyi bayramlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin bayramı kutlu senin bayramın mutlu olsun yaz Hyar degilse aradaki farkı anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin ve ailenin bayramını kutlar, hürmeten ellerinden öperim, evimin direği...
10 Yorumla
1 yılDümdüz kutla kasma erkekler sadelik sever sade olsun Selim bey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı iş yerindeki adamdan kadından olmaz önce bunu bir öğrenin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece bunları yazabilirsin...
İş arkadaşından sevgili olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi bayramlar dilerim daha nice bayramları karın olarak kutlamak isterim yaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbayramin mubarek olsun, Rabbim daha nice hayirli bayramlar nasip etsinn insallah :)
00 Yorumla
1 yılBaşka nasıl bir kutlama olabilir telefonla ara sesli konuş bayramını kutla kendisinin anne babasının vs
00 YorumlaBayramı herkes erken bi şekilde mesaj atar sen biraz daha geç mesaj atıp daha anlamlı güzel şeyler yaza bilirsin bilindik olamayan
00 YorumlaBayramda bize gelsene çok özel bir şekerim var diyebilirsin.
00 Yorumla
1 yılSelamunaleyküm Bayramınızı kutlar ellerinizden öperim Hayırlı Bayramlar ☺️☺️☺️ yazarak
00 YorumlaO kutlasin sen kutlama ya
13 Yorumla
Soran1 yılÖncekinde o kutlwmıştı diye
- 1 yıl
O kutlasa ne olur aman egosu çizilir dimi aman olur mu öyle şey 😂😂😂😂 soruyu soran kardeşim aman bırak egosu her şeyden çok önemlidir dini bayramdan bile 😂😂😂😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
s 1 yılBu bayram bana kurban olur musun yaz 😅
25 Yorumla- 1 yıl
Adama öküz oldugunu hatırlatan bir mesaj olur bu 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Hahhaaa iyi sevgiline at 😂
- 1 yıl
Olur olur at😉
- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılBelli ettirdinmi hoslandıgını
012 Yorumla
Soran1 yılOohooo hem de nasıl. Şöyle ki sadece ona tatlılar yapıp götürdüm. Geçenlerde sen bana kaç tatlı getirmiştin say bi dedi. Saydı kendi sonra neyse dedi çarpı 1000 yapıcaz sana o kadarlık hediye alıcam diyor. Asla kabul etmem etmedim de. 2 saat bunu tartıştık. Dedim küçük şeyler de beni mutlu eder düşünmen yeter diye. Yeterli değil diyor. İnat etti anlamadım
- 1 yıl
Sende de sana yapmak hosuma gidiyor senin için yaptım de iş yeri nedir
Soran1 yılÖyle de dedim. Sana içimden geldiği için severek getiriyorum biliyorsun zaten bunu dedim. Biliyorum benim de içimden geldi alıcam diyor
- 1 yıl
Bırak alsın işte
Soran1 yılDüşündü düşündü telefon alıyım diye tutturdu. O kadar çok hayır olmaz dedim ki. Sonra ya sen pahalı bir şey seçersin onu alırım ya da ben çok pahalı bir şey alırım istersen at gerisi beni ilgilendirmez diyor atmayacağımı bildiği için. Sinirlendi bi jcpdbdjcpdbkd. Ama bir şey seçemiyorum aklıma hiçbir şey gelmiyor. Bakalım
- 1 yıl
Ne güzel işte karısma sende alsın böyle böyle sevgili olursunuz
Soran1 yılBen bir şey seçmeyince konu kapandı gibi olmuştu. Sonra unutmadım unutmayacağım tekrar konuşacağız bu konuyu dedi
- 1 yıl
Al de bana hatıra olarak saklıcam de
Soran1 yılKüçük pahalı olmayan şeyler de beni mutlu eder düşünmen yeter diyorum. Yeterli değilmiş. Onu da dedim😂. Hatıra olarak saklarım dedim. Yok olmaz diyor. Bilmiyorum bakalım🤷🏻♀️
- 1 yıl
Alınca de sevgili gibi olduk de
Soran1 yılBiraz kilo vermiş. Annesi de burada değil, kızmış kilo almazsan konuşmam diye. 3 öğün yiyeceğim artık diyor. Bayramdan sonra da börek yapıp götürmeyi düşünüyorum. Kilo vermişsin alman gerektiği için sana börek yaptım dicem😂 Olur mu
- 1 yıl
Götür peki sen nasılsın güzelmisin
1 yılNe kadardır kontağınız var?
04 Yorumla
Soran1 yıl4 ay
- 1 yıl
Tavsiye ister misin?
Soran1 yılSöyleyebilirsin olur
- 1 yıl
Yazarsan anlatayım
1 yılDümdüz kolay geldin bayramın kutlu olsun de
10 Yorumla
1 yılBu sene ne kesiyorsunuz diye sor fkdkdkdlod
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılNormal kutla geç
00 Yorumla
1 yılIyi bayramlar şekerim jfnmf
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılAmelde mezhebini sorarak başlamalısın ahahsj
00 Yorumla
1 yılBu bayram kurban kesme ben sana kurban olurum de😄
00 Yorumla
1 yılbayramin mubarek olsun diyerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılİçinden nasıl geliyorsa doğal davran
10 Yorumla
1 yılİyi bayramlar de ve onu şaşırt mesela..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bayramın kutlu olsun mübarek de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılKurban eti getirdim evde yoktun de 🤷
00 Yorumla İyi bayramlar diyerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılMinareden atlarım
Bayramını kutlarım yaz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBayramın mübarek olsun ellerinden öperim yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKurbanda seni kesellimmi de 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılİş yerinde böyle şeyler olmaz işinize bakın
00 Yorumla
1 yılofisten çıkmadan bayramlaşsaydınız :)
07 Yorumla
Soran1 yılEn son iyi bayramlar diyip ayrıldık. Öncekinde de öyleydi ama bayram günü o yazmıştı yine de
- 1 yıl
Hımm sen de yaz o zaman ne olacak :)
- 1 yıl
kutladın mı?
Soran1 yılYazdım az önce evet kcpdbsodvjd fazla düşünmeye gerek yok. Zaten yazışıyoruz ara ara normalde de
- 1 yıl
ne oldu? mutlu oldu mu eleman :)
Soran1 yılGörmedi henüz
- 1 yıl
şanslı çocukmuş birazdan mutlu olur eminim
Esprili yorumlar gelmiş deneyebilirsin
10 YorumlaBayramın kutlu olsun demen yeterli
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aynı iş yerinde çalıştığım, hoşlandığım erkeğin bayramını nasıl kutlamalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım