Aynı yerde çalıştığım birliktelik yaşadığım bu evli adamı nasıl unuturum?

2 yıldır evli biriyle ilişkimiz var.. aramaz fazla kopamadik. Ayni yerde çalışıyoruz. Birlikte de oluyoruz. Ben boşanmış bir kadınım. Onu boşanmış sandim başta ama evliymis. Bunu saklamadi ama benim ona duygum vardı sonradan vazgeçemedim. o bosansa bile evlilik olmaz. Yaş farkı da çok. Aslinda maddi olarak da beklentim yok sadece yanımda olsun vakit geçirelim istedim. Bana seni seviyorum arzuluyorum diyor. Aslinda çok ciddi soğuk bir adam. Ama bana karşı koymadığını soledi. Cogu kez vazgeçmeye çalıştık ama olmadi. Gittgij yere kadar dedik. Bu iş ne olacak kopamıyoruz. Başta vazgeçmeyi çok istedi fakat sanırım maalesef ben onu baştan çıkardım. Simdi kendi atlıyor üstüme.. Seviyorum diyor ilişkiden sonra ne yapacağım ben.. bi yanım vazgec ondan diyor. Bir yanım bırakamıyor..

Başta o bana dedi kendime yakistrmiyorum bitsin diye brn bırakmadım. Sonra bitiriyorum ama sen izin vermiyorsun dedi. Şu an benimle deki gbi görüşmek istiyor:(( Başlarda o uzak durmaya çalıştı. Bana yakışmaz dedi. Ama smdi o üstüme atliyor.. benmi baştan çıkardım yani smdi bu adamı? Utangaç biriydi. Simdi seviyorum diyor bana haberin olsun şuraya gidiyorum diye hesap veriyor.. nasıl bitecek bu ilişki? Neden 1 yıldır beni birakmiyor. Bitirmek için ne yapabilirim. Şu an haberi yok onun. Ben uzak durma kararı aldım çünkü çok avı cekiyorum. Bir kez daha bitirmiştim ama beni görmeye geliyordu bakıyordu hep. Bu kez kararlıyım bitircem sizce beni bırakır mi

Güncellemeler
+1 yıl
Kararlıyım zaten sonu yok daha fazla oyalanma in anlamı yok. Ama bu kez bana daha çok bağlandı sanki aramasa sormasa bile mutlaka döner bana. Hesap verir gbi ben çıkıyorum haberin olsun derdi. Zor olcak ama kararlıyım. Ben evlilik yaşamak istiyorum bununla olmaz hem yasa farkı çok adam 53 yaşında.
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten çok ilgili de değil ben yapamıyorum. Bitsin istiyorum ne yapabilirim? Bu hafta bana gelecekti ben sordum müsait değilim yazdi 2 iş yapıyor çünkü. Ya beni ararsa yazarsa ben ne yapacağım. Ben bitsin istiyorum artik
Aynı yerde çalıştığım birliktelik yaşadığım bu evli adamı nasıl unuturum?