Babam annemi aldatıyor sanırım:( Bu yaşta karışmak istemiyorum ama E-mail'inde bir kadın ve kızıyla bir yere gitmiş kendi resmi yok ama sadece onları çekmiş, Annem de şüpheleniyordu söylemeli miyim sizce? Yoksa ajanlık yapıp araştırmalı mıyım:( Daha öncede biriyle konuşmuştu fakat hiç açıklamadı anneme, inkar etmişti.
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir psikoloğa danış, akabinde avukata danış her ihtimali göz önünde tutmak adına vede yol gösterir ve delil anlamında yapman gerekenleri der..
İnşallah boşanma olmaz, olması gereken adımları attıktan sonrada şart olursa hukuki haklarınızı koruman lazım annenin ve senin adına.. eşler boşanma anından itibaren, ''genellemesiz''karşıdaki insana acımama ve maddi anlamda tazminat, ev eşyaları ve edinilen mallar anlamında birbirinin yakasına yapışırcasına gerekenleri yapabiliyor :( hakkı olanı ve dinen alması helal olanı alsınlar ama bu ölçüye ister kanun, ister 1 veya 2 taraftan uyan insanlar azınlıkmı çoğunlukmu tartışılır..
Haklarınızda hayırlısı olsun amin, vede her ihtimali değerlendirerek hareket et.
Psikolog bu vb. olaylardaki konuşma ve hareket tarzını belirtir.. avukatta her ihtimal boşanma vb. adına aşamaları ve delilleri belirtir ve oluru neyse baban ve annen adına gerekenleri ona göre yaparsınız.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılOlaya şöyle bakalım.
Annene söyledin. Ortalıkta kıyamet koptu. Evin içinde huzur kalmadı, belkide boşanacaklar, baban da çaresiz o kadınla yeni bir ev açacak.
Sanırım böyle bir tablo senin hiç hoşuna gitmezdi.
İkinci senaryo şöyle olsun. Sen olgun davrandın, Babanla bu konuyu konuştun ve onun hatalı da olsa bu sırrını saklı tutacağını söyledin.
Ancak; babana yaptığının yanlış olduğunu belirterek siz baba kız ilişkilerinizi daha da güçlendirdiniz.
Sence hangi senaryo bir aile için gerekli?
Seçim senin...05 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
Sizin sorunuza gelen cevapları okudum. Şaşırdım. Özellikle bayanlar bir bardak suda fırtına kopartıyorlar.
Aklın yolunu seçmek en iyisidir. Baba da çapkın demek ki :) - +1 yıl
Aman aman adı çıkmış 9 a inmezdi asla 8'e namussuza çıkardı herhalde adı, çapkınlık diye adlandırılmazdı kesin, bu ikilemeyi aklıma bile getirmiyorum, zaten annem diyor benden emin içi rahat, annem ASLA öyle bir kadın değil çünkü, babam işi gereği hep meşguldü, geç gelirdi, yine geç gelmeye başladı. ilk olan olayda oyun demişti zaten.
- +1 yıl
@kızhesabı Benim bakış açım aile huzuru ve ailenin devamı konusunda idi. Yok isterseniz yıkalım evliliği herkes yoluna gitsin. Aynısını kadın yapsa da benim görüşüm değişmez. Ancak ; toplumsal bir bakış açısı var. Erkek yapınca " çapkınlık " Kadın yaparsa " o*puluk " Ben bunu onaylamıyorum ama benim onaylamamam gerçeği ortadan kaldırmıyor..
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Cok iyi dusunmelisi.. Uc sene once bende video fotograf mesaj ne ararsan bulmustu. Telefonunda sustum kimseye bisey diyemedim, hic birinin yuzune bakmadim konusmadim, annemle utancimdan, babamla nefretimden.. Psikologlara gittim.. En son annem kendisi ogrendi, olaylar cikti babam inkar etti, bende dayanamadim anlattim gorduklerimi, bir sure ayri kaldilar ama simdi baristilar ben kotu oldum herkesin gozunde..
14 Yorumla- +1 yıl
üzüldüm :(
- +1 yıl
Simdi onlar daha iyiler en azindan, bende kendi halimde daha cok.. Babanla oturup konusmayi drne ama tartismadan, kirici olmadan.. Belki o sekilde bir cikar yol bulabilirsn.. Eger gercekten varsa oyle birsey annene kendisinin itiraf etmesi icin baski yap, annenin ondan duymasi daha dogru.. Dilerim hersey yoluna girer...
