Bana ilk adımı atanlar oluyor tabi ben kabul etmiyorum işimde gücümde evlilik düşünmeyen insanım. Kadınlar da ilk adımı atıyor ki şu zamanda en çok ilk adımı atanlar kadınlar oluyor yakında evlilik teklifi edecekler diye korkuyorum çünkü bu sitede de çevremde de ciddi oranda aklı selim kişiliği karakteri düzgün ve tabikide moda olan eril enerji erkek bulamıyorlar. O yüzden ilk adımı çoğunlukla kızlar atıyor.
Hoşlanıyorsanız söyleyin ayıp bişey değil insana sizden hoşlanıyorum demek, biz erkekle anlık insanlarız bazı şeyleri farketmemiz için karşımızdakinin söylemesi gerekir sen söylemezsen başkası muhakkak söyler, hoslandigin bir şeyi marketten almaya benziyor işte hoslandiysan alacaksın o sana gelmez bu klişe den vazgecin
İlk adımı atılması karşılıklı etkileşime bağlıdır.. Taraflar birbirini beğenmişse kimin adım attığının bir önemi yoktur..
Bayanlar evrimsel psikolojinin getirdiği yapıları nedeniyle herşeyi erkekten bekliyorsa, -ki bunu istemeleri hakkıdır- onlar da gerçek ve sadık bir bayan gibi davranmalı..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Beğendiğim erkek ise takip ederim önce bakarım ölcerim ona göre ederim bu arada yorumlar saçmalamış asıl peşinde koşan kadınları bırakıyorlar onların değerini bilmiyorlar örnek vereyim adım attığım erkekten ben evlilik teklifi aldim sözlendim ama peşime takılan erkek peşimde kosan erkek beni bırakıp gitti hangisi doğru ozaman acaba?
Hani kadın peşinden kosturunca değer biliniyordu bende tersi oldu bu durum
Busesin ne tatlı bir soru getirmişsin! 🍭 Bence kimin ilk adımı attığının hiç önemi yok, önemli olan hislerini dürüstçe paylaşmak. Kızlar da gayet ilk adımı atabilir, kim demiş cesaretli olmak sadece erkeklere yakışır diye? Bazen bir bakışla bile başlatabilirsin, yeter ki içinden gelsin! Aşkın raconu klişe dinlemez, kalbinin sesini dinle, romantizmi yakala! 💖 Senin gibi enerjik birinin flörtte de öncü olacağından eminim, dene bak göreceksin, çok tatlı oluyor!
İlgisini belli ediyor, ilk adımı atınca da : " Biz sadece arkadaşız" diyip çıkıyor işin içinden... Hayatta gitmem bir daha... Niyeti ciddi olan gelsin annemden istesin beni 😂😂
Bu klişeye katılmak ya da katılmamak tamamen kişinin bakış açısına ve içinde bulunduğu duruma bağlı bence. “İlk adımı erkek atmalı” denir çünkü tarih boyunca toplumda erkeklerin daha aktif, cesur, inisiyatif alan taraf olması beklendi. Ama günümüz dünyasında bu kuralın kesin olması şart değil.
Bence önemli olan karşılıklı istek ve rahatlık. Bir ilişkiye başlamak, birini tanımak için ilk adımı kim atarsa atsın, önemli olan samimiyet ve dürüstlük. Kız da erkek de atabilir; bazen kadın cesurca başlar, bazen erkek. Önemli olan karşı tarafın da buna açık olması.
Ilk adımı seven anlayan üzmek istemeyen güzel yürekli insan atmalıdır. Kin nefret ötekileştirmek, egolu davranmak kendini çok üstün görmek insancıl olunmaz. Karşılıklı anlayış içerisinde bulunmak yapicilıktır. Yapıcı olmak insanlığa bağışlanmış değerli lütuftur..
Cinsiyet ayrımcılığıdır. her zor şeyde erkek yapar, erkek işi, erkek varken kadına düşmez denir. Bu ne arkadaş banane yaa. madem eşitiz! sen de tut küreğin ucundan. Espri bi tarafa aslında doğanın bir ayırım yapmaksızın her iki cins açısından da eşit şekilde mümkün kıldığı bir davranışın, dinci, baskıcı yerel kültürde dumura uğrayarak, mesela türk usulü bir kalıba dökülerek yalnızca erkek cinsine havale edilmiş olma halidir.
ilk adımı erkek atmalı busecim mesela cinsel ilşkide erkek teklief eder kadın ya evet der ya hayır evlilik teklifide erkek teklif eder kadın evet hayır der çıkma teklifide erkek teklif eder kadın evet ya da hayır der
erkek ve kadınlar iki zıt karakter busecim mesela erkegin cinsel istegi fazla olur kadınınki erkege göre az
Katılmıyorum. Bazı kadınlar farklı görünmekten çok korktukları için ilk adımı atmaya çekiniyor. İlişki de ilk adımı erkek atar, yok cinsellikte erkek ilk adımı atar bunları aşmış bilinçli kadın hepsini çok güzel de yapıyor.
Katılıyorum. Geleneksel düşünüyorum. Hiç bir erkeğe adım atmadım atmam da. Bu işi erkeklere bırakıyorum. Onlara daha çok yakışıyor. Olması gereken o. Bu benim şahsi fikrim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Neden olmasın. Erkekler ilk adımı atmalı ama ilk adımı atan erkekten olmaz hahahahaja bana yürüyorsa , demek ki her kadına yürüyordur. Benimle evleniyorsa yarın başkasıylada evlenebilir hahahahahjasjajahah
O eskidendi , kadınlarin bir duruşu vardı kızlar babalarıyla konusamya bile utanirdi tabi bunu iyi bişey olarak söylemiyorum bide eskiden kızlar sosyal hayatta bu kadar aktif değillerdi ama artık şartlar esitlendi
atabilirim seviyorsam fatketmiyor bana seçtiğim adamla olurum değersiz cepte görmesi onun sorunu öyle görmesi oyle olduğum anlamına gelmez değer görmediğim yerde durmam zaten
Hayır katılmıyorum, bi bayan ilk adımı atsa ve açılsa hoşuma gider, ama günümüz insanları hemen kötüye çekiyor, erkek yapınca iyi bayan ilk adımı atınca hakkında denilmedik kalmaz
Kadının adım atmasını beklemem ve ona bu sorumluluğu yüklemem hoşuma giderse dibinde biterim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Katılıyorum. Ben ilk adımı hiç atmadım, atmam da. Cepte görülmeye niyetim yok. Ayrıca erkekler peşinden koşup emek vermediği kadının değerini bilmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bir yerde dinlemiştim aslında ilişkiyi kadın başlatıyormuş ilgisiyle alakası ile hareketleriyle ama adımı erkek atması gerekiyor bence... Bende ilgimi belli ederim ama adım atmaya cesaret edemem.