valla yazın mecbur gövdeyi almak zorundayım kurt adama benziyorum yoksa (bide düz benim bütün kıllarım daha da uzun böyle kürk gibi duruyo kıl değil de sanki köpek tüyü gibi allahtan sırtta falan çıkmıyo ama eğer sakalı çok uzun müddet kesmezsem göğüs kıllarım ve ense tüylerimle birleşiyo bildiğin aslana benziyorum (dedim ya bide düz
şunun bu kadar abartılı olmayanı (korona ilk başladığında evdeki makineler de bozuk olunca jilette olmayınca buna döndüm resmen en son kestirmeye gidene kadar)
Hayır kesinlikle katılmıyorum tamam yani öyle çok aşırı temiz olmasa şüphe uyandırıcı kötü görünüyor hatta gerçekten kötü belki de ama öyle aşırı derecede maymundan 5 dakika sonra dünyaya gelmiş gibi o kadar çok aşırı kıllı olması da bence sorun Tam ortası olmalı ne çok kıllı ne çok temiz
Vücut anlamında kadın da erkek de temiz olmalı kimse recep ivedik gibi birini tercih etmez diye düşünüyorum ama şu da var erkekler de kadınlaşmasın abartmanın da manası yok kaşlar alınmış botox yok makyaj vs yani bence hoş değil ayarı kaçırmamak lazım.!🙃
Döşü gıllı erkeğin merhameti olur diye de bir cümle var :) Orman kaçkını gibi değilim yani elbette kıl temizliğime çok dikkat eder ve özen gösteririm ama göğüsüm de ki kılları az biraz çok çok az böyle bırakırım. Gömlek giyerken döşümü bağrımı açıyorum 3 4 düğme 🤦🏻♂️ :)
Kadın dediğin kalçalı olur cümlesine katıldığım kadar katılıyorum; kıllı kelimesi biraz itici bir cümle, şahsen çok fazla olması rahatsız edici olsa da biz erkeklerin yaratılışında bu mevcuttur. Göz'e hitap eden bölgelere bakım yapıldığı sürece sorun teşkil etmez. Günaydın 😌🙋♂️
Sonuna kadar katılıyorum. Tabi ki kaş, sakal dışında kalan yüz kılları, burun, kulak kılları, koltukaltı kılları gibi kıllar alınmalıdır, ama erkek dediğin karı gibi vücudunun her zerresindeki kılı da aldırmaz, aldırmamalı ki erkek ile kadın arasında ufacık da olsa bir fark olsun.
Katılmıyorum ben. Ne o öyle orman kaçkını gibi dolaşıyolar ortalıklarda. Kendilerine gelince pürüssüz ten isterler ama biz isteyince "erkek dediğin kıllı olur" savunmasına geçerler. Şu görsel bile mide bulandırıcı 🤢
Hiç katılmıyorum sarışın daha az kıllı olan erkekleri tercih ederim biz nasıl kadınlar olarak düzenli şekilde bakımımızı, ağdamızı kaş vs aldırmayı biliyorsak erkekler de biraz dikkat etmeli bir kadını hafif bıyığı çıkmış olunca iğrenç, çok kötü diye linçliyorlarsa biraz da kendi bakımlarını yapsınlar
Koltuk altında falan kıl görsem midem bulanır, göğüs kol bacak vs olabilir yani ama ayı gibi kıllı değilse tabii. Daha maskülen durduğu kesin. Çok kıllıysa bi zahmet alsın ben birkaç telden bir şey olmaz diyorum. Zaten seyrekse almasına gerek yok.
Katılıyorum ama foto hoş değil koltuk altı iğrenç geliyor terleyince leş kokuyodur bunlar insan önce temiz olmalı koltuk altı özel bölge temizse gerisi normal zaten
Size yutturmaya çalışıyorlar işte yok göbekli erkek balkon misali yok kel erkek karizması yok kıllı mıllı ayı gibi neresi düzgün bunların hayırlı olsun ama herkes layığını hak ettiğini buluyor
Bunu sorun eden biriyle karşılaşmadım henüz. Sevişirken tamamen çıplak olmam, bir kere oldum. Kıllarım rahatsız etmesin dedim, yolarım gel buraya dedi. Ki bu kız çok titizdir.
Kıllı olmak bakımsız olmak değildir bence yaradılışında o kıl var ve pis bişey değil hatta insan vücuduna bazı faydaları bile mevcut bakımsızlık değil tercih meselesidir.
Bakımsız gözüyle bakılıyor dediğinin bile bir yüzdesi var insanların bakış açılarına göre değil nasıl yaşamak istediğimizle alakalı bi durumdur evet ben kıllı bir kadın görmedim ama tüyleri olan kadın gördüm. Ben kıllı bir erkeğim gömlek giydiğim zaman yaka kısmından gözüktüğünde yakıştığını bile düşünmüşümdür. Bi kadının döşünden kıl fışkırdığını düşünsene yakışmaz yani 😂
@Hllsf işte sen yakıştığını düşünüyorsun ama yakıştırmayan kadınlar da çok. Herkesin kendi düşüncesi ben yakistirmiyorum yakistiranlar da vardır. Ayrıca o tüy değil kıldır kadınlardakine de kıl deniyor. Biz kuş muyuz yahu