Babamın annemi aldattığından şüpheleniyorum, anneme söylemeli miyim?

bizim iki tane evimiz var bazi sebeplerden dolayi ben evde tek kaliyorum. annem babam ve kardeslerim de diger evde kaliyorlar. bi gun babam eve geldi ve dus alip cikti. terledigini soyledi ve evden cikmadan once de annene soyleme laf eder simdi dedi. ben de tamam demek durumunda kaldim. bi kere daha geldi ben evde tekken ve kahve yapmamı istedi karsilikli iceriz dedi. ben de yaptim fakat benimle ne bi kelime konustu ne de halimi hatrimi sordu. telefonda biriyle mesajlasiyordu ve hatta mesajlasirken gülüyordu. sonra kahvesini bitirince ben gidiyorum dedi gitti. bugun de is yerine gittim. yaninda oldugumu unuttu sanirim whatsappa girdi. face id koymus whatsappina ve ben de baktim telefona fakat bi sey goremedim. yuzume bakti ve sonra hemen telefonu kapatti. annemi aldattigindan supheleniyorum onceden de bi kac durumlar olmustu zaten. annem de supheleniyor ama annemin maddi ozgurlugu olmadigi icin ayrilamiyor ve bir de engelli bi kardesim var annem ondan dolayi calisamiyor. onunla ilgilenmek durumunda kaliyor. babam da bu zamana kadar bize hic babalik yapmadi. kac gunden beri cok dusunuyorum bu konu hakkinda. sizce ne yapmaliyim? nasil yakalayabilirim babami?
Babamın annemi aldattığından şüpheleniyorum, anneme söylemeli miyim?