Ben yine çok yanlış kararlar aldım. Muhtemelen uygularım 😂

Ben yine çok yanlış kararlar aldım. Muhtemelen uygularım 😂

Benimle ilgilenen insanın üzerine gidiyorum evet. Onun için her şeyi yapmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince onun mutlu olmasını sağlıyorum. Biraz da baskıcı olabiliyorum bu konuda. Ama her şey onu mutlu görmek için aslında. Ben bir şeye inat ediyorsam onun iyiliği için inat ediyorum. Daha sonra zaten gördüğü zaman anlıyor ama iş işten geçmiş oluyor araya bir soğukluk giriyor. Son pişmanlık neye yarar derler ya işte ondan. Aslında hiçbirimiz bazen ne olduğunu nasıl olduğunu düşünemiyoruz. Bize olumsuz görünen şeyler karşıdakine aslında olumlu olabiliyor. Bırakalım bizim için bir şeyler yapsınlar. Tabii ki bu da çok ağır olmayacak şekilde. Yani birini seviyorsak onun özgürlüğünü dayamayız veya ona kurallar koyamayız. Uyarırız gerekirse ama fazlasını ileri gitmek kimsenin haddine değil.
Hayat bana şunu öğretti hiçbir erkeğe güvenme, değer verme, strateji yapmadan hiçbir erkekle muhatap olma. Erkekler çok güvenilmezler, değersizler, her adımda maymunluk istiyorlar, harbi ve kâlpten davranınca ihanet ve nankörlük damarları tutuyor. Taktik şart her erkeğe. Strateji de şart. Erkeklere anladıkları dilde konuşmak lâzım.
Hayatımda taktik ve oyunlara yer yok. Dümdüz her şeyi dümdüz yaşarım. Hislerimi saklamam, entrikalar çevirmem ve taktik maktik yapmam.
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🥰
Yapmam yapamıyorum zaten zhdh
Teşekkür ederimm
Rica ederim 🧚🏼♀️🌸
🥰🙏🏻
Cevap
25Cevap
Hayır aşk da taktik falan yapmam ben. direk bam bam :D
Hayır, ben daha doğal davranmayı tercih ediyorum plan ve taktikler becerebilen biri değilimdir, sevdiğimde ve utandığımda yüzüm kızarır kendimi her şekilde belli ediyorum zaten böyle biri taktik yapamaz aşkını ele verir...
ask varsa taktik yapacak akil yoktur suursuz takilir asiklar
Aşkta taktik ve strateji olmaz. Gerçek sevgi ve gerçek aşk elde etmek için uğraştığın seni sevsin diye yaptığın bir şey değildir. Gerçek aşk ve sevgide içtenlik vardır. İçinden geldiği için yaparsın.
Aşıksam yapmam, yapıyorsam aşık değilimdir , aşık olmayacağım biriyle de onu konuşmaya devam etmem onu kullanmam
En sevmediğim şeydir, böyle çocukca şeyler yapanları hayatımdan çıkarıyorum...
askta taktik strateji yapma luksum yok su an 🤣😂🤣😂
Yemişim taktiği olmuyorsa olmaz zorlamaya gerek yok
Hiç yapmıyorum yapanı da anlamıyorum, çok düz bir insanım aşk konusunda, direkt belli ederim
Aşk Savaş simülasyonu oyununa benzer kaybetmeyi kazanmayı bileceksin
Hayır gelişine yaşamayı tercih ediyorum
Bende en büyük yanlışı seni seviyor olmakla yapmışım herkesi karşıma almakla filan artık özgürsün dilediğin gibi yaşa hayatını
Haketmiyorsun benim hislerimi duygularımı filan
Bazen yapıyorum açıkçası yani istediğimi elde etmek için bana göre her şey mübah ben istiyorsam alırım almak için de her yolu denerim
Hayır taktik ve strateji bana göre değil
Denerim ama beceremem
Yok kız utangaç utangaç oturuyorum daha🥴
Hayır. Doğalız elhamdülillah
Dogaçlama takılanlardanım
Aşk aramadığımı biliyorsun sanıyordum
Yenilik taktığni olursa olur olmazsa olmaz
Ufak çaplı oluyor
Olmuyor. Dümdüz ilerliyorum.
Kiz uygulama dur
Hayır sevmiyorum oyun düzen
Yaptığım olmuştur
Bana göre yanlış net olmalı insan
Hayır düz adamım
yapmam öyle şeyler
Olmuyor..
Hayır olmadı
Yapmam..
hayır, gerekiyorsa uzaklaşmak lazım zaten.
Yok aga bam bam
Hayır..
Yok olmuyor
becerebıldıgım kadarıyla evet
Uğraşamam hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?