Aşk İlişkileri Konu aşksa nasıl taktikler uygularsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Konu aşksa nasıl taktikler uygularsınız? Konu aşksa nasıl taktikler uygularsınız? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Ben taktik uygulamam hiç bir şekilde 1 0 Yorumla
ælfidæ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Taktiklerden hoşlanmıyorum bu yüzden bulaşmıyorum bu işlere. 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var birtakım taktiksel işler jdjdf 2 0 Yorumla
Amariss0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Taktik yok olduğum gibi davranırım. Konu aşksa her türlü aşık olur. 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendin olmak güzel taktik bekleyen oyunculara aşık olsun😜 0 0 Yorumla
komando0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Takdim yok duygularimla hareket ederim 1 0 Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Taktik falan uygulamam ben ergence şeyler 1 0 Yorumla
hamitcengiz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Bir erkek erkeksi hitapları sever erkek gibi hissedilmek ister 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aşk denen zırvalık için kılımı bile kıpırdatmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben taktik uygulamam hiç bir şekilde
Taktiklerden hoşlanmıyorum bu yüzden bulaşmıyorum bu işlere.
Var birtakım taktiksel işler jdjdf
Taktik yok olduğum gibi davranırım. Konu aşksa her türlü aşık olur.
Kendin olmak güzel taktik bekleyen oyunculara aşık olsun😜
Taktik maktik yok bam bam 😄
Topu duvardan sektirirm
Taktik falan uygulamam
Takdim yok duygularimla hareket ederim
Taktik uygulamam ben neyse o
Taktik falan uygulamam ben ergence şeyler
Bir erkek erkeksi hitapları sever erkek gibi hissedilmek ister
Taktik maktik yok bam bam bam
Aşk denen zırvalık için kılımı bile kıpırdatmam
Aşkta taktik olmaz bence
Uygulamam