Aşk İlişkileri Aynı iş yerinde kizdan hoşlanan erkek? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aynı iş yerinde hoşlanan erkek hoşlandigini nasil belli eder Güncellemeler+1 yıl Sevdiğini nasıl anlarim Aynı iş yerinde kizdan hoşlanan erkek? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eline koluna dokunmak istiyormu cekingenmi sessizmi 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Muhabbetimiz yok ki yani samimi degiliz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tm isin sirri burda zaten simdi davranjslari nsil sana tak diye soyliyi m Yorumla Soran +1 yıl Sürekli bakış atıyo onun yanına gidince bi başka davraniyo heyecanlaniyo sanki görmezden gelir gibi Yanımda erkek gorunce daha da degisiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bunlar askin belirtiler adim gibi eminim Yorumla Soran +1 yıl Aşk mı hoslanmama nasıl adın gibi eminsin😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hwyecan. Baskasinin yaninda gorunce degisik tavirlar gormezden gelmeler hoslanma da boyle olma relax olur olursa olur olmazsa olmaz modunda olur ben burdan anladim ya sana fena abayi yakmjs ya da yakmak uzeredir guven sen bana😊😊😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Güvendim peki. zaten bana bakarken dalıp gidiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen seviuonmu peki Yorumla Soran +1 yıl Arada soguyorum bazen sevdiğimi düşünüyorum onun hareketlerinden emin değilim ve bazen sinir oluyorum beni umursamadigini gördüğümde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunlardan bisey olmaz yani sonucolarak seviyormusun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendine asik etmeye calis bi sekilde bnce Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olur ben genelLike goz göze gelmiyorum o bakınca gözlerimi kaciriyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyormusun hic asik etme formullerini Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiç bilmiyorum cidden Yorumla Soran +1 yıl Sen söyle de senden öğrenelim balalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vereyimde sen istiyormusun gercrkten kararlimisin once kararli olmassan elinde patlar Yorumla Soran +1 yıl Evt kararlıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim bnde asik olmustum bi aralar onun yeri hala dolmuyor ve anladimki ask bi kere oluyor kiymet bilmek gerek yani askina sahip cik 😑😑 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eline koluna dokunmak istiyormu cekingenmi sessizmi
Muhabbetimiz yok ki yani samimi degiliz
tm isin sirri burda zaten simdi davranjslari nsil sana tak diye soyliyi m
Sürekli bakış atıyo onun yanına gidince bi başka davraniyo heyecanlaniyo sanki görmezden gelir gibi
Yanımda erkek gorunce daha da degisiyo
Ya bunlar askin belirtiler adim gibi eminim
Aşk mı hoslanmama nasıl adın gibi eminsin😊
Hwyecan. Baskasinin yaninda gorunce degisik tavirlar gormezden gelmeler hoslanma da boyle olma relax olur olursa olur olmazsa olmaz modunda olur ben burdan anladim ya sana fena abayi yakmjs ya da yakmak uzeredir guven sen bana😊😊😊😊
Güvendim peki. zaten bana bakarken dalıp gidiyo
Sen seviuonmu peki
Arada soguyorum bazen sevdiğimi düşünüyorum onun hareketlerinden emin değilim ve bazen sinir oluyorum beni umursamadigini gördüğümde
Bunlardan bisey olmaz yani sonucolarak seviyormusun
Evet
Kendine asik etmeye calis bi sekilde bnce
Nasıl olur ben genelLike goz göze gelmiyorum o bakınca gözlerimi kaciriyorum
Bilmiyormusun hic asik etme formullerini
Hayır hiç bilmiyorum cidden
Sen söyle de senden öğrenelim balalım
Vereyimde sen istiyormusun gercrkten kararlimisin once kararli olmassan elinde patlar
Evt kararlıyım
Anladim bnde asik olmustum bi aralar onun yeri hala dolmuyor ve anladimki ask bi kere oluyor kiymet bilmek gerek yani askina sahip cik 😑😑
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!