Bence soyle cunku o senin annen ne yasayacaksaniz birlikte yasayacaksiniz uzulseniz de sevinseniz de birlikte olmali ve bunlari yaparken her sey durust ve samimi olmali bilmeye hakki var bence sonra kendisi ogrenirse bu onun icin daha yipratici olur senden de suphe duyar ve eskisi kadar yakin olamazsiniz kolay kolay
109 Yorumla- +1 yıl
işin aslını tam öğren bence sonra söyle yuva yıkmak kolay kurmak cok zordur...
- +1 yıl
tamam sen de haklisin ama daha once de olmus bu o da onun babasi bunlari soyledigine ve dert ettiginegore hala babasini seviyor direkt gaza gelip annesine soylemez sadece boyle bir sey varsa annesinin bilmeye hakki var o da bilincli biri sonuc olarak ne karar verecegi annesine kalmis
- +1 yıl
Bence sylemelisin. Ve annene sonuna kadar destek olmalısın
- +1 yıl
Bir psikologa, @mikalex hanım giderek durumu iza eder.. önceki olay ve güncel yaşadığı durumu detaylarıyla anlatır.
Psikolog, ama bireysel, ama annesi içinde tavsiyelerde bulunur vede.. annesiyle, babasıyla, vede annesinin eşiyle üstü kapalı, dolaylı vb. konuşma tarzını belirtir ve uygulanıncada : benle paylaşın ve oluruna bakalım diyebilir..
Hatta gerekli görürse, annenizde gelsin der ve onla ayrı konuşur önceki olay adına destek misali konuşur ve tepkisine göre kızınızda birşey söylemek istiyor ikimize diye sanki anlatmadıklarınıda paylaşıyormuşcasına davranarak gereken desteği verebilir !!!
Avukatada gidilip, her ihtimal kanuni hak ve delil sayılabilecekler hakkında gerekenler öğrenilir.
Boşanma anında, eşler birbirine acımama ihtimalleri yüksek olabiliyor ! maddi, psikolojik, boşanma süresi vb. konularda işi yokuşa sürüp yılan misali sokacak fırsat kollayıp sokabiliyor :(.
Her ihtimal göz önüne alınarak, uzmanlarından yardımla : psikolog ve avukat olarak oluruna bakılmalı.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
40Cevap
+1 yılYa soylersen sen hatali filan cikmassin tamammi annene soyleki annene simdi soylemessen ileride ogrendiginde cok feci yikilir ve sen soylemedin ona diye cok uzulur. Bence sen annene soyle beraber bir plan kurun. Takip edin filan. Ama annene kesinlikle soylemelisin. Cunku bu cok ootu bisi alllah kimsenin basina vermesin. Ama simdi soylemessen annnee ilerde daha kotu seyler yasanabilir. kadin babandan hamile bile kalabilir. Beni yalnus anlama olir mu lutfen
15 Yorumla- +1 yıl
Bence annene dieek soyle bak sana tavsiyem olsun. Yoksa daha kotu seyler olabilir emin ol
- +1 yıl
Zaten oyle bisi yoksa elbet sonunda ortaya cikar
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ;) gorusume saygi duydugun icin cok tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneme böyle bişey yapılmasını asla istemem beni dünyaya getiren insan göz göre göre kandırılıyo.. Canım dikkatli hareket et ilk önce bu konuyu babamla konuş baba böyle olmaz annemi gözümün önünde aldatıyosun bu yaptığın doğru değil de senin bildiğini bilsin ondan sonra annenden özür dilemesini söyle gidip hatası söyleyip vazgeçsin bu isten eğer vazgecmicekse annenle baban boşansın
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen iyiki yakalamışsın çoğu erkek ya da kadın eşini aldatıyo onlara bu durum cok zevkli geliyo yanlış yapsalar da sakin olmaya çalış doğru olanı seç ve bu duruma ilk önce babanla konuşarak başla direkt annene söylersen annen kızar çıldırır bence, eğer ortada bir ilişki varsa bu ilişki nereye kadar gidicek? Bu kadın babanın peşini bırakır mı? Ya sonradan allah korusun allah yazdıysa bozsun ama baban ayrılmak isteyip o kadına giderse olcak diye demiyorum olur mu olur o yüzden sakın görmezlikten gelme annenin hep yanında ol herşey bir karara bağlanır
+1 yılHislerim kuvvetlidir ve ben bu yaziyi okudugumda baban anneni aldatiyor olabilir seklinde gecti icimden bence annene soyleyin birlikte arastirin
12 Yorumla- +1 yıl
Önce kendim kabullenebilirsem ya önce babamla ya da önce annemle konuşucam, iyi seçenek var galiba, ya bir kanıt bulunca annemle konuşmak çünkü oda kanıt bulamadığı için tedirgindi, ya da önce babamla ama eğer onunla konuşursam anneme yalan söylemiş olucam ki bana bak gel önce bana söyle derdi her zaman
- +1 yıl
Bak canim annenden bisey saklama o seni n buyugun onun yardimlariyla aydinlanir bu olay 2 niz bir olabilirsiniz ve birlikte arastirabilirsiniz umarim iyi seyler olur
+1 yılÖncelikle Karar Senin Ama Ben Olsam Sölemezdim Ama Yinede Boş Kalıcak Değilim Telefonlarını Falan Kurcala Ama Annene Sölememeni Tavsiye Ederim Evinin Yıkılmasını İstemiyorsan Söğleme Ama Hep Hazırlıklı Ol
02 Yorumla- +1 yıl
İşte ilk şüphelendiğim zaman iş gereği önceki mail'inin şifresini biliyordum onu değiştirmiş ben ona açmıştım bir tane ona girip baktım resim gönderilmiş telefonundan bir kadına kendi yok resimlerde ama kadın ve kızı var üstelik telefon için birşey sormuştu bana kim için dedim söylememişti. Meğersem kadın için sanırım resimde kadınla kızı appstore da!!
