Evet, kesinlikle öyle.
Hayır, çok saçma.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgiline öğretmenlik yap demek bu sözün meali.. öğretici iliskilerde aşk kısa sürede ölür.. zaten biri iliskide ögretmen ise, bilin ki kendi hayali ve sevdiği şey budur.. karşısındaki nin pek bir görevi hükmü yok. Var mış gibi hissettirir..
Ayrıca, aptal birini kendin ile doldurmak dışında ne amacı olabilir.. az mantık ile bu söz dizisini anlar hangi manada düşünüldüğünün..
Zeki kısmina gelirsek.. Hangi zeki, mesela aptal sandığımız zekiler mi yoksa nerede aptalı oynayacağını bilen zeki mi.. arkadaşlik kavramı ittirme bir medeniyet kuralıdır. Arkadaşlık veya kankalık adı altında yapilanlar ortada..
.. neyse çok eleştirdim , ben aptali oynayan zekiyi severim.
Misal; karşımdaki nin günü çok kötü geçmiş ise veya başka bir nedenden dolayı üzgün ise agucuk gugucuk hareketler yaparım. Kendini ' ne kadar aptal biri' karşımda ki diyerek kendini zeki sansın diye uğraşıveririm. Kendini daha zeki hissedince morali bir nebze olsun yerine gelir vs..
seninle sevgili olmak istiyorum
Çünkü görüşünde artı ve eksi yan yana.
Hem hakaret, hem de hoş teklif var ondandır.
Anlamadım ki =/ Neden kendimden aptal biriyle sevgili olayım? Çekmek zorunda mıyım ki
evet
Cevap
25Cevap
Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bir de şöyle düşünün bence, ya sizin "aptal" gördüğünüz, sevgili olmayı düşündüğünüz kişi de böyle düşünüyorsa ve tam da bu yüzden sizi sevgili olarak seçtiyse?
Salak sevgili istemem. Kafası çalışıcak. Bir ömrü canım biriyle harcamak istemez kimse. Çünkü sevgili yeri geldiğinde en yakın arkadaş ola bilmeli insana
ben akılla ınanmıyorum. bana göre zekı sana göre zeka sevıyseı dusuk olabılıyor. aska gelınce. mantıklı dusunen arkadasın ve sevgılın olmalı.
Kendimden zeki ile sevgili olmak, kendi zeka düzeyimdeki ile arkadaş, aptalla da düşman olmak isterim 😃😃
Her zaman zeki insanlar ile ol arkadaş da , dost da sevgili de ahmaklardan uzak dur.. Çünkü ahmakla olmak bir öküzle ahırda yaşamaya benzer..
bunu herkes düşünse böyle bir şey olamayacağını görürüz ve şöyle bir şey var ki yanınızda olan insan sizin kalitenizi belirler bu yüzden her zaman zeki insanlar ile takılmak daha iyi diyorum.
kendimden aptalla sevgili olmaktan yoruldum..
benden daha zeki olmalı..
Karşımdaki benden daha zeki olacak ki etileyeblsin.
Aptal insanlara, lafımı ikiletene, ağır anlayana tahammülüm yok.
O zaman hiç arkadaşım kalmaz. Tek arkadaşım sensin Einstein.
Öyle söyleyen kişi kimse aklını kiraya vermiş olmalı. Yok öyle bir şey
Saçma sapan bir şey degil mi ama. sanki kardeşim anlamayacak
Ne kadar akıllı birini bulabilirsem o kadar iyi. Hem çocuklarım da akıllı olur.
Kadinlar icin ise eğer akıllı eğitimli erkek bulabilirlerse kacirmasinlar. Öküz bakıcısı olmaya gerek yok sonuçta.
saçma.. bence kendinden zıt karakterler ile arkadaşlık yapıp sevgili olcaksın senin gibi biriyle bir süre sonra monotonlaşır gibi geliyor.
Zeki erkekler her zaman dikkatimi çekmiştir ama aptal insanıda istediğin gibi yönlendirebilirsin
Kısaca salak sevgili yap her dediğini yaptır mutlu ol akıllı kanka yap her zaman herseyinde fikir al demek istiyo tabi anlayana ve de doğru
Sevgilim de zeki olsun isterim.
hayır. boş beyinli biriyle mutlu olamam
Aynen bundan sasmayacaksin
Hayır, çok saçma.
*Gecen bol olsun.*
.
Çok itici bir düşünce.
.
Insan bazen arkadas ta istemiyor sevgili de..
Ikisinede ihtiyac yok
Kimseyle ne arkadaş ne sevgili olurum kalsın
@dygummmm1 sanane mk.
Neden aptal biri ile sevgili olayım ki
tam olarak doğru değil
Zeki insan iyidir her türlü..
seninle sevgili olmak istiyorum
Katılmıyorum kız ayool
Kesinlikle öyle
Şimdi katıldım 😄
Hayır
Mantıklı 😂