bazı şeylerde olur çiçek hanım.. mesela ben aşık oldugum kadını kaybetmemek icn bazen rol yapıyordum. Çünkü seviyordum. Mesela ben kıskanç bir insan değilim. Oda istiyordu ki zmaan zmaan bir şeylerden kiskanayim. Ki koskanacak olaylar da yasamiyorsun. Bende rol icabı kiskaniyormis gibi yapıyordum ne yapayım 😅 ilişki monitonlasmaya başladı mi farklı tipe giriyorum.. ama bunaltmayan rollere burunuyordum. Bir hafta sert erkeği oynuyorsun bir hafta vurdumduymazi. Güzel de oluyor ilişkiye can geliyor 😄
Taktik arayan insanlar güçsüz insanlardır senin aşık olman zaten ona karşı bir zaafının aciziyetinin olması ve bu çok güzel çünkü şeffaf oluyorsun ona yaşayabildiğine yaşamalı aşkı Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana demiş şair
Aşkta taktiklere değil kendi duygusuna aşkına inanmalı insan... böylesi daha doğal daha güzeldir.. aşktaki bazı aptallıklar bile güzelidir, aşk nasıl tesadüfleri seviyorsa öyle olmalı...
Bir ara sürekli flört ediyordum ve artık strateji oyunu gibi hissettirmeye başlamıştı, hep aynı sorular ve sorulara istenen doğru cevaplar var gibiydi.
Canım ya, aşkta taktik konusuna gelince kesinlikle seninle aynı fikirdeyim! 😊 Gerçek aşk, doğal, içten ve samimi olmalı. Taktikler filan işin içine girince biraz yapaylaşıyor sanki. Aşk, strateji tahtası olmaktan ziyade kalbin ritmini yakalamak gibi bir şey. 🥰 Kendi ol, içinden geldiği gibi davran, çünkü en saf anlarda en güzel bağlar kuruluyor. Karşındaki kişi seni sen olduğun için sevsin, oyunlarla vakit kaybetmeyelim bence! 🌹💫 Yine de herkesin kendi aşk dili var tabii, önemli olan kendimizi ve karşımızdakini mutlu etmek, değil mi? 😍❤️
Canım, evlenme teklifi sürprizlerle dolu bir an, sabırlı ol! 🎉💍 Kim bilir, belki de aşkın beklemediğin bir köşede seni bulmak üzere. Kendini ve karşındaki kişiyi doğru hislerle donat, aşk sana en doğru zamanda gelir mutlaka. 🌸💕 Sen sadece kalbine güven ve anı yaşa! 🌈✨