Söyle bence annenin aldatiyorsa annenin bilmeye hakki var. Babama soylesen inkar edip sana fevri davranacaktır o anki panikle kesin.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Adamın işine taş koymasana.. Bırak biraz eğlensin zavallı..
02 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeseydi annen mutsuz olacaktı. Arada pilav yemeye ara verip kaçamaklar da yapmak lazım.. Ama tabii ki usulüyle ve aileyi ihmal etmeden. Bu işlere bu kadar meraklıysan anana sor bakalım babanın hakkını ne derece de verebiliyor? İşiniz gücünüz basma kalıp fikirlerle ortalıkta saçmalamak.
+1 yılAnnene uygun bir dille anlatmalısın. Sonuçta kalbi başkasında olan birinin, bedeni yanında olsa ne olur olmasa ne olur...
00 YorumlaSen araştır bir aldatıyorsa bile söyleme o babanın ayıbı al karşına konuş derdin ne annemde olmayan ne falan anlar heralde yuva dağılmasın
00 Yorumla
+1 yılİki Ucu Kakalı Değnek. Söylesen Ailenden Olacaksın (Ayrı Olacaklar Belki Suçlanacaksın), Söylemesen İçten içe Yiyip Bitireceksin Kendini. Annene Haksızlık Yapmakta Cabası. AĞIR YÜK...
02 Yorumla- +1 yıl
Seni Zorlayacaksa Bu Yükler (Daha SOnraki Psikolojik Durum da Değerlendirmelisin) Cok Daha Fazla Bu Taramayı Derinleştirmemelisin... Ayrıca Yaptığın Yapmadığın Herşeyin Bir Adım Sonrasını İyi Ölçüp Tart İyi Birşeyler Yaptığını Düşünürken Olay Bambaşka Boyutlara Ulaşabilir
gördugunun yarısına duydugunun hiçine inanmayacaksın araştır derim
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Araştır emin ol ona göre söyle. Varsa böyle bir şey annene de yazık..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bundan emin ol sonra babanla konuş. Her ne pahına olursa olsun bunu annene söyle.
00 Yorumla
+1 yılSoyleme baska nr den bulusmaya ikna ve yuzune tukur
00 Yorumla
+1 yılBiraz arastir soyle annenin bilmeye hakki var yoksa sense babanin sucunu gizlemis oluyorsun
01 YorumlaBen de benzer olay yasadim annem babami aldatti ama babam hala bilmiyor bu olayin ustunden 10 seneden fazla gecti ama
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Söyleme diyen hanzoları anlayamıyorum. Anneni enayi yerine koymasına izin verme..
10 Yorumla
+1 yılyapman gereken ilk şey önce emin ol.. sonra babanla konuş.. ya bitirsin ılıskısını ya da annene anlat..
00 YorumlaSoylersen araları bozulur ayrılırlar soylemezsen baban eğlenir biraz ama ayrilmazlar sen ajanliga devam et annene soleme. Babana söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabanla annen ayrılsa maddi sıkıntı yasamayacaksanız söyle gitsin yoksa söyleme bosver hayatın gerçeiği budur
00 Yorumla
+1 yılSöyle annem öğrenmişti benim babamın aldattığını geç olmadan söyle
10 YorumlaKısa süreli ilişkiler için , annenle babanın uzun ömrlü ilişkisini mahf etme derim ben
10 YorumlaAraştır eğer çıkartırsan vur yüzüne.
Kesinlikle acıma.00 Yorumla
+1 yılaraştır derim delil topla eğer dogruysa. . verin mahkemeye aldatiyorsa. .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. O kız kardeşin çıkmasın? İnşallah çıkmazda ya çıkarsa?
