Erkeklere kıl gerçekten yakışıyor. Mesela sakal, göğüs kılı, bacak kılı gibi. Bunları aldıran erkekler de var ve ben onları itici buluyorum. Sizce erkek dediğiniz gerçekten kıllı mı olmalı?
"Erkek dediğin kıllı olur!" Cümlesine ne kadar katılıyorsunuz?
bende katılıyorum sana gögüzve bacak kılarını aldıran erkeler pek ilgimi cekmiyor kıl derken tabi yumak gibide gezmesinler koltuk altı etek altı sırt kılları varsa onları almalrı iyi olur bakımlı erkek bir adım öndedir
Ne mağara kaçkını gibi ne de jigolo gibi görünmemeli bence ortasını bulmalı ama genelde pek umrumda değil. Tabi ağda yaptıran erkekleri izlemekten saçma bir zevk alıyorum.. 😂
Bende kıllı insanları itici buluyorum. kılda keramet olsa diye bir söz var. erkeklik kılda olmaz. o zaman kadına şiddet uygulayan eşini aldatan herkese adam derdik erkeği erkek yapan suratındaki kıl değil kalbindeki cesarettir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayir. Önceden erkekte asiri kil olmadikca iyi derdim simdi öyle degil. Aşırı kıllı bir sevgilim oldu. Şu an hatırlayinca bile midem kalkti. Kollarinda, gogsunde, bacaklarinda teni gozukmuyordu. Ayrıca sirtinda da vardi. Elimi atsam koluna dokunmak kil yumagi tutuyor gibiydim. Ayrica kisisel temizligine de dikkat eden biri degildi. Tamam o kadar killisin ama insan alır. Hormon bozuklugun falan var mi diye sordum tepki gösterdi. Evlensek kizim olsa geni alir diye falanda korktum. Cunku oyle bir kiz arkadasim vardi. Hormonlari bozuk degildi ama genetik olarak kizda kilalr vardi yuzuunde falan sakal gibiydi. Sirf bu yuzden terkettim. ne yalan deyim. Cunku gel hormonsal sorun olabilir doktora gidelim dedim tepki gösterdi. Dogum gununde kırmadan incitmeden hediye olarak tıraş makiensi aldım sinirlendi. Ben boyle mutluyum diye. Kendine saygisi olmayan bana da olmaz. Kusura bakmayin ama kadinlarda da goz var. Beraber olmuyorduk ama ilerde evlenince yatakta boyle biriyle olma dusuncesi bile libidomu düşürüyordu. Kadinda estetige, goz zevkine onem veriyor yeri gelince. Gogsunu elime attigimda temizce teninde elimi gezdirmek varken killardan huylanir oldum. O kisiden sonra da erkek kılsız olmali diyorum. Onceden az olabilir derken simdi ona bile tahammülüm kalmadi. Erkek yanimda temizligine dikkat etmeli. Hadi yine kollar bacaklar cok olmamak kaydiyla olabilir ama koltuk alti, göğüs bolgesi kesinlikle olmamali tertemiz olmalı. Malum bolgeyi soylememe gerek yok, konusmaya gerek yok. Orasi en basta temiz olmasi gereken yerlerden.
Bakın killı ya da kilsız diye ayirt edilemez bu cunki Allah o kisiyi oyle yaratmisidr kiz ya da erkek fark etmez ama tabi bazi yerler varki buralari killari alinmasi gerek kolalti etke killari gibi kizlarda hos gozukmeyen bazi killarini alabikir fikihda detay verdir ama erkekler sagliki ya da zarurri bir hal olmadan kol bak gogus killarini kesmeleri caiz degildir egerki igreniyorsaniz bilinki Allahin yaradisindan igrenirsiniz buda sizi hangi azablara gotürür azicik akledinde konus lutfen yaradilis begenmemek igrenmekde nedir hos durur durmaz orasi farkli bir konu ama nasi durursa dursun epilasyin falan ditrati bizmakdir caiz degildir fitrati bozamkda
Erkeklerin fıtratı kadınlarınkinden çok daha farklı bakın o yüzden kıl almayan erkekleri ıy öy diye eleştirip durmayın isteyen istediğini yapar göğüs kılı kol kılı bacak kılı önemsiz öyle yaratıldılar biz kadınlar ayrı yaratıldık, kol almayan erkek tercihimdir her zaman alsa da iyi olur ama
Katılmıyorum iğrenç ötesi. Ancak böyle çok pis durmayan gene fazla ama sarı sarı kılları olan erkeklerde hoş durabiliyor ama bir de kara kara olunca tiksiniyorum leş
Bu kıl dediğiniz yaradılıştan gelen bir şey. Yani kıllı ya da kılsız diye ne erkeğe ne de kadına kusur ya da iltifat etmek doğru olmaz.
Soruna gelecek olursak yakışan da var yakışmayan da diye politik bir cevap verelim :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkek dediğin bana göre KILSIZ olursa daha İYİ olur. Özellikle sırt, koltuk altı ve göğüs kılları ÖÖÖĞĞĞĞ. Bir de onları gömlekten aşağı sarkıtıyorlar ve üzerine kolye takmıyorlar mı midem bulanıyor. Nargile içmeye giden krolar gibi oluyor. İğrenç..
Seyrek kıllı olsun. Bu görseldeki adaminki olabilir yani... Ama eger orman gibiyse lazere gitsin agda yapsin falan... bazi erkeklerin göğüs kılı boynundan yukari kadar cikiyor nerdeyse saç kadar yogun. Onlar temizlesin iste.
Ben bir erkek olarak katılmıyorum ayı gibi gözüküyor bence iğrenç ama tabi herkes istediğini yapsın ben bedenimi kollarımı ve bacaklarımı alıyorum. Ve erkeğe yakışıyor demek almaması gerek demek değildir😁
Tercih meselesi. Ancak kıl doğal olduğundan her erkeğe çıkıyor. Kimisine fazla, kimisine az. Bu androjen hormonuna bağlı. Herkeste aynı salgılanmıyor. Aşırı kıl kötü görünür kanımca.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gogus kılını seviyorum ellerimi dolastirmayi ara sıra cekmeyi
Kardeşim Allahın bir. bilidigi varki erkekleri boyle yaratmis boyle ithamlarda bulunursan Allahim dogru yaratamissin gibi bir ima irtaya cikar buda seni kafir yapar aman diyim cahil ce konusuda abiretimizle iynamayalim