Hiç anlamam nasıl yapıyorsunuz tüyo verin millet?
Yaparım
Yapmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Evet, aşkta strateji yaparım. Çünkü duygular ne kadar yoğun olursa olsun, bazen mantıklı adımlar atmak gerekir. Birini gerçekten seviyorsam, hemen her şeyi açık etmeyi değil, onu tanımayı, nabzını yoklamayı tercih ederim. Belki de bu, geçmişte yaşadığım hayal kırıklıklarının bir sonucudur. Zamanla öğrendim ki, her duygu karşılık bulmaz ve fazla hızlı gitmek karşındakini uzaklaştırabilir. Strateji derken kastettiğim oyun oynamak değil; doğru zamanı, doğru kelimeleri ve doğru davranışları seçmektir. Bu sayede hem kendimi hem de karşımdakini koruyabiliyorum.
Strateji yapayım diye hareket etmedim.
güzel
Aşkta tamamen strateji yapmak olmaz; çünkü aşk samimiyet ister, içtenlik ister. Ama tamamen plansız ve düşüncesiz de olmak hata. Yani bir yerde dengeli olmak lazım.
Strateji derken, karşını anlama, sınırlarını bilme, duyguları koruma gibi şeylerden bahsediyorum. Aşkta akıllıca davranmak, kendini ve karşındakini üzmeden ilerlemek demek. Ama bu, duyguları manipüle etmek değil; saygıyla, dikkatle yol almak demek.
Aşkın oyunu kurala göre oynansın.
Sen strateji yaparken karşındakinin hamlesini bilmeden oyunu bozmaya göze alabiliyorsan yaparsın stratejini. Bu riski sevenler var elbet.
Ben şahsen strateji yapamam, bana ters😂
Sen de benim gibisin galiba, kalbinle hareket ediyorsun 🫶🏻 Strateji-trick işlerinde fena çuvallarım ben de! Çünkü aşk dediğin şey zaten saf, gerçek ve plansız olunca güzel. Bunu kim başarıyorsa da helal olsun açıkçası ama bana göre hiç değil 😅 O yüzden ben “Yapmam” diyorum, kalp kırıklıklarına da, sürpriz mutluluklara da açık yürekle devam! Sen de sakın dert etme olur mu 💖
Bana aşkta şans dile
Ah canım benim, sana aşkta bol bol şans diliyorum! 💕 Kalbinin güzelliği yolunu hep aydınlatsın, inanıyorum ki senin gibi saf biri mutluluğu bulacak! 🥰
Cevap
29Cevap
Bir ışık almam lazım sonra yürürüm ben
evet
Yapmam ne isem öyle davranırım
aynen
hayır yapmıyorum
Sanki sakarya meydan muharebesi yonetiyorlar nedir arkadas bu olaylar
Of evet ya
Saf aşk 🫶🏼 bana göre ilahi aşktır, yer yüzünden kim strateji yapmam derse inanmam
evet
Oluruna bırak diye boşuna demiyorlar ne gerek var strateji yapmaya olacaksa oluyor zaten
Aynen
Benim için aşk bitti. Yaş olmuş 42 evliyim de. Herkes arkadaşım. Yakın hissettiklerim ayrı insanlar var fakat. Ama aşk olarak değil çok sevdiğim arkadaşlar olarak.
Kadının stratejisi her zaman vardır.
Konu fark etmeksizin.
Erkeğin ise stratejisi varsa aşık değil seviyordur.
Eğer strateji yoksa aşıktır.
Tabi buna kim inanır onu bilemem.
Ne yapmaya strateji yapayım zaten uzun sürmeyecek her ilişki gibi bitmeye mahkumdur.. oncin gittiği yere kadar..
Çok ihtiyaç duymadım. Ama, insanın içini boşaltmak konusunda ustayım.
nasl
Bazen, bir insanın psilolojisiyle oynayabilirim
Hayır aşkta strateji uygulamam. Akışına bırakırım. Ama özellikle son ilişkimden sonra bazı şeyleri kontrolüm altına almaya söz verdim
Hiç iyi olmadığım konular
benim de
Taktik olan bir yerde aşk yoktur bence
doğru
Hayır ama yapanların işe yarıyor
Doğru
Hani atmadın
Kek gibi değil sanırım
Nasl yani
Tarifi yok yani :)
Yav ne gerek var gelişine dal vur gitsin
Nereye vuraym
Yok ya bende strateji falan yok ne hissediyorsam ne yapmak istiyorsam o
Özgüvenli olmak ve görünmek. Ardından duygusal bağ kurmak adına bütün kafayı boşaltmak gerekir
Gerek yok olursa da strateji şart sonra sonu kötü biter.
Her zaman yaparım strateji olmadan olmaz
Yapmam uğraşamam 😃
aynen
Taktik yapmak lazım
Ne gibi
strateji ile baslarsa heyecani ayakta tutmak icin hep strateji yapmak gerekir
bence gerçek aşkta strateji, planlama olmaz. aklınla değil kalbinle hareket edersin.
aşk yaşamadım o yüzden bişey diyemem
Yok ya neysem oyum çiçeğim
Yapmam seveni severim, sevmeyene güle güle.
Aşkta strateji yok ki
Yapmam akışına bırakıyorum..
Taktik maktik yok bam bam bam
Hayır maalesef
Hayır yapmam
Yapmam.
Taktik maktik yok
yapmam
Yapmam..
Yapmam
Yaparim
Yaparım