02 Yorumlababana blidigini ima et ve
harçlıgını düzenli ve otomatik olarak artırmasını söyle :))02 Yorumlabu yaşta karışmayayım mı?
karışmalısın
göz göre göre yapma bunu
ama ilk önce sağlam kanıtlar bulmalısın00 Yorumla
+1 yılSöyle, benim de başıma geldi bu durum. Söylemezsen pişman olursun
01 YorumlaBabana seni anneme soylememen icin bana ps3 psv pc iphone macbook alacaksin de alirsada soyle almazassada soyle :))
02 YorumlaÇek babanı köşeye konuş böyle böyle şöyle şöyle yok ben devam ederim diyorsa da söyle annene mahkemede annen babanın taktığı boynuzları kıçına iade eder
00 YorumlaErkektir yapar belki günlük birseydi bence aileyi yikma
04 Yorumla- +1 yıl
oldu canım :) Yok hayır 5-6 sene öncesinden bir konuşma görmüştüm babama söyledim inkar etti sonra üstü kapandı, o zaman bir mail açıp kadınla konuşmuştum başka biri adına, resimlerdeki kadın şimdi gördüğüme benziyor, annem anlattı hep şüphelenmiş ama biz varız kardeşimle diye ses çıkarmamış, sanki en ufak adımımda tüm hayatımız değişecekmiş gibi geliyor kısacası artık hiçbir erkeğe güvenemiyorum. Ona güvenemeyeceksem kime güvenebilirim ben..:((
- +1 yıl
şu an söylemedim annem de iyi davrananacğım öyle birşey varsa pişmanlık duyar söyler diye düşündü, herşey normal, çok güzel, mutluyuz ama artık mutlu anların tadını çıkaramıyorum, sustukça sineye çektikçe mutlu olduğumuz her an, aklıma geliyor bu, söylemezsem ömür boyu ben acı çekicem, yükü sırtlanmakta çok mantıklı geliyor, bana karşı tüm ailenin mutsuz olması.. kendimi seçerim herhalde mutsuz olmak için. Onların mutsuz olmasına dayanamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bastım ve söyledim daha kötü bir hal aldı. Babanla ayrı konuş.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaol.
+1 yılAjanlık yap Kanka. Suç ustu yaparsan daha zevkli olurr
00 Yorumla
+1 yılAnnene soylemelisin. Cok uzulsede en azindan babanla konusurlar baban hatasinin farkina varir
00 Yorumla
+1 yılSaklıyorsa kesindir.
Annenin bilmeye hakkı vatir bence söyle.00 Yorumla
+1 yılannene bakım yap kendini salıvermesin belki beğenmez olmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyleme sakın benimkide aldatıyor hiç huzurunuzu kaçırma ben öyle düşünüyorum ya da babanla kendin konuş
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsöylediğim gibi evin huzurunu kaçırırsın bence kendin konuş babanla mutlaka konuş hatta
anneninde herşeyi bilmesi gerek söylemen daha uygun olur
00 Yorumla
+1 yılbence söyleme bir araştır kesin emin olunca söyle
00 Yorumlababana ayıbını yüzüne vurmalısın. ayağını denk almasını gerektiğini kırıcı olmayan sözlerle ifade et
00 YorumlaSole gitsin ama babana tehtit et babani adam olcan de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor bir durum Allah yardımcın olsun bence anlatman en doğrusu annenin yanında durmalısın
00 YorumlaÖnce emin olup kanıt bulman gerekiyo
02 Yorumla
+1 yılSöyleme. Babanla konus.
10 YorumlaIyice gozlemle ondan sonra soyle kardesim.
01 Yorumla
+1 yılSöylemeden once babanla konus bence
12 Yorumla- +1 yıl
Eger dogruysa soylersin annene. Sonrada aralarinda cozerler artik :/
+1 yılMesaj atabilirmisin lutfen?
00 YorumlaEig'e aynen katılıyorum.
00 Yorumlasöyle
üzücüü ;(((((10 Yorumla
+1 yılÖnce bir araştır ve emin ol.
01 Yorumlasen araştır doğruysa annene söyleme babanla konuş
02 Yorumlasöyleme git babanla konuş arştırma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuş böyle bir Saçmalığı kessin
00 Yorumlasöylersen sen hatalı cıkarsın
02 Yorumla
+1 yılannene söyle sonrada birlikte babanı dövün.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle söylemelisin
00 YorumlaHerşeyi anlat herkese
00 Yorumla
+1 yılEmin ol söylersen pişman olacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
Uç noktadasın mantıklı karar vermelisin
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce sor babana sonra direk annene
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. söyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Söyleme bence
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Babam annemi aldatıyor sanırım, resim buldum anneme söylemelimiyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler