arkadaşlar bir hafta önce iş arkadaşım dosya düzenlioduk birden beni öpmeye çalıştı bende itim bunu sevgilisi filan vardı sonra gittim ordan hala aynı işteyiz konuşmak istiyorum niye yaqtın diye behi görmezden geliyor hiçbişey olmamış gibi davranıo amacı nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Amacı mı? Herif tacizcinin önde gideni. Neler var yaaa...
9yıldır bu iş yerihde çalışıyorum yani arkadaşm tanıyorumda onu sevgilisi varken yapması ayrı itici ve konuşmuyordu
Niye durduk yere seni öpmeye çalıştı neden başkasını değil
Verecekmiş gibi yap ama verme
nasıl vermedim zaten iş yerinde bana bakmıo bile
Aklını al
nasıl yani
Aklini al
ya zaten vermedim ki yinemi aynısını yapim
Cilve yap aklı gider
ya niye cilci yapim adama
Aklı sende sen ona seksi gelmişsin oyuna devam etmen için diyorum
beni takmıyor şu an gram
Aklını alma yöntemlerini kullan aşkım
beni artık umursamıo ki
Umarim troldur.
cidiyim ve dna mesaj atım konuşabilirmiyiz diye takmadı beni
https://voca.ro/1ZuYZLD6AqMH
Yazik etmissin kendine knk
nasıl
Ses kaydettim linki dinle.
linke tıklayamam kusurabakmayın
Ses kaydettim ses. Lan abazala sapiklar kizlari nasil korkutmuslar. 😕
valla korkuom ciden açamam
Kiz profilim acik yoruma kalkipda penisimi atacak degilim ya alllah askina. Yapma boyle kendimi kotu hissettim
Disardan sapik gibi mi duruyom. ya
yü durmuon da artık güvenimz kalmadı kimseye yazsan olmazmı:)
Konun cidden agir bi konu sana yapilan zaten buyuk bi saygisizlik bundan bahsediyoken sesten. Senin kalkip benden sana saygisizlik beklemen uzucu.
ya tanımıyorum ki ama seni bilemem yaşadığom bunca şeyden sonrada bir erkeğe hemem ğüvenmemi bekleme🥺
Neden peki hala o karekterrsize yaziyorsun? Sana yaptigi davranissin aciklamasini ne soylim mi. Seni bu yollu kiz olarak gormus ya da basit biri olarak gormus ya da kasaar olarak gormus. bu yuzu nerden bulmus bu adam. Sen hoslaniyomuydun bundan fark mi etti bakislarini vs? Baksana adam bu hadsizligi yaptiktan sonrada surekli yazmissin konusmaya calismisin?
evet haklısın belki yazmam yanlıştı ama neden yaptığıhı filan o anki kafayla bilemedim beni umursamadı şu an görmezden geliyor tuhaf bi şekilde işi terketçem
Yaptigi yanlisti da sen hoslaniyomusun ki adamdan nasil buldu bu yuzu. Ve sevgilisi varken yapiyor bunu ne kadar igrenc bisey. Umarim sevmiyorsundur bu karekterrrsizi. Cunku bugun sevgilisine bunu yapan yarin sanada aynisini yapae.
hayır ben hiçbişey hisetmiodum ama nedense bana dokunduğundan beri bir haftadır rüyamda onla ilişki yaşıyorum önceden aklımda bile yoktu karaktersiz işte sevgilisiyle sürekli konuşuo bide seneye filanda evlencekler
Bence senin cok acil birini bulup konusman lazim. Sen bu karektersize tutulabilirsin. Cinsel boslugun en tehlikeli yanlari iste. Bi sere@fsizin temasina maruz kalinca ister istemez kafa ona gidip duruyo.
evet ciden çok haklı dedinz çünkü rüyamda görünce onu istiyorum gibi oluyor kusurabakmayın bunu demek istemezdim ama içimde ona karşı bi istek oluştu 7 8yıldır o işteyim asla öyle bişey hisetmiyordum bile işten ayrılmam belki onu görmesem olur
Gerçekten durumun sıkıntı ama. Yani adam cok karektersiz biri. Dusunsene ya senin sevgilin oldugunu sagda solda kendini istemeyeni bile opuyosa bu. Her goz. kirpan kariya gider. Cidden igrenc bisey. Cinsel durtulerine hakim olman zor olur çık o isten en iyisi. Yoksa bu isin arkası gelir.
teşekürler inş öyle yapcam ya aslında tanısanız pekte öyle birinede banzemiodu boşluktamıydı neydi bende anlamadım bile inş onu unutabilirim rüyada görmekten bıktım
Aboooo senin durum cidden vahim. Daha simdiden o karektersizi savunmaya gecmissin. Oyle biri degildi aslinda. Bosluktamiydi bla bla bla. Ne onemi var kizim. Senin sevgilin olucak. Ve kendisine hic pas vermeyen bi kizi onun istegi rizasi olmadan opucek taciz edicek. Ve ustelik hic olmicak birine uzun yillardir is arkadasina. Sende bu adama ya olsun bosluktadir deyip af edicekmiydin? Nasil adama hak verebiliyisun. Yarin birgun senin arkadaslarina da yapar kuzenlerinede yapar. Sonucta sevgilisi var adamin. Ne boslugu be kendine gel.
Bence sen iyi degilsin sana biraz dost fircasi ve deneyimi lazim dilersen konusalim. biraz?
evet ecet haklısın yok zaten onu heryerden engeledim çıkardım sevgilisi varken böyle bişey yapmicaktı çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten ben biraz yatmak istiyorum 😔😔
Tamam beni kaydet istersen sonra konisuruz. Seni bu durumdan uzaklaştır mak lazim
Uyudun sanirim iyi geceler tatlı uykular tatlı rüyalar
Gunaydin