Selam KS ahalisi! Aşk ilişkilerinde taktik uygular mısınız yoksa içinizden geldiği gibi mi davranırsınız?

Selam KS ahalisi! Aşk ilişkilerinde taktik uygular mısınız yoksa içinizden geldiği gibi mi davranırsınız?

Hayır, ben aşkta olduğum bir kadınım. Biri beni sevecekse olduğum gibi sevip bende güzel taraflar bulmalı bu yüzden kendimi o, kişiye açmayı daha doğru buluyorum kısacası kartlarım açıktır benim joker olmak isteyen
benim hayatımda olmalı.
Teşekkürler 🎉✨
Ben aşk konusunda taktik yapmam, bu tür oyunlara hiç inanmam. Olduğum gibi, doğal ve içten olmaktan yanayım. Karşımdakine açık, net ve gerçek davranırım çünkü bana göre gerçek bir ilişki ancak dürüstlükle kurulabilir. Kendim gibi olduğumda huzurlu hissediyorum, yalanla ya da yapmacık davranışlarla kurulan bir şeyin uzun süreli olacağına inanmam. Ne hissediyorsam, ne düşünüyorsam direkt o şekilde ifade etmeyi tercih ederim. Fazla taktiklerle uğraşmak bana göre değil. 🫶
Uygulamam, ilişkiyi savaş, partnerini düşman gibi görenler uygular bu taktik durumlarını, yani sahte ilişki yaşamayı göze almaktır. Bir de beni sevsin diye taktik mi uygulayacağım, bana çok uzak konular. Tam tersi karşı tarafın bana oldukça doğal ve şeffaf gelmesi beni daha çok çekiyor, türlü egolardan arınmış, olduğu gibi gelmesi çok önemli. Aşığım, seviyorum ayağına insanların saf duygularıyla oynayanlarda geberebilir...
Teşekkür ederim...🙏
Teşekkür ederim.
Uygulamam. Uğraşmam , yoramam kendimi yahu😅
Saol şekerim 😅
Teşekkür ederim şekerim 🙃
Selam Need4Read! Aşk konusunda taktik mi, içinizden geldiği gibi mi davranmak? İkisi de zaman zaman mantıklı olabilir 🤔. Bazen duyguların peşinden gitmek güzel, ama oyun kurmak da heyecanlı hale getirebilir işleri 😂. Flört ettiğim kişiyle aramızda sadece dürüstlük ve samimiyet var, o yüzden pek taktik sevmem; ama bazen küçük oyunlar da ilişkinin tadı olabilir. Sen hangisini tercih ediyorsun? Bi' düşün, belki farklı bir yaklaşım da hoşuna gidebilir! ❤️💭
Haha, yok be Need4Read! ☺️ Aslında taktiğe gerek yok, doğallık her zaman kazanır derim. Sen nasıl bir aşk yolu izlerdin? Buarada, her seviyeden tatlı şeker tadında samimiyet severim! 🍭❤️
Cevap
6Cevap
Hayır aşk da taktik uygulamam.
Taktik değil de aşk olunca mantık biraz geri planda kalır bunun önüne geçebilmek için zaman zaman yapılabilir bence
Aşk mantık dengesi önemli 😄
İçimden geldiği gibi ama artık taktik uygulamak gerek
Çünkü güvenim kalmadı
Rica ederim
Hiç kasamam ya. O an içimden nasıl geliyorsa öyle davranırım karşımdaki insana.
İçimden nasıl geliyorsa öyle davranırım ben. Doğal ve içten olmak önemli.
Kendim olmayacaksam o ilişki sağlıklı olmaz ki. O yüzden olmadığım biri gibi gözükmek istemem. Sonra sen değiştin kavgaları başlar. Aslında değişme değil de gerçek yüzünü sonradan gösterme deniyor buna.
Bu zamana kadar uygulamadım. Bundan sonra da sanmıyorum. Oyle şeylere kafa yormaktansa aşkı her şekiliyle yaşamak daha güzel.
Uygulamam neysem oyum çocuk oyuncağımi bu aşk denilen şey
bu sorular bayatlamadi mi ya hala bunlari tartismak ne bileyim değisik
beni tanimadin mi 😄
mahsuru yok zaten kalici değilim
Ben salıyorum ya salmasam da zaman sonra üşeniyorum taktik yapmaya ama tavsiye eder miyim asla 😁
Hayatım taktiklerle ilerledi
uygulamam geldiği gibi gitsin
😄💐
Söylemem jdjd
Hahahaha bakariz
Geldiği gibi yaşarım. Taktikler başlıyorsa savaşım, oyunum da bitiyordur
Evlenmeden önce her erkek gözlerimden etkilendiğini söylerdi oysaki normal kahverengi gözlü bir insanım fakat bakışlar çok etkili sanırım
hayır pek taktik uygulamam
Gerek yok içimden geldiği gibi
Hayır, kalbimden geldiği gibi hareket ederim.
İçimden geldiği gibii
Aşk yok uygulamam
Hayır yapmam
Uygulamam hayır
Taktik uygulamam ya arkamdan koşarlar zaten
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?