Merhaba herkese iyi geceler. Canımı sıkan bir durum var. Kıskançlık mı dersiniz ne dersiniz bilemiyorum. Sevgilim sosyal medya hesabında (instagram) hep tanıdığı kişileri ekler. 1-2 hafta olmuştur bir kadın eklendi takip ettiklerine. Dikkatimi çekti aynı iş yerinde çalıştıklarını öğrendim kadının attığı hikayeden. Sevgilime sormadım hesap sormak gibi olmasın diye çünkü sosyal medyadan daha önce de tartıştık ben artık tartışmak istemiyorum.
Bu arada kadının bir kızı var. Ve bekâr. Yaşı kaç bilmiyorum fakat sevgilim 28 yaşında o da o yaş civarında gibi. Bana hiç bahsetmediği bir isim bu.
Eee ne var bunlarda diyeceksiniz belkide kadın bir fotoğraf atmış onu beğenmiş. Benim aramızın limoni olduğu dönemde attığım fotoğrafları hiç beğenmiyor. Çok sinir oldum. Hayır geçmişten arkadaşı olur bir şeyler paylaştığı eyvallah. Ama bana hiç bahsetmediği bir insan ve bu ne samimiyet açıkçası. Kim bilir iş yerinde nasıl bir samimiyette muhabbetleri var diye sormadan edemiyorum.
Sizce sevgilime bu konuyu açmalı mıyım? Rahatsızım bu durumdan açıkçası.
Bu arada kadının bir kızı var. Ve bekâr. Yaşı kaç bilmiyorum fakat sevgilim 28 yaşında o da o yaş civarında gibi. Bana hiç bahsetmediği bir isim bu.
Eee ne var bunlarda diyeceksiniz belkide kadın bir fotoğraf atmış onu beğenmiş. Benim aramızın limoni olduğu dönemde attığım fotoğrafları hiç beğenmiyor. Çok sinir oldum. Hayır geçmişten arkadaşı olur bir şeyler paylaştığı eyvallah. Ama bana hiç bahsetmediği bir insan ve bu ne samimiyet açıkçası. Kim bilir iş yerinde nasıl bir samimiyette muhabbetleri var diye sormadan edemiyorum.
Sizce sevgilime bu konuyu açmalı mıyım? Rahatsızım bu durumdan açıkçası.