Suçlu ben miyim o mu?

şimdi 19 yaşındayım ben kütüphanede bir oğlan da hoşlandım Instagram sayfasını istedim o da dondurduğunu söyledi ama telefon numaramı verebilirim dedi tamam dedim aldım numarayı o sırada biraz sohbet ettik eve geldim yazmadım sabahına zaten kütüphaneye gidince yazdım neredesin diye ondan sonra iki gün konuştuk yazışarak çünkü ben yazmadım o da yazmadı çünkü kütüphanede buluşuyorduk zaten Her gün kütüphaneye gidiyordum onun için ondan sonra bir hafta yaklaşık az da olmuş yani çok da değil bir haftanın sonunda uzaklaştı benden ama bir yanda yani işte o gün çantasını toplayıp gitti ben yazmadım nereye gittin diye salağım sanırım neyse ertesi gün yazdım kütüphaneye gelecek misin diye belli değil yazdı geldi ama yüzüme bakmadı konuşmadı azıcık ders çalışıp gitti o gidince nereye gitti niye selam vermedin dedim mesajıma görüldü attı sonra içim rahat etmedi 100 yüze konuştum dedim ki niye böyle davranıyorsun yo normal davranıyorum bir şey yok ki diyor mesaja görüldü attın diyorum cevap vermiyor suratıma gülüyor bir şey yok ortada diyor ne yaptığını da anlamadım bakın iki günlük çocuk için üzülmeye değmez ama böyle bırakıp gittiği için sanırım iyi hissedemedim kötü hissediyorum bir tane de kütüphanede kız arkadaşım var onu da çok yakınlar kızın sevgilisi var ama kızla çok yakın bir de kıskanıyorum canım gibi yardım edin takıntılı mıyım ben suç bende mi yazmadığım için mi uzaklaştı yoksa ne yapmaya çalışıyor

Güncellemeler
1 yıl
Her buluştuğumuzda kendime ne alırsam ona da alıyordum atıştırmalık o da bana kahve yapıyordu
Suçlu ben miyim o mu?