Bir süredir o da benden hoşlanıyor mu acaba diye dümdüz bakıyorum adama. Bugün iş yerindeki tüm arkadaşlarla bir yemeğe çıktık ve bana bayağı uzun baktı ben de ona uzun uzun baktım öyle bakışırken iş yerimden yaşı 40 küsür olan başka bir adamla göz göze geldim bi süre bana yargılayıcı bir bakış attı şimdi kendimi çok kötü hissediyorum sizce yanlış bir şey mi yaptım ya da bir kadın olarak kötü biri mi oldum? Yani berbat hissediyorum…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Kimin kimden hoşlandığı kimseyi ilgilendirmez. Fakat iş yerleri böyle konularda dedikodu yuvası. Sen hiçbir şey yapmasan bile bir şekilde adını çıkartmak isteyecek bir sürü insan vardır. O yüzden hareketlerine ve adımlarına azami bir şekilde dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Böyle konuları zamanı bırakmak ve iş yerinin dışında tutmak gerekir. Karşındaki insanında sana ilgilisi varsa zaten bir şekilde yanına gelip senin tanışmak isteyecektir. Acele etmenize hiç gerek yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, insanlar nasıl evlenip yuva kuracaklar o zaman yani bu tarz ortamlar vasıtasıyla insanlar sevgili olup evlenebiliyorlar. Dolayısıyla o kişiden hoşlanmanız veya bir ilişkiye başlamayı istemeniz gayet doğal ama bunu iş yerinden çıkınca yaşamanız lazım. Tek dikkat etmeniz gereken şey bu aslında. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kimse umurunda olmasın herkes kendine baksın. Her Tür pisliği yaparız sonrada başkalarına ahlak dersi veririz. Emin ol seni yargılayan hiç kimse masum değil. Kimseyi tınlama işini iyi yap kimsenin haddi değil seni yargılamak
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet de adam da benim saydığım bir adamdı. Hoşlandığım adamdan uzak mı dursam acaba
Soran+1 yılHaklısın ya umursamayacağım bundan sonra aşığım ben aşıııık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de çalıştığım yerde hoşlandığım birisi olmuştu. Bende de aynı durum vardı ya sanki insanlar kinayacak kötüleyecek gibi geliyordu ki kızın birisine öyle davranmışlardı. Adı çıktı diye bahsediyorlardı. Cidden insan çekiniyor yargilanacak diye ne var sanki
014 Yorumla- +1 yıl
Bunda bazı işyerleri yasak getiriyor, onun dışında gayet mümkün gereksiz toplum baskısı hissetmişsin.
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarımı ne kadar okudun bilmiyorum
- +1 yıl
oradan bakınca okuduğunu anlamayan birisi olarak gözüyorum muhtemelen :D
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap yazdıklarından yola çıkarak dedim çünkü kızın birisi hakkında adı çıktı diye bahsettiler iş yerinde diye yazdım ve sen mümkün gereksiz toplum baskısı hissetmissin yazmışsın yani adının çıkması gereksiz mi
- +1 yıl
yani adın çıkması bile bakışla bile olabilir çok rahatsız etmez açıkçası beni
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap bütün atölyede herkesin agzindaydi kız ki adı çıkan da sen değil karşı cins olurdu. Erkeğin adı çıksa benden kimse söz etmese beni de rahatsız etmezdi
- +1 yıl
anladım hassın bu konuda ama tavsiyem yanlış yapmıyorsan kimse umrumda olmasın..
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap tabii ülkede hiçbir zaman siz erkeklerin adı çıkmaz bu yüzden rahatsıniz
- +1 yıl
inan düşündüğün amaçla söylemedim, bu cinsellikte, iş hayatında, aile hayatında her zaman geçerli
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap neyse sen bunu hiçbir zaman anlamazsın
Soran+1 yılEvet nedense adam beni yargılar gibi baktı çok kötü hissediyorum ya kötü bi şey yaptım gibi sanki. Hoşlanıyorum 2 aydır bu adamdan sadece ne var ki bunda adam da bekar ben de bekarım
- +1 yıl
haklısın demek ki ön yargılı birisi, bence senin için hayırlısı olmuş kim bilir neler neler düşünüyor hakkında
Soran+1 yıl@siyahcorap hayırlısı olmuş derken?
- +1 yıl
ön yargılı adam ile ilerisinin şuanda olmadığı için dedim. bence bu tarz birisi ile paylaşımın olmasın.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
16Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 64,6b cevap paylaştı. İşyerinde olmaz öyle şeyler :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
+1 yılHoslandiginiz kişi evli mi bekar mi bu çok önemli bişey eğer bekar ise gayet normal bir şey ama evliyse sıkıntı çok büyük
212 Yorumla
Soran+1 yılBekar zaten işyerinde bir tek ikimiz bekarız
- +1 yıl
O zaman hiç bir sıkıntı yok normal yüzyüze konuşun derim
Soran+1 yılYa adam da benim sevdiğim bir amca yani saygı duyduğum birisi gerçekten. Böyle bakması çok kötü hissettirdi… sahiden arkamdan kötü düşünülsün istemiyorum sizce kötü bi şey mi yapıyorum unutmaya mı çalışsam uzak mı dursam hoşlandığım adamdan
- +1 yıl
Şahsen birinden hoslaniyorsam ve karşımdaki bekar ve onunda bana karşı ilgisi olduğunu farkediyorsam sonuna kadar giderim
Soran+1 yılşu an ama sadece bakıyor hiçbir adım atmıyo ben kendimi geri mi çeksem napsam ya bakmasam mı daha
- +1 yıl
İlk adımı siz atın derim gidin duygularınızı paylaşın ya evet diyecek ya da hayır
Soran+1 yılİş yeri olduğu için ben cesaret edemem ya hayır derse daha gelmek bile istemem iş yerine ben 😅
- +1 yıl
Ne alakası var hayır derse bile işten cikilirmi hiç
Soran+1 yılHayır ama özgüvenim yıkılır ya dhhdjdj o adım atsın istiyorum nasıl cesaret verebilirim ona
- +1 yıl
Onun adım atmasını beklersen belki oda senin gibi cesaret edemiyorsa bekleyip durursun
Soran+1 yılAma yumurta sperme koşmaz kiiii hem ben napayım mesaj mı atayım. Çok havalanır bence.
- +1 yıl
Öyle düşünme ya şart değil ki illa erkek adım atacak diye
- Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen işyeri ahlakına göre etik olmadığı için ters bakmış olabilir.
Ama sonuçta bu sizin hayatınız. Karışmak kimsenin haddi değil.
15 Yorumla
Soran+1 yılBence de yani ben bir kadın olarak berbat hissediyorum
- +1 yıl
Berbat hissedecek durum yok. Sende bekarsan oda bekarsa kimseye söz söylemek düşmez.
Soran+1 yılYani ama ben umursuyorum ya amca da benim saydığım sevdiğim bir amca. Bana öyle bakması üzdü. Sizce kötü bi şey mi yaptım ben unutmaya mı çalışsam uzak mı dursam hoşlandığım adamdan.
- +1 yıl
Unutmaya çalışmaya gerek yok. Bunu patronun karar versin. Sen değil. Sen olduğun gibi kal.
Ayrıca belki amca başka bişeyden uzak dur demek istiyordur. Bunu bilemeyiz.
Soran+1 yılPatronum böyle şeyleri umursayan biri değil ki zaten ben aramızda bi şeyler başladığında gizlemeyi düşünüyordum.
+1 yılYanlış normalde yasak ama evlenenler bile var. Sonra patronlar bizim sayemizde burada tanışıp evlendiler diye yeni çalışanlara gururla senden bahsediyor :dd
00 Yorumla
+1 yılBu biraz da çalıştığın iş yerine ve ortama bağlı bir durum. Büyük şirketlerde pek kimsenin umurunda olmuyor ama küçük yerlerde saçma sapan tepkiler oluşabiliyor.
00 YorumlaYa insanlar düşüncelerine geleneklerine göre yargılıyor ve tepki veriyorlar, o yüzden onu boş ver, belki onun da gönlü var sen de. 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam iyi birisi gibi geldi ama belki beni korumak için geri çekil bakışıdır bilmiyorum… yoksa çok iyi bir amca
+1 yılHayır neden yanlış olsun? Adam evli değilse bekarsa eğer bi sıkıntı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBekar da neden öyle baktı adam ya cidden kötü hissediyorum
- +1 yıl
Pislik olduğu için. Belki onun senin hakkında düşünceleri vardır. Bu tarz zihniyette insanlardan nefret ediyorum. Reelde ahlak abidesi böyle sanal ortamlarda karı kız videoları izliyorlardır. boş ver senin kötü hissedeceğin bir şey yok
hayır bence bunda yanlış bişi yok iş yerinin bunla ilgili tutumunu bilemem ama gayet doğal
01 Yorumla
Soran+1 yılYani zaten gizlerim eğer aramızda bi şey olursa ama neden öyle bakıypr ki ya amca
+1 yılBence bakiştıgin adam evli diye sana öyle baktı
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bekar bir adam
- Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiyeti ciddiyse gelir konuşur sen pas vermişsin zaten
016 Yorumla
Soran+1 yılYani ama benim kafaya taktığım yaşlı olan adam neden öyle baktı 😅
- +1 yıl
Öküz de trene bakıyor 🤣🤣🤣
Soran+1 yılÇok yargılar gibiydi amaa. Ben kötü amaçla bakmadm gerçektennn
- +1 yıl
Çocuğa yiyecek gibi bakarsan millette bakar 🤣🤣🤣
Soran+1 yılŞimdi hakkımda kötü mü düşünüyor sence yani
- +1 yıl
Nasıl bı yokluk içindeysen artık 🤣🤣🤣
Nasıl düşünürse düşünsün Kaale alma hiç
Soran+1 yılHayır yokluk içinde değilim cidden benden hoşlanan insanları umursamıyorum şu adamdan hoşlanmaya başladım başlayalı yoksa çok uğraşan var
- +1 yıl
Bu işler böyledir Senin beğendiğin seni beğenmez Senin beğenmediğin seni beğenir
Soran+1 yılEvet de sanki bu hoşlandığım adam da benden hoşlanıyor çok uzun uzun bakıyo
- +1 yıl
Pas ver git sıkıştır herifi ciddiyse konuşur eşek diil ya
Soran+1 yılYok ya derdim benim iş yerinde kötü bir insan olmamak
- +1 yıl
Ne diyecekler en fazla ors. pu derler derse desinler Sen merak etme o iş yerlerinde neler oluyor bi bilsen
Soran+1 yılArkamdan laf çıkarmasınlar ama ya :( ben hiç istemem
- +1 yıl
Dışarıda konuşursun kim bilecek
Soran+1 yılO adam anladı kesin bakıştığımızı
- +1 yıl
Anlasın aranıza onu mu alacaksınız 🤣🤣🤣
+1 yılAdam bekarsa sevgilisi yoksa istediğin gibi bak kime ne
10 Yorumlaİş yerinde ilişki uzak dur derim velev ki oldu gizleyin
00 Yorumla
+1 yılÇalışmaya mi gidiyorsunuz yoksa koca bulmaya mi anlamadım kardeşim ya. Bu yüzden erkekler karısını çalıştırmak istemiyor. Senin biraz ağır başlı olman lazım yani. Her beğendiğine uzun uzun bakarsan boyun fıtığı olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi beğenmiyorum ben bu adamdan 2 aydır hoşlanıyorum ve arkadaşım zaten. Davranışlarından da hoşlanıyorum düşünce tarzından da hoşlanıyorum üstelik adam bekar hayır yani bunu bu şekilde yargılarsanız kimse evlenemez sizin gibi kötü zihinli insanlar keşke hiç varolmasa
- +1 yıl
Kötü zihinli olduğumu işine gelmeyen bir yorumdan mi çıkardın. Güzel yorum yapınca da zihnim ve karakterim iyi oluyor o zaman. Doktora git bacım sen sjsjsj
Soran+1 yılHayır bence senin üslubun çok hoş değildi. Tabi ki uyarabilirsin hayır bu yaptığın yanlış işyerinde bence uzak dur birinden hoşlanma diyebilirsin. Sen ama karakterime laf söylüyorsun beni tanımadan.
Eğitim & Kariyer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kötü biri olmak bu kadar basit değil, kendine haksızlık ediyorsun bence. Seviyorsan bakarsın konuşursun bundan kime ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama iş yerimdeki insanlar benim arkamdan kötü düşünmesinler istiyorum o adam öyle bakınca berbat hissettim ya
Amca kıskanmıştır, fırsat bulsa çocukları sokağa atar gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum iyi bir amca aslında beni korumak için olabilir mi acaba? Hoşlandığım adam bekar ama.
Hayır asla neden kötü hissediyorsun ki gidip adamın boynuna atlamadn sadece bakmışsın oda bişe değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO da senden hoşlanıyorsa üçüncü şahıslara b*ok yemek düşer.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. yoo niye oyle olsun
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal
Vermek istersen direk belirt00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 31,3b cevap paylaştı. Sen dalgananbak düşünme başkası ne düşünür ne der
04 Yorumla
Soran+1 yılİş yerine yeni yakın geldim o yüzden kötü izlenimler bırakmak istemiyorum da arkamdan konuşulmasını da istemiyorum
Soran+1 yılKötü konuşmasınlar ama 🙁
+1 yılBaktın adam kaç yaşında
016 Yorumla
Soran+1 yıl29
- +1 yıl
Evli mi adam?
Soran+1 yılHayır bekar
- +1 yıl
Ozaman sorun yok onlara ne aq
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya belki de iş yerinde adım çıkacak felan diye büyük olarak ondan öyle baktı
Soran+1 yılboş ver cevap verme :D ben umursamadım
Soran+1 yılBen şu yaşlı amcayı çok taktım kafaya baya üzüldüm hatta öyle yargılar gibi bakınca bir kadın olarak kötü hissettim ya..
- +1 yıl
Sende ya konuş basinda ise girmeden ya da bittir işine devam et
Soran+1 yılÇalışıyorum zaten 3 aydır beni yeni yeni tanımaya başladılar direkt böyle erkeklere kur yapan flörtöz bi kadın gibi olmak istemiyorum sahiden masumca düşünüyordum :/
- +1 yıl
Sen ne isi yapiyorsun
Soran+1 yılBir firmada mühendisim ama kadın ve erkek sayıları eşit firmada ama tek bekar bakıştığım adamla ben varım gerisi evli
- +1 yıl
Reyis mesleğin var napican git hayatını yaşa hoslanti moslanti çöp valla
Soran+1 yılArtık ciddi bir ilişki istiyorum ben de evli olmak istiyorum ya 😃 ama işte yanlış mı anlaşıldım sence kötü mü biliyor o adam beni?
- +1 yıl
Ayıp ayıp öyle şey olmaz bakma bidaha xjdndn evlenmek istiyorsan xnxndn beni iç güvey olarak al dndndn şaka Maka bı yanada bilmiyorum belki adamın bı ilisiki vardır bilemezsin
Soran+1 yılTamam ali gel senle evlenelim
Soran+1 yılYeni açtım ben dm atamıyorum
+1 yılSenin yaş kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl27
- +1 yıl
İnsanları nıye umursuyorsun
Soran+1 yılAdam benim saygı gösterdiğim birisi ve hakkımda kötü düşünmesini istemiyorum
- +1 yıl
Umursama dünyayı
- Eğitim & Kariyer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlidir o
00 Yorumla
+1 yılEmin olmak için Bi kac sey sormam gerek
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yooo ver gitsin
00 YorumlaHerkese mavi boncuk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKral rahat ol relaxs
01 Yorumla
Soran+1 yılYani nedense adam öyle bakınca cidden kötü bi şey yapmışım gibi hissettim ya adım çıksın istemiyorum
+1 yılYok ya
040 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle baktı ki ama sence :(
- +1 yıl
Sen gülümse 🙂
Soran+1 yılAma adam yargılar gibi baktı bir kadın olarak adım çıksın istemiyorum. Masumca hoşlandığım birisi var ama arkamdan kötü konuşcaklarsa vazgeçerim napayım..
- +1 yıl
Hiç bişey olmaz çok çok inkar edersin
Soran+1 yılAma bariz bakıştığımı gördü ya 😅😅
- +1 yıl
Kendinden mi emin değilsin
Soran+1 yılHayır adam o kadar yargılayıcı baktı ki çok kötü bi şey yapıyorum gibi hissettim yani karşımdaki erkeğe flörtöz bakış atıyorum da sanki sapık bir kadın gibi hissettirdi ya çok masumdum ben halbuki…
- +1 yıl
Seni fark etmesini sağla
Soran+1 yılBeni o fark etti bence ama diğer adam fark etmeseydi keşkeee
- +1 yıl
Hayır güzelliğini fark ettir
Soran+1 yılAdam beni yargılayıcı baktı diye üzgünüm bennn sence kötü biri olarak görür mü beniii
- +1 yıl
Artık kurtul ön yargılı olmaktan
Soran+1 yılAma öyle bir baktı ki sanki flört ettiğim adama ben sapıkca bakmışım gibi baktı bu yaşlı amca
- +1 yıl
Gülümse lütfen 🙏
Soran+1 yılAbicim ne alaka ağlıyorum burada ya kötü hissediyorum bennn
- +1 yıl
Peki sustum
Soran+1 yılHayır yardım et :(
- +1 yıl
Dinlemiyorsun ki beni
Soran+1 yılBen flört ettiğim adamı umursamıyorum ama sen onla ilgili yardım ediyorsun ben yaşlı adam beni yanlış mı anladı oradayım
- +1 yıl
Yarın görecen mi yaşlı adamı
Soran+1 yılEvet her gün görcem
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki
Soran+1 yıl27
- +1 yıl
Genelde böyle kırılgan ve utangaç biri misib
Soran+1 yılYani utangaçım evet ama işyerinde kötü düşünülmek istemiyorum adım da çıkmasın insanlarla iyi anlaşayım istiyorum yani hakkımda flörtöz felan demesinler
- +1 yıl
Karşı taraf kaç yaşında
Soran+1 yıl29
- +1 yıl
Bende 1 levelim yazamam ki
Soran+1 yılBen mesaj atamıyorum. Kimse bilmiyor tabi ki kimseye demedim
- +1 yıl
Öncelikli olarak kalkıp elini yüzünü yıka ve Bi derin nefes al şimdi
Soran+1 yılTamammmm şimdi napiyimmm
- +1 yıl
Ağlaman durdu mu iyice
Soran+1 yılYok ya kullanmıyorum. Durdu ağlamam ama öküz oturdu kalbime uf fjfjfj
Soran+1 yılAma beni anlar mısınn
- +1 yıl
Denerim empati
Soran+1 yılÜzdünnnn
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılDeneme anlaaaa
- +1 yıl
Yakınsak kahve?
- +1 yıl
🤔🤔
+1 yılEvet
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Aynı iş yerinde çalıştığım adamdan hoşlanmam yanlış